Hjem og familieTilbehør

Hvilket er bedre: en mixer eller blender? Hvad er forskellig fra blenderen mixer

For mange husmødre favorit køkkenudstyr teknologiske nyskabelser er en udfordring. En verden af "kvindelige assistenter" er konstant opdateret og holde trit med flyvningen af opfindelsens idé ikke er mulig. Derfor, med alle spørgsmål kan du prøve at finde ud af på egen hånd. I denne artikel, vil vi diskutere, hvad der er bedre - en blender eller mixer.

Attributterne for hver dag

Hvad er forskellig fra blenderen mixer, ikke om, hvorvidt en ting med forskellige navne betyder? Uden at tænke, vil ikke enhver kvinde besvare her. I mellemtiden, på trods af de tilsvarende funktioner, er det væsentligt forskellige aggregater. Derfor kan deres tilsvarende ikke kaldes. Men begge enheder er designet til at lette det daglige arbejde af husmødre. Forskellen mellem blanderen og blanderen er opfattelsen, at den første udførelsesform for den anden forbedret. Det vil sige, generering af næste. Og som for at behage deres hjem eller gæster ønsker forskellige retter, lækre og uventede, i huset, sikkert brug for både assistent.

Mixer eller blender - hvad skal jeg vælge?

For at bruge mindre tid på madlavning retter, nemlig, med lynets hast for at slibe kød eller fisk til kød, svampe (enhver art), forskellige grøntsager og urter - perfekt egnet blender. Med det stadig under udarbejdelse og supper, alle former for saucer og cocktails. Fremragende konsistens opnås grøntsagsmos til babymad. Af den måde, det er i denne henseende - en uundværlig ting!

Mixer er bedst egnet, når der arbejdes med dejen. Han er underlagt næsten enhver tykkelse, hurtigt at opnå lethed og ensartethed - et spørgsmål om minutter. Men de samme cocktails (især mejeriprodukter), fløde supper og pyurirovannye perfekt egnede til dette mirakel af teknologi.

praktiske forskelle

Alligevel er forskellen mellem blenderen fra mixeren? Det er vigtigt at bemærke, at den anden enhed er en energibesparende model. Derfor, hvis du planlægger en omfattende menu, vil den bedste assistent blender. Blanderen kan også udsættes til gennemførelsen af lettere opgaver.

eventuel udskiftning

Hvilket er bedre - en mixer eller blender? Kan man erstatte den anden enhed? I princippet er dette muligt. Men det skal være solidt husk: en blender er let at gøre op for den manglende mixeren, som det udfører mange funktioner. Det omvendte udskiftning anbefales ikke, du kan nemt ødelægge enheden. Hvis for eksempel, at bruge en mixer til knusning is - resultatet er skuffende. Begge enheder kommer i to former - neddykket og stille. Deres forskel er i arrangementet af knive: først, er de på den ene side af den arbejdende overflade, den anden - i bunden af skålen. Det er værd at bemærke, at den dykkede har en privilegeret position, som perfekt til raffinerede produkter. Da de har de samme kendetegn, endnu ikke være i stand til at give et konkret svar på spørgsmålet om, hvilket er bedre - en mixer eller blender. Måske en mere detaljeret "udforskning" enheder til at bestemme.

Fordele og ulemper

Blendere stationær klare mildere former for arbejde. Dette kunne omfatte prøveforberedelse (flydende), frugtpuré, forskellige saucer og blande et udvalg af cocktails. Det er lidt af en skål, der er fastgjort til stativet. Beholderen har en lille tud, der tillader nøjagtigt hælde det færdige produkt i skålene til fodring. Fordelen ved denne model er primært anses for at arbejde i enkeltstående tilstand. Menneskehænder, venter på afslutningen af processen, kan slappe af. Alt pleje værtinde er under fanen ingredienser. Vigtige aspekter - prisklasse. Sådanne modeller er billigere dykkede modstykker. Ulemperne ved denne type indbefatter visse voluminøsitet af indretningen. Udpeget permanent lagring blender kræver anstændigt. Men de fleste af hans ubehag, måske, er den del af en tilberedning produceret meget lidt. Hak også grøntsagerne det vil ikke fungere. Hvis den stationære blender udførelsesform er designet til at arbejde med et blødt produkt, kan nedsænkes nemt klare råmaterialet. Slibning kød, krummer til panering og vanskeligheder grøntsager han ikke forårsage. Men der er en advarsel: et forsøg på at skære grøntsager til en salat bliver til en madlavning grøntsag grød.

Dykkede modeller har aflange krop af metal eller plast. Ved afslutningen af bladene er nedsænket i en skål af tilberedte fødevarer og faktisk begