RelationerMød

Sådan holder kærligheden i de kommende år?

Sådan holder kærlighed? Har du nogensinde tænkt over dette spørgsmål i begyndelsen af et forhold, når hvert øjeblik, hvert sekund søgte at være tættere på hinanden, når hver tanke var kun om ham eller hende? Sådan holder kærligheden i et forhold, og om det er værd at tænke over det? Det er dedikeret til emnet for vores artikel.

Kærlighed synes evig i begyndelsen. Du gør alt, forsøger at være tættere på hinanden, så prøv at blive gift så hurtigt som muligt at vågne op hver morgen sammen. Men over tid, er der en mangel på tillid, åbenhed forsvinder, romantik forsvinder ... Og når man mente, at den største hindring er bag os, og med brylluppet, vil alt falde på plads. Og i virkeligheden, næsten altid viser det sig, at forsøgene starter efter. Have en baby, søvnløse nætter, manglende tillid, den første forræderi ... Alt dette, ja, er en test for styrken af kærlighed. Og meget ofte viser det sig, at venner kommer tættere end en elsket. Derfor, hvis du har ikke så langt fra hinanden, begynder at kæmpe for deres kærlighed.

Den allerførste fejl, der fører til tanken om, hvordan man holder kærligheden, og generelt på problemet som helhed, er, at folk slappe af efter brylluppet, tænker, at romantik vil forblive i selve forholdet. Faktisk er spørgsmålet om, hvordan man kan holde kærligheden til manden og holde ham, bliver relevant i to eller tre år efter brylluppet.

Har du set en lykkelig familie, som i ti år? Må ikke haste til at være jaloux, fordi de har bestået en masse tests, herunder dem, at din familie passerer. Men en af dem, og måske begge parter var i stand til i tide at forstå, at kærlighed skal beskyttes, har lært at holde kærligheden i et forhold. Familien, i virkeligheden, er det daglige arbejde, der kræver pleje og indsats.

Sådan sparer kærligheden til en mand, hvordan man gør, så han begyndte at lede efter en på siden? Husk i starten af dit forhold, da du var uendeligt tæt, de gav ham sin ømhed, hengivenhed og omsorg. Efter alt, du så modtage det samme til gengæld? Og tænkt over, hvordan du holder den kærlighed, alle viste sig af sig selv. Efter alt, hvis du læse hinandens tanker, der deler de mest intime tanker. Og så på grund af mangel på tid, på grund af de børn eller de daglige bekymringer kvinden ophører med at være opmærksom på sin mand. Prøv at finde tid til at ringe dag og spørge, hvordan det gik med ham. Eller lave ham kaffe i sengen, vil han helt sikkert være rart. Naturligvis vil forholdet aldrig være sådan som før, men hvis en mand føler, at han stadig er kær for dig, så spørgsmålet om, hvordan man kan holde kærligheden er at miste sin relevans.

Prøv at indføre en tradition i familien. For eksempel, se en film om aftenen, omfavne på sofaen, i morgen morgenmad eller drikke kaffe sammen, slappe af sammen i weekenderne. Men husk, at du nogle gange brug for at hvile sig fra hinanden. Det vigtigste er, hvordan man holder kærligheden er hustru til mindst lejlighedsvis finde tid bare for dig selv. Prøv i det mindste en gang om ugen for at møde venner, tilbringe natten sammen med deres forældre, shopping, etc. Især denne rådgivning til kvinder, fordi ofte, forsøger at huse alt var perfekt, de holder op med at arbejde, give dig selv kun familien og i sidste ende mister deres "I". En person, der ikke udvikler, men det kan blive elsket, det bliver kedeligt og uinteressant. Så prøv at gøre sin mands interesse i dig ikke er tabt. Hold dig aktiv, ikke ofrer sig selv af hensyn til familien, gå tilbage til arbejdet. Lev lidt og for dig selv!

Hold hinanden, forsøger at give hinanden mere opmærksomhed, hengivenhed og kærlighed. I stedet for at bruge tid foran tv, tale med hinanden om, hvordan du har brugt hidtil. Prøv sammen om at løse selv de mindste problemer i hverdagen. Prøv at holde romantik, ikke at blive en familie, hvor konen bare affinde sig med eksistensen af hinanden. Held og lykke i denne hårde arbejde og tålmodighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.