Hjem og familieBørn

Hvorfor børn er ofte syge i dagpleje? Hvad hvis barnet er ofte syg?

Alt for mange forældre står over for problemet med smerte deres børn. Især efter at barnet er givet til institutionerne. Hvorfor i børnehaven ofte syge barn? Dette spørgsmål er meget almindeligt.

Hvis du læser kvindernes fora og lytte til, hvad de siger venner, så det udvikler en veldefineret mønster: op til børnehave barn var næsten rask og syg kun lejlighedsvis, og nu er han ikke så meget går i børnehave, hvor mange sidder hjemme på sygeorlov.

Dette perspektiv er særligt bange for arbejdende mødre, som giver barnet på en institution - er ikke bare et problem for socialisering, men også et presserende behov. Efter alt, ikke alle er i stand til sikkert at bevæge hovedet af de permanente fravær og syge af hans medarbejder. Det er grunden til spørgsmålet: "Hvorfor børnehaven børn er ofte syg? Hvad skal man gøre , og hvilke forholdsregler at tage "-? Altid ajour.

oversigt

Det faktum, at hjemmet uddannelse af barnet er i kontakt med de bakterier, der har til hans hus. Og han var syg, hvis hans immunforsvar giver op slæk. Dette kan ske af forskellige årsager. Til dato, er spørgsmålet: "Hvorfor gør børn får ofte syg i børnehaven?" - forbliver åben. Og problemet er ofte ikke i sig selv børnehaver.

I børnehaver onsdag virus er langt mere aggressiv og stiv end derhjemme. Hertil kommer, at arter af bakterier og virus, opdateres løbende. Kom nye børn, og dem, der var før, besøgte et sted og medbragte de nye bakterier.

Dog skal det siges, at de børn, der lider noget alvorligt, mest sandsynligt, vil ikke være i stand til at komme i børnehave. Derfor er der kun luftvejssygdomme. At de kan hente din barn under regelmæssig kommunikation med jævnaldrende i børnehaveklasse uddannelsesinstitution.

Hvornår skal du begynde socialisering?

I det sidste århundrede i praksis var udbredt, når at sende deres børn i børnehave i en alder af tre måneder. Mor næsten umiddelbart efter fødslen vendte tilbage til deres job. Til dato er det naturligvis næppe nogen vil være enige. Men denne praksis var ikke uden betydning.

Hvad skal man gøre, hvis i børnehaven ofte syge børn? Hvad hvis forskellen mellem den bakterielle miljø i sit hjem og børnehaven er meget stor? Svaret er ganske enkelt: barnet skal gives til børnehaven på en vis alder. Eller efter de har nået tre måneder, når det endnu ikke er tilstrækkeligt vant til det hjemlige miljø, og kan med held modstå enhver anden, eller efter fire år, når immunsystemet er velformede, og barnet kan klare hælder på den til aggressive medier.

Når forældre begynder at bekymre sig?

Hvis du tænker, hvis dit barn kommer i kategorien af børn, der er i konstant syg, er det nødvendigt at vide, om barnet bliver syg mere end tolv gange om året, kan det betragtes som en farlig symptom. Også, hvis du opdager, at børnehaven barn er ofte syg, bør du omhyggeligt følge udviklingen i hans sygdom.

Med den konstante forværring af virusinfektioner og forkølelser barn rekonvalescens stiger. Hvis tidligere barnet genfundet i syv dage, men nu er han havde brug for en fuld helbredelse, fjorten dage eller mere. Derudover kan konstant brug af antibiotika påvirker kroppens immunsystem og generelle sundhed.

Faren for en sådan bestemmelse er også i det faktum, at barnet kan udvikle en række komplikationer eller kroniske sygdomme. Især kronisk bronkitis.

psykologiske årsager

Børn bliver syge ofte i børnehaven, som kan kaldes sårbar. Efter alt, immunsystemet i høj grad afhænger af den følelsesmæssige tilstand af barnet. Mennesker, der er mest modtagelige for stress, bliver syge oftere. Konstant frustreret barn kan ikke forsvare sig selv i den rette grad af sygdom og bliver en fremragende lokkemad for virus og mikrober.

Hvis dine børn gå til børnehaven og afsked med dig - det er tortur, og tortur, er det ikke overraskende, at du er syge børn i børnehaven. Der kan være inkluderet Psykosomatik. Du bør ikke tage let på denne doktrin, som står på randen af psykologi og medicin. Det er i denne retning, er nogle gange nødvendigt at søge svar på spørgsmålet: "Hvorfor gør de børnehavebørn er ofte syg, og hvordan man kan forhindre deres hyppige forekomst?"

Forsigtigt, orme

En almindelig årsag til hyppige børnesygdomme kan tjene som en orm angreb. Denne sygdom er udbredt i næsten alle børn. Og der er en god chance for at starte i børnehaven "naboer i kroppen." Fordi et par gange et barn skal ikke vaske deres hænder efter toiletbesøg eller før spisning, som parasitter kan have en fancy til hans krop som helt egnet til deres eksistens.

