Hjem og familieBørn

Er det muligt for børn i badet: ekspertudtalelse

Kan jeg køre børnene et bad? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt mor. Nu forsøger vi at grundigt forstå emnet.

Vandring i badet har en gunstig virkning på den menneskelige organisme. Temperatur variation har en helbredende effekt på de fleste systemer - hjerte, nervøs, endokrine, ekskretionsorganerne, åndedrætsorganerne og endda muskel. Bath har længe været behandlet mange sygdomme. Så er det muligt at bade barnet i badet? Læger anbefaler, at børnene går bad med hyppige bronkitis, men først efter et stykke tid efter genopretning og under tilsyn af specialister. Men da ikke alle læger mener. I denne artikel vil vi finde svaret på det brændende spørgsmål om, hvorvidt børn kan være i badet? Også overveje fordele og ulemper ved børns dampbade.

Vi tager hensyn til udtalelsen fra eksperter på området og tale om, hvordan det skal bade børnene. Det skal bemærkes, at før de går til badet, er det nødvendigt at få en lægekonsultation og specielt forberede barnet til procedurer, for at undgå bivirkninger.

en positiv indvirkning

Før du besvare spørgsmålet om, hvorvidt børn kan gå til badet, vil jeg gerne sige om fordelene ved skyhøje. En sådan procedure er virkelig helbredende. konstante støtte høj temperatur forbedrer rengøring og derefter amplificeret tilførslen af ilt og blodtilførsel til hudcellerne. Siden da gennem en godt ekspanderede porer, slagger exit og andre skadelige stoffer fra kroppen. Hvis badet er at besøge regelmæssigt, forbedrer det kardiovaskulære og respiratoriske systemer, øger immunitet. Dette forbedrer i høj grad barnets krop modstand mod smitsomme og virussygdomme.

Kontraindikationer

Ud over større brug af bad procedurer, men der er kontraindikationer for deres anvendelse:

 1. Forværring af kroniske sygdomme.
 2. Bronkialastma.
 3. Hjertesygdom - vice, angina, koronar hjertesygdom, og andre.
 4. Ustabilt blodtryk, vaskulær dystoni.
 5. Hududslæt, herunder allergisk oprindelse.
 6. Epilepsi.
 7. Problemer med blodpropper.
 8. Onkologiske sygdomme.
 9. nyre og skjoldbruskkirtlen.
 10. Hyppige næseblod.
 11. Kirurgiske indgreb.

Før besøger badet med din baby, besøge børnelæge. Han vil afhente de enkelte procedurer.

Når barnet er klar til bad procedurer?

Er det muligt at børnene til at flyde i badet? Saunaen er kun mulig, når barnet er helt rask. Underbehandlet luftvejssygdomme, tilstedeværelsen af hoste og slim og temperatur - alt dette er en klar kontraindikation. Den første renteforhøjelse i badet bør indledes med en lang forberedelse.

Gradvist hærdet barn arrangere kontrast dousing ham, startende med en lille forskel i temperaturen, øge det over tid. Hvis han ikke har nogen blå i ansigtet og huden af nasolabiale trekant, ikke skælvende lemmer, og det normalt reagerer på douche - det menes, at barnet er klar til bad procedurer.

Kan jeg vaske barnet i badet og i hvilken alder?

Forældre, der jævnligt besøgte parret før og efter fødslen, ofte tage den med mig tilbage i grudnichkovom alder, hvilket gør en stor fejltagelse. Ekspert udtalelse om sagen er som følger:

 1. Børn op til tre år, ordningen med termoregulering er ikke perfekt endnu, og stofskifte er meget mere intens end hos voksne. Derfor barnet til at overophede er særdeles uønsket og kan være livstruende.
 2. Børnene hud sårbare og tynd, har det øget blodforsyning - den ekstra blodgennemstrømning og vasodilatation forårsaget af damp, det er uønsket for barnet.
 3. Den forhøjede temperatur øger belastningen på hjertet og lungerne. Det truer også at underminere barnets tilpasning, eller endda fatale.

Er det muligt for børn i rummet og på hvilken alder? Det menes, at den optimale alder - tre år. På dette tidspunkt, har alle systemet af barnet blevet dannet og er klar til en lidt større belastning end i barndom.

For første gang i badet med barnet

Så det øjeblik kom, da, efter din mening, at barnet er parat til at deltage i et sådant sted. Hvad du behøver at vide om det første besøg:

 1. Det er ønskeligt at give fortrinsret til et bad snarere end en sauna. Fordi den termiske belastning i badet mindre. Så barnet vil tabe mindre fugt.
 2. Princippet om damp generation i badet, er, at på de varme sten grist. Nogle gange er det tilføjede afkog af urter kamille, mynte, citronmelisse, tinktur af fyrrenåle, som bringer endnu større fordele.
 3. 1-1,5 timer før en vandretur i badet, er du nødt til at fodre og vande barnet.
 4. Før du går inde, du har brug for at smide et barn af varmt vand. Dette sker for at beskytte det imod overophedning.
 5. Start dampende Baby procedure skal være 1 minut, øge intervallet opfølgende besøg. Hold øje med staten og opførsel af barnet. Hvis han optræder op eller bliver træg, huden bliver blå - hurtigt få det ud af badet og der er afsat den næste kampagne i en længere periode.
 6. Efter skyhøje behov for at bade din baby med varmt sæbevand og skift til rent tøj fremstillet af naturlige materialer.

Hvor ofte førte til badet?

Vi reagerede på de mange spændende spørgsmål er, om børn kan bade. Er du klar over, ja, er proceduren tilladt. Og hvor ofte kan de gå til badet? Hvis dit barn er godt udholdt sådanne procedurer for første gang, anbefales det, at de ikke er mere end 1 gang om ugen. I efterfølgende tider kan udføres fremgangsmåden i 2 opkald i ikke mere end 3 minutter.

Efter badet barnets behov for at vikle et håndklæde eller ark. Så gør en pause i 20-30 minutter før den næste solnedgang. Du skal vide, at den maksimale tid, at et barn kan være i lokaler badet - 10 minutter. Mens barnet hviler, er det ønskeligt ikke at fodre, men drikken mineralvand uden gas, kompot eller te. Det anbefales ikke at give mælkeprodukter eller emballerede saft.

Barnet blev syg

Hvis barnet var svimmelhed, næseblod, barnet mistede bevidstheden - straks tilkalde en ambulance. Forud for ankommer ambulance sætte barnet vandret og giver masser af kølige drinks. Udluft, men ikke køler stærkt rummet, så man undgår træk. Handling i dette tilfælde bør udføres som et tilfælde af overophedning.

Du kan svæve med en kost?

Kan jeg bade barnet i badet med en kost og svæve? På grund af det faktum, at huden af barnet er meget sart og sårbar, at indtil de når skolealderen til at bruge en kost, når svæver er særdeles uønsket. Men hvis du vælger at bruge det, så følg foranstaltningen og beregne de kræfter. Må ikke ramt for hårdt, for at undgå ridser, nedskæringer og hudafskrabninger, lige let strøg hendes ryg. Broom er bedre at tage ud kalk, birk eller eg kviste.

De menes at have anti-inflammatoriske egenskaber. Hvis du stadig mærke ssadinki efter bad nødvendigvis smøre deres anti-inflammatorisk, sårhelende middel.

konklusion

Nu kender du svaret på det brændende spørgsmål om, hvorvidt det er muligt for børn at bad. Altid gå langsomt og forsigtigt lytte til ønsker og sundheden for dit barn. Så barnet vil helt sikkert have det sjovt og revitaliserer under et besøg i dampbadet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.