BilerBiler

Sådan installeres afstandsstykker under fjedrene med deres hænder

Når suspensionen opretholdes i lang tid, til sidst bilen synker mærkbart. I dette tilfælde, følelsen af tab af manøvredygtighed. Dette betyder træthed forår. I dette tilfælde frihøjde reduceres. Under forhold med dårlige vejforhold nogle drivere løfte bil via afstandsstykker, monteret under foråret. Hyppig transport køretøj fragt påvirke tilstanden af elementer, som er udsat for store belastninger. Så der er et tab af afskrivninger på ejendomme. Før du foretager en beslutning om at øge clearance, er det nødvendigt at kontrollere tilstanden af hele suspensionen. For at montere afstandsstykkerne under fjedrene med deres hænder, de har brug for at erhverve.

Hvor du kan købe varer til at øge frihøjden

Sådanne elementer er kommercielt tilgængelige i mange butikker og reservedele er allerede inkluderet. Næsten alle bilmodeller er tilgængelige afstandsstykker produceret af industrielle metoder. Det er nødvendigt at købe en sådan anordning i overensstemmelse med den bilmærke.

For så vidt angår suspensionen skal ophæves

At starte målinger, der kræves for at frembringe den aktuelle værdi af clearance (afstanden mellem den nedre overflade af maskinen og et punkt). Man kan beregne motorens position punkt, givet størrelsen på beskyttelsen af bundkarret. Når vi kender værdien af clearance, skal du beslutte, hvordan man hæve bilen. Det er værd at gøre værdien af 10-30 mm. Ellers vil støddæmper ærmer og nav arme oplever betydelige belastninger, bebuder forestående svigt af hjulophængsdele. Ved at øge frihøjden til en højere værdi, er det meget vanskeligt at indstille camber - tå og hjul lydhørhed over for styresystemet er ude af sync. Dette vil føre til en begrænset suspension ressource.

Råvarer, der anvendes til produktion af afstandsstykker

Artikler fremstillet af gummi modstandsdygtige over for miljømæssige forhold. Nogle gange kan det forårsage korrosion processer i stedet for installationen. De har en forholdsvis kort levetid og demokratisk pris.

Den polyurethan medlem af den kemiske sammensætning er en forbedring af familien af gummi, men har en høj styrke. Det har en stødabsorption egenskab. Ikke sikre mod forekomster af træthed af dele og har en høj pris.

Plastkomponenter er avancerede polymer teknologiske udvikling, forskellige positive egenskaber driftsmetoder og næsten ingen ulemper. Designet til lang levetid, men produktionsomkostningerne er ganske høj.

Dele fremstillet af aluminiumlegering. Også de har gode resultater og er dyre.

Sådan installere disse dele

Når du køber et kit til at øge clearance nødvendigvis en guide til brug, men der er behov for en detaljeret gennemgang af, hvordan man montere afstandsstykkerne under fjedrene med deres hænder. For ejere af biler af indenlandske producenter montage og særlige vanskeligheder ikke vil skabe problemer. Behov fladt terræn, hydraulisk eller mekanisk donkraft, sæt johannesbrød og golovochnyh nøgler. At indstille afstandsstykkerne under fjeder (VAZ-2101 er ingen undtagelse) Skruerne krævede hydrauliske støddæmper montering til glasset. Løft forsigtigt maskinen i stedet for hjul placering. Så afmontere hjulet disk. Når udstyret er ophøjet over overfladen, er det nødvendigt at fjerne en fjeder og en gummi buffer mekanisme til at fastsætte afstandsstykket. Denne proces er at holde med resten af suspensionen og returnere alt på plads.

Funktioner øger frihøjden i off-road køretøjer

For at montere afstandsstykkerne under fjedrene med deres hænder på "Niva" på bagsiden af behovet for at udskifte kop fjedre og støddæmper montering. Men deres monteringspunkter er højere. Næste du nødt til at gøre den justerbare øverste stang bagaksel. Deres længde bør øges. Jet fremstød skal styrkes.

Til forsiden af mount afstandsstykker under fjedrene med deres hænder vil være mere besværligt. Det er nødvendigt at løfte bilen på placeringen af de lavere suspension platforme. Sami afstandsstykker er placeret på disse steder. Dette gøres for at opretholde den tilt foråret. For at undgå for tidlig slitage af overarmen, fik en ekstra byrde, skal du installere endnu et afstandsstykker mellem arme og kuglelejer. Efter disse trin, skal du ændre løftestænger for roterende næver og vend styretøj tips. Denne løsning vil fjerne stress i stabilisator styrestænger. Hvis fjedrene hang, støddæmpere, og støvknapper ikke klare deres ansvar, skal udskiftes. Ellers effekten af de montering afstandsstykker under fjedrene med deres egne hænder vil ikke. Ved afslutningen af installationen, skal du besøge tankstationen, at eksponere sammenbrud - konvergens chassis.

