BilerBiler

Smart Roadster: tekniske specifikationer, fotos, pris, og anmeldelser af ejerne

Smart Roadster - sportsvogn af den vifte af Smart, et medlem af den internationale automotive bekymring Daimler AG.

Bilen blev afsløret på Frankfurt Motor Show i 2003, og derefter produceret to hele år på den oprindelige teknologi uden ændringer. Dynamikken i produktionen var høj nok væk fra bæltet op til 22 tusinde enheder om året. Den samlede produktion på tidspunktet for opsigelsen blev udstedt omkring 43 000 biler. I 2005 blev den nyeste Smart Roadster, nedstammer fra transportbåndet, højtideligt taget til museet, "Mercedes-Benz", i den tyske by Stuttgart.

Fremkomsten af en ny model

Baggrunden for fremkomsten af Smart Roadster begyndte i 1998, da en gruppe designere i selskabet foreslået at oprette en smart model baseret Smart City Coupé nye sportsvogn med en turboladet motor og 6-trins gearkasse. De næste fem år har gået på at oprette flere fuld-størrelse modeller, der arbejder ud teknologiske processer og hele dokumenter, der regulerer Chassis frigivelse. Bilen har vendt Super økonomisk, elegant nyhed med hensyn til design, kompakt og med gode højhastigheds-egenskaber.

Første gang Smart Roadster blev produceret i et af de bil samlefabrikker i Frankrig, i basisscenariet. Det var en cabriolet med en blød top, udstyret med en elektrisk drevet. Køretøjets motor (triplex, volumen 698 cc / cm) udviklet kapacitet på 61 liter. a., der gør det muligt at nå en hastighed på 160 km / t. I denne brændstofforbruget er ikke mere end 4,1 liter per 100 kilometer. I en by driftsform af benzinforbruget steg til 5,2 liter, hvilket også er en god indikator. Anmeldelser Smart Roadster ejere har altid været meget positive.

Dimensioner og undervogn

Smart Roadster dimensioner: længde - 3 m 42,6 cm, bredde - 1 m 61,5 cm, højde - 1 m 19,1 cm akselafstand biler - 2 m 36 cm Alle disse parametre er lagret i udstedelse af intelligente senere ændringer .. Roadster i 2004. Så kom Roadster Coupe og Smart Smart Roadster Brabus. Disse to modeller blev gentaget præcis alle de parametre af basen prøve og afveg kun motorkraft og hastighed. Samtidig har bilen Smart Roadster Coupe legemshøjde øges til 1 m 20,7 cm mod standarden (1 m 19,1 cm), på grund af den faste tag. Skønt transparent tag af høj kvalitet plast fikseret carbon kan kaldes kun betinget, da den let fjernes i bagagerummet og Roadster Coupe, således omdannet til konvertible.

Chassis basismodel Smart Roadster er designet til en fuld belastning af 790 kg, loading Roadster Coupe - 810 kg, og den Brabus Smart Roadster er fokuseret på vægten af 832 kg. Forhjulsophænget arm design, med en cross-stabilisator. Støddæmpere er placeret i spankulere. Baghjulsaffjedringen til pendulet-armen med langsgående arme og krængningsstabilisator. Forstærkede cylindriske skruefjedre, støddæmpere - teleskopiske.

bremsesystem

Smart Roadster Bremsesystem dual-kredsløb hydraulik med fuldstændig adskillelse af for- og baghjul. Front skivebremser, med suportom giver glatte, men snarere strenge handling bremseklodser. Cylindre-trykknapperne er anbragt på princippet om nulstiller sig selv, så gnide pude er udelukket. Bageste bremsetromle type, med automatisk justering af mellemrummet mellem klodserne og arbejdsflade af bremsetromlen. Effektivitet bestemmes af den bageste bremseklods abutment ensartet over kontaktområdet. Dette opnås ved en flydende justeringsanordning af nævnte klemmeelement.

Trust-Plus

Under hensyntagen til, øges, som ikke altid er styret af dynamikken i detaljerne i den sportsvogn fungerer korrekt, bremselængden skal maskinens ikke overstige de minimumsværdier.

ABS-bremser på hele tiden, betyder det ikke deaktivere indstillingen. Dette er ikke en regelmæssig system ABS, som bruges på de fleste personbiler og særlige forløb nivellering justeringer. Den bruges på Smart Roadster bilerne systemet, er eksklusivt og kaldes Trust-Plus. Funktionsprincippet - den elektroniske trækkraft kontrol, kombineret med stabiliteten af banen. Den mindste afvigelse fra normen stimulerer justeringsparametre. Takket være Trust-Plus bil afdrift er stort set elimineret. Chaufføren kan bremse bilen, selv når du indtaster et hjørne, uden risiko for at skride ud.

sikkerhed

Smart Roadster Sikkerhed er leveret primært karrosseri, som er lavet i form af en fast kapsel, kan absorbere frontal og sidekollision. Capsule Smart Roadster Tridion sikkerhed er navnet. I en frontal kollision motoren ikke kommer ind i salonen, sårede føreren og passagererne, og bevæges fremad på grund af inerti effekt. Således interiøret er ikke omfattet af ødelæggelse af invasionen multikilogram kraftværket, og dermed de mennesker inde i bilen vil forblive intakt.

Inde i kabinen har også en række sikkerhedsanordninger. Antitravmatichny sæder, deres ødelæggelse er næsten umuligt, i enhver situation, og stole, og deres rygge bevare integriteten, selvom på tidspunktet for ulykken, og de absorbere en del af energien effekt. Desuden er alle Smart-bilerne Roadster udstyret med nødsituationer-safe brændstoftanke, som er placeret under kroppen. Og endelig, de mest almindelige passive sikkerhedselementer - puder. Beregninger har vist, at disse komponenter, sammen med stropper, tillade føreren og passageren til at redde livet for en frontal kollision med en hastighed på omkring 100 km / t.

Lukning af projektet

I 2005 Smart Roadster model specifikationer som kræver stor finansiel støtte, blev afskediget som led i et program for at redde produktionsmidlerne, som blev afholdt hovedkontoret for den bekymring "Daimler". I dette tilfælde, på alle de rettigheder fremstille og sælge "Roadster" - det er mere end en vellykket bil - blev solgt til Projekt Kimber det britiske selskab, som straks lancerede sin version af Smart Roadster på walisiske planter. Selvfølgelig har mærket blevet omdøbt og hedder nu bilen på en anden måde.

Smart Roadster, pris der i betingelserne for det russiske marked kan ændres i den ene eller anden retning, men støt holdes i intervallet 255-650 tusind. rubler for en brugt bil er ikke ældre end fem år, og den nye "Roadster" kan købes i udstillingslokalet enhver region i Rusland til 550-750 tusind rubler (afhængig af konfiguration).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.