Mad og drikkevarerOpskrifter

Interessant spørgsmål: Hærdet bacon - hvad mad? Madlavning bacon alene

Ikke alle mennesker er klart defineret i forhold til, når det kommer til produkter, der er tæt på fedt. Den vanskeligere at løse problemet, ganske langt fra vores virkelighed: saltet, røget, cured bacon - hvad er køkken, og om der er et sådant produkt i de omkringliggende butikker. I betragtning af den tid, der nu i mange opskrifter kræver deltagelse er bacon, er at forstå, hvad det er, og hvordan man bruger det.

fordriver misforståelser

Opkøb soltørrede bacon, hvilke fødevarer, han ikke ville "komme op", er det nødvendigt at forstå, at dette ikke er fedt. For er det ikke for alle svin, og ikke alle dets dele. Dyr er udvalgt med en lang ryg og hastigt voksende. Mens stadig meget vigtig kost af svin bestemt til bacon. De er i hvert fald ikke fodret slam og affald - kun bønner, byg, hirse, vikke; rodfrugter er hakket, svin Desoldering appelleret, og selv mælk. Som et resultat af sådanne dyre investeringer viser sig, mere sandsynligt, ikke fedt, og kød, med dets lag. Nederst på bacon side er kun gris. Produktet er primært saltet. Efter det kan ryk eller røg.

Hærdet bacon - hvad mad?

Faktisk produktnavnet er af keltisk oprindelse. Det er den historiske hjemland af bacon var den lander i Wales, Irland, Cornwall og Skotland. I skriftlige kilder til kanterne blev det første gang nævnt i det 14. århundrede. Britiske og nu gerne producere og let spise bacon Celtic, selv om hans land er nu mest udbredt endnu, sandsynligvis Stater.

stridsspørgsmål

Men ikke alle er så enkel med en delikatesse navngivet soltørret bacon. Hvad køkken hævder at forfatterskab, der ud over Celtic? For eksempel canadiske. Det er kun til bacon grise lænden, og også skinken skal være magert. Så canadiske bacon er meget dyrere end de sædvanlige.

Anser sig "forældre" af bacon er italienere. Deres version hedder pancetta og er forskellig fra den keltiske modifikation overflod af urter og krydderier.

Salty, Celtic, hjem, uden at ryge

Du kan tilberede bacon og hjem. Opskriften forberedelse er i princippet er simpelt. Dog vil du næppe finde en rigtig "bacon" svinekød. Det kan erstatte en skovl eller skinke, strukturen nærmest originalen. Fremstilling saltvand fra tre liter vand, en liter øl, 400 g sukker (prøv at finde alle de samme brune) 600 - 50 groft salt og - natriumnitrat. Som krydderi taget 10 Pressure Goroshkov peber, de samme mosede enebær og laurbærblad. Denne mængde væske er nok til 10 kilo af store kødstykker. Svinekød er nedsænket i saltvand i fire dage og anbringes i bunden af køleskabet. Derefter to uger bacon ophængt i køligt rum, fortrinsvis ved den samme temperatur (ca. 4 grader). Bacon af Celtic klar. For at forbedre smagen og kvaliteten det kan tåle op til et år.

Vyalim italiensk

Som det er blevet sagt, ikke kun kelterne opfundet bacon. Opskrift forberedelse opfundet i Italien, der består af flere etaper. Det første skridt i en bred beholder hældes et pund groft salt og spredes på hendes to og et halvt kilo svinekød (ikke klippe det!). Skål pakket ind i folie og placeres i tre dage i køleskabet. Efter den specificerede tid svinekød vasket godt i rindende vand og saltvand fremstillet: per liter æble eddike pour salt spoon tsk stødt rød og sort peber, rosmarin og smuldret fire tryk hvidløgsfed. Denne saltvand flere minutter skylles grundigt kød, hvorefter den kollapser i den ejendommelige opdræt af 100 g salt, en håndfuld fennikel og en spiseskefuld af begge typer af peber - rød og sort. Hele overfladen bør pudset med blandingen. Fremtidig bacon tæt pakket i pergament og bundet med sejlgarn til en kugle. Fordi svinekød er at give den fedt på toppen af pakken er en jævn og klud eller køkkenrulle - til at absorbere. En måned senere, udført under fryseren, når bacon bliver elastisk, wrap forandring at rengøre, og selve kødet kan spise.

Hvis der er et røgeri

Desværre, røget bacon ikke koge uden. Men hvis du har det, eller du hende "låne" en ven eller slægtning, der kan gøre forbløffende behandler. Det har brug for lidt forberedelse, især behovet for at koge op en såkaldt pink salt. For hende, blandet med sukker, salt tilsat jod, peber (alle slags, som finder) og grød af bulgarsk rød peber, løg, hvidløg og basilikum. Proportioner - efter eget valg. Bare ikke gøre sådan en salt meget - på to og en kvart kilo bacon nok tsk. Blev tilsat dertil og en halv spiseskefulde brunt sukker, den samme mængde almindeligt salt og bunke ahornsirup. Denne masse gnides kød er placeret i en lille gryde sandpapir ned og sat på en uge i køleskabet. For at slå og rør det daglige behov. Yderligere bryst vaskes, tørres, placeres på nettet i en halv dag og tilbage i køleskabet. Som det vil dryppe fra kødet, er duhovochny ark placeret under det. Nu bacon madlavning fortsætter til den afsluttende fase. Det er placeret i et røgeri, opvarmet til 95 grader i tre timer. Sandpapir forblive skåret og wrap i folie indtil brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.