BilerBiler

De nye "Lada Granta" hatchback: nyheder, udstyr, billeder og pris

Første gang i marts 2014 markerede den længe ventede nyhed for bilister, AvtoVAZ indført officielt en ny "Lada-Grant" i ryggen af en hatchback. Tidligere gruppe trak sig ud af produktion "VAZ-2114", bedre kendt som "Lada Samara", og det var underforstået, at den nye bil vil være hans afløser. Den russiske bilindustri er klar til at overraske denne gang? Vi er klar til at løfte sløret for hemmeligholdelse og fortælle de første oplysninger om den længe ventede nye!

samling

Alt arbejde på den nye fem-dørs "Lada", blev det besluttet at producere på Izhevsk Automobile Plant. Som et resultat, "Grant" -hetchbek modtaget 32 originale plastdele, og dens krop - 55 metal. Fremstilling og samling varede næsten et år, siden begyndelsen af sommeren 2013 og serieproduktion og udseende i showrooms producent lovet at etablere inden juli 2014. På den nye model af AvtoVAZ lagt store forhåbninger og lovede, at hun vil elske de russiske købere.

udseende

Selvfølgelig, i øjnene straks haste til tilstedeværelsen af det bageste overhæng, som vi ikke har set på "Kalina" i den samme krop. Hvis du fortsætter med at sammenligne disse to modeller, kan vi også se, at den nye "Lada Granta" (hatchback) er i en strakt format. Dens længde - 4247 mm. Husk på, at sedan kun 13 mm længere akselafstand og størrelse, blev det besluttet at forlade uændret. Bagagerummet volumen på 440 l kan ikke kaldes malovmestitelnym, selv om det er næsten 100 liter taber sedan. Imidlertid har fabrikanten billede sin ekspansion ved foldning af bagsæderyglænet (maksimalt volumen - 760 liter).

Af den måde, en ny type organ er ikke den eneste forskel mellem de nye ændringer, som kan prale af "Grant." Hatchback har modtaget en opdateret kofanger, du måske bemærke ændringer i den ydre design af de sidelys og forlygter. Ellers, begyndte det at se og spejl.

En interessant kursus er at overføre nummerpladen fra bilen kofanger til bagklappen.

Se håndtaget gearkasse, også blev det besluttet at ændre, og nu chaufførerne vil være i stand til at vurdere denne nyskabelse. Bredden af modellen i det nye organ er 1,7 m, en højde på 1,5 meter.

"Lada Granta" (hatchback) specifikationer

Køretøj vundet af tre varianter af motoren på 1,6 liter. Benzinmotoren har en anden grad af magt: 87, 98 og 108 "heste". Grundlæggende transmission - den er allerede ved at blive klar, med en manuel gearkasse 5-trins. For dem, der ønsker at have en "automatisk" der er en mulighed for at supplere deres version af 98 hk Den mest økonomiske med hensyn til brændstofforbrug pr 100 km forventes at være i motoren 108 liter. sek., vil det kræve kun 6,7 liter benzin. De første to muligheder er henholdsvis forbruge 7,0 og 7,6 liter under anvendelse af en blandet cyklus.

Lad os nu tale om den hastighed, som kan levere strøm kaldes. Den hurtigste af trioen, selvfølgelig, modtaget "Grant" hatchback med en motor på 108 hk, det accelererer til 100 km / t på 11 sekunder. På andenpladsen, mærkeligt nok, er det værd at det mest energibesparende motor, det accelererer til den samme hastighed i 12 og et halvt sekund. Og følgelig i udførelsesformen 98 l. a. Det når hundredvis af 13,7 sekunder.

Den foreslåede konfiguration

Den nye "Lada Granta" (hatchback) fås i tre udstyrsniveauer: standard, komplet "Normal" og "pakke". Den grundlæggende udstyr af bilen antyder tilstedeværelsen af airbags for at redde livet i den driver, centrallås, ratstamme med justerbar hældningsvinkel, kofangere, svarende i farve til den vigtigste farve af kroppen.

De chauffører, der vælger "Grant" for at fuldføre "Normal", vil blive glad blokeringsfri bremsesystem bremsning, være i denne udformning, elruder og elektrisk servostyring. Der også kan tilskrives, og et lydsystem, komplet med et USB-stik og mulighed for trådløs lydtransmission (Bluetooth).

Options "Lux" forudsætter det dobbelte af antallet af airbags, tilstedeværelsen electropackage og multimedia-system med de oplysninger output til skærmen diagonal 7" . Også denne version har nogle forbedringer i lydisolering af interiør. Producent understøtter tilføjelser opført faciliteter køretøjets stabilitet systemet (ESP), kan navigation lyssensorer være installeret, regn og ultralyd indikator for parkering assistere procesmaskiner (PDC).

"Lada Granta" (hatchback) billeder, pris

Desværre har biler russiske produktion af moderne forbrugere ikke favorisere give forrang til en lignende pris og udstyre udenlandske mærker. Men "Lada Granta" (sedan), på trods af denne sørgelige statistik begyndte i 2013. Den bedst sælgende bil i AvtoVAZ. Desværre har vi ikke hæve det på bekostning af at sælge virksomheden til det ønskede niveau. Det blev derfor besluttet at udvikle endnu en modifikation af "VAZ-2104". At tale om prisen på de russiske tendenser bilmarked, skal det bemærkes, at det kommer til at være dyrere end den tidligere model i sedan. Det afhænger primært af den bil, du vælger. Mindste pris "pyatidverki" blev opkaldt summen af 314 tusind rubler. Options "Norma" har allerede koste dig 32 tusinde flere (omkostning vurderes uden at tage hensyn til yderligere forbedringer, der er installeret af ejeren). "Luksus" version tillader både tilstedeværelsen af en mekanisk gearkasse eller automatisk. Den mindste omkostningerne ved en manuel gearkasse vil være 419,500 rubler for automatgear bliver nødt til at betale et beløb på 58 tusind rubler.

konklusion

Ny "Grant" (hatchback) er perfekt til rollen som familiens bil, fordi det har at gøre en række positive egenskaber: overkommelig pris, høj sikkerhed og god kapacitet. Og takket være den øgede mængde af bagagerummet og en modificeret form af kroppen er nu lettere at transportere overdimensioneret gods i bilen, som også er naturligvis den fordel, at denne model. Samtidig vil være i stand til at vælge et komplet sæt af sine egne, baseret på dine personlige ønsker og finansielle muligheder. I salget af bilen vil ankomme i begyndelsen af sommeren, kan en prøvetur bestilles på alle forhandlere af mærket "Lada".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.