Derfor er svaret på spørgsmålet om, hvorfor i børnehaven ofte syge barn. Orme kan ikke kun forgifte kroppens egne liv aktivitetsprodukter, men også direkte skade integriteten af de indre organer.

Hvad skal man gøre?

Efter det blev klart, hvorfor børnehaven er ofte syge barn: "Hvad skal jeg gøre?" - spørgsmålet er ganske enkel.

Den nemmeste metode til at undgå almindelige lidelser - at overvåge sundheden for deres barn. Kramme ham i bomuld tæpper og ellers holdes væk fra enhver kladder helt kontraindiceret. Således behøver du ikke styrke immunsystemet af dit barn, men tværtimod. Drejning barnet i "stueplante", risikerer du at opnå den modsatte effekt - nogen "nyse" ville nedskyde hans sted.

Child nødt til at moderere, ofte lege med ham i den friske luft og motion. Også for at forbedre immunitet er meget vigtigt aspekt af ordentlig ernæring. Hvis barnet ikke får sin dosis af vitaminer og mineraler, så hvad er det for en sund immunitet kan der være?

Også lære dit barn at personlig hygiejne. Fortæl ham, hvad er faren for orme for hans krop, og at børnehavebørn er ofte syge, der ikke følger de grundlæggende regler. Forklar hvad du har brug for:

  • Vask pen før måltider.
  • Vask efter toiletbesøg håndtag.
  • Vask frugt og grønt før du spiser.
  • Brug kun din personlige håndklæde.

fremgangsmåder til hærdning

I børnehaven børn er syge, er ikke parat til at bo i et fjendtligt bakteriel miljø. Som nævnt ovenfor kan dette være resultatet af manglende bratkøling og negativ følelsesmæssig baggrund.

Essensen består i hærdning, der opstår, når handlinger for vekslende udvidelse og sammentrækning af blodkar. Disse øvelser støtte i form af ikke kun de fartøjer, men også de naturlige mekanismer, der er ansvarlige for forekomsten af disse processer.

Impact faktorer som koldt og varmt vand, den friske luft og solens stråler, fremmer afkølende barnets krop. Hvis du er syge børn i børnehaven, derhjemme vil du nødt til konstant engagere sig med dem.

Korrekt hærdning sker gradvist, løbende og systematisk. Kun med kontinuerlig opretholdelse i god form alle kroppens systemer, er det muligt at tale om en hvilken som helst positiv effekt. Hvis du smider den procedure, og kroppen vil ikke være så stærk som under hærdning. "I reserve", desværre, er det umuligt at forbedre din sundhed.

En gradvis forøgelse af virkningen af irriterende faktorer forøger den gavnlige virkning ved bratkøling.

Listen over grundlæggende procedurer, der kan udføres med et barn af næsten enhver alder, omfatter følgende aktiviteter:

  • Air bade.
  • Solbadning.
  • Vandbehandlinger.
  • Korrekt ernæring.
  • Balanceret fysisk aktivitet.

Det skal bemærkes, at hvis du følger alle regler for quenching, meget snart glemme, at tidligere klaget over, at børn er ofte syge i børnehaven. Behovet for en kontinuerlig tilførsel af frisk luft på grund af det faktum, at små børn har brug for ilt i de to gange højere end hos voksne. Dette skyldes det faktum, at barnets krop ikke er fuldt dannet. Følgelig blodet løber fuld cirkel omsætning meget hurtigere udveksling af oxygen i vævene også fremskyndes. Det vil sige, mængden af ilt, der forbruges er langt højere.

nyttige tips

Hvis du ofte syge barn i børnehave, er opmærksomme på hans følelsesmæssige tilstand. Der er ingen måde, at barnet er forstyrret på grund af det faktum, at syge. Nogle gange er det lige det modsatte: knægten var syg, fordi forstyrret og svækket hans immunsystem.

Meget ofte grunden til, at børn er ofte syge i børnehaven, ligger i det faktum, at de simpelthen ikke ønsker at gå der og være adskilt i lang tid med deres forældre. Det er vigtigt at rettidig påvise en sådan simulering og stoppe det i opløbet. Sørg for, at alle børn i haven, hvis dit barn har en god attitude, hvis han får godt med lærere og sygeplejersker, om der er nogen følelsesmæssige spænding i teamet som helhed.

konklusion

At kende og følge alle de grundlæggende regler og anbefalinger af børns eksperter, vil forældrene glemme alt om problemet og være i stand til fuldt ud at nyde succesen af deres børn. Efter alt, at barnet er meget nyttigt at være i teamet, i selskab med sine jævnaldrende. Der, de lærer verden, lære at kommunikere og få den første og uvurderlig erfaring, der er sikker på at komme i handy i voksenalderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.