HjemlighedMøbler

Divan "Marrakech": Orientalsk klassikere i moderne udførelse

Marrakesh Sofa er en model designet til daglig brug. Det modstår nemt en belastning på 240 kg, let omdannet, omdrejning fra en klassisk orientalsk sofa til en behagelig seng. Marrakesh sofa er universel og praktisk. Om dagen tager det en smule plads, om natten bliver det en behagelig seng, og rummelige kasser dækker pålideligt sengetøj og andre "fornødenheder" fra nysgerrige øjne. Modellerne af disse møbler er forskelligartede: Forskellige producenter, der holder det bedste i modeller, giver deres egen egenskaber.

Opstillingen

"Farve af sofaer" tilbyder en overkommelig model (for kun 21 tusinde rubler), hvis hovedtræk er en kombination i polstringstøj og læder. Praktisk mekanisme "Tick-on" (moderniseret "eurobook") hjælper med at omdanne sofaen til en rummelig seng uden meget besvær. Dette gøres på denne måde: Sofaens lette bevægelse bevæger sig fremad og på det ledige sted fra den lodrette position i den vandrette nedre ryg. Mekanismen er ikke kun enkel: den beskytter gulvet mod ridser. Sofa-eurobook "Marrakech" fra "Farver af sofaer" er udstyret med et sæde på uafhængige fjedre og polyurethanskum, der er lydløst, bruges til at fylde puder. Dækslerne er lavet af MDF og foret med dyre finer.

En lignende model tilbyder Lublino-møbler. Men disse producenter bruger det stilfulde Enamel stof til polstring, som gør det muligt at formidle hele den østlige charme af modellen: Marrakech sofaen er lavet i den gamle Cairo stil og passer perfekt til både stuen og soveværelset. Komfortable aftagelige puder giver feriegæster mulighed for at tage noget, slappe af. Prisen på nogle modeller indeholder også puder fyldt med høj kvalitet holofayber.

Der er også vinkelkonfigurationer. Hvad er godt om hjørnesofaen "Marrakech"? Bedømmelserne understreger dens anvendelighed: vinklen kan være både højre og venstre. Dette gør det ikke bare harmonisk at "indsætte" et møbel i det eksisterende interiør: "Marrakech" kan "flytte" fra sted til sted i lejligheden og blive en fremhævning af det nyoprettede interiør. Markere købere og det faktum, at modellen passer perfekt til forskellige stilarter. Ligesom direkte modeller kan en hjørne sofa få armlæn ud af MDF eller dispensere med dem. Til sin påfyldning anvendes også en uafhængig fjederblok og et moderne latex polyurethanskum med øget elasticitet. Fabrikanter er glade for at tage hensyn til kundernes ønsker. De kan samle en sofa "Marrakech" lige eller vinklet, hent et stof, der opfylder kundens smag. Dette giver dig mulighed for at vælge en model, ikke kun for soveværelset eller stuen. Sofaen "Marrakech" ser godt ud på kontoret, kontorets chef eller hjemmebiblioteket. For dem kan du vælge en sofa med pladser fra kokos eller latex. Det bliver let centrum for interiørkompositionen, især hvis man i tillæg til det køber stole med samme navn. Du bør vide: sofaen "Marrakech" kaldes også "Cairo. Dette navn fremhæver endnu den østlige sofistikering af den moderne sofa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.