Hvad er de anbefalede dimensioner af spillerummet

For personbiler, denne værdi er 140-200 mm grænse. Dette hul bør anses for at øge frihøjde hvis det ønskes. I kategorien terrængående køretøjer fra krumtaphuset til overfladen skal være en afstand på 200-350 mm.

Mellemlæg under fjedre med deres hænder på "Carina E"

Repræsentanten for den udenlandske engineering mærke "Toyota" har en højde på 340 mm fjedre. Købe varer for at hæve bilen kan ikke i hver indvendige auto dele. Installationen vil kræve fjernelse af hjulet og skiven. Det vil være nødvendigt at frigøre den støtte og fastgøre afstandsstykket ved en forhøjet legeme.

For at udskifte afstandsstykkerne under fjedrene "Aveo", er det nødvendigt at gøre en lignende manipulation. Ved kørsel på 150 km / t på asfalteret belægning kan ikke wobble lille maskinens bagende. På grus kan mageligt rejse med hastigheder op til 120 km / t. Godt, når der er den sædvanlige stripper til fjedre. Det sparer tid og kræfter. En sådan mekanisme er enkelt i konstruktion og er konstrueret til at komprimere fjederen for at tillade sikker fastgørelse til at skrue den nedre arm. Ved gennemførelsen af sådanne arbejder på forsiden af den krævede opgørelse af afstandsstykker under linjen.

Mellemlæg under fjedre med deres egne hænder: "Ford Focus 2"

Der er behov for at afmontere hjulet disken. Løft derefter maskinen og sætte det på et fast fundament. I fravær af en flytbar enhed til fjedre, er det nødvendigt at hvile donkraften til at hæve og nedre arm til at løsne fastgørelsesdele for yderligere frigivelse. I stedet for fabrikken gummibøsning skal installere en spacer baghjulsophæng "Ford Focus-2" af fjederen og hold samlingstrin.

Fordelene ved at forøge frihøjde:

  • Bagklap nedsynkning er berøvet virkningen;
  • mulighed for at nivellere maskinen, undgå tilt den forreste del af bilen, lastet arrangement af motoren;
  • øget komfort bevægelse under dårlig vejbelægning;
  • når den belastes maskinen ikke behøver at bekymre sig om nedsynkning suspension til et kritisk niveau; ruhed af vejen hjulkapslen vil ikke klamre skabe.

Ulemper ved løsninger til at øge frihøjden:

  • vinklerne af suspensionen kan ændre dette ville påvirke forvaltning;
  • ændre slaglængde støddæmper stang, vil det være vanskeligt at håndtere udførelsen af sine funktioner;
  • vibrationsbelastninger;
  • stivhed er reduceret; gruppe fabrik ingeniører, der arbejder på bearbejdelighed suspension;
  • Fjederben ærme vil ofte komme i forfald.

For at sætte afstandsstykkerne under fjedrene "Lanos", vil det tage omkring en time, og den samlede installation procedure. På grund af overførslen af tyngdepunktet op, vil maskinen opfører sig lidt anderledes. Det er ikke nødvendigt at flytte til de ublu priser kan gå tabt stabilitet. Det er nødvendigt at gradvist og forsigtigt øge belastningen. Når du løfter biler ofte nødt til at ofre sin hurtighed var.

Hvad er prisen for afstandsstykker

Afhængig af fremstilling af materiale til disse elementer vil skulle betale fra 1300 til 2200 rubler. Før beslutningen om at ændre mængden af clearance er nødvendig for at finde ud af, om disse ting vil bidrage til at fjerne specifikke problemer.

Det har betydning for garantiservice

Hvis køretøjet har en tjeneste fra producenten, skal du straks forberede manglerne i garantiservice. Når selvstændige installere suspension elementer vil ændre dens design, og garanti vil blive nægtet. Der er grund til alvorligt at overveje beslutningen om at hæve bilen til eftersyn og vedligeholdelse bliver nødt til at betale fra din lomme.

Efter gennemført procedure, at øge clearance, er det nødvendigt at justere placeringen af forlygterne til de lyse stråle belysning krav lagt ud på vejen. Det skal justeres kugleled aksel og bremsekraft regulator. Disse indstillinger påvirker sikkerheden bevægelse af køretøjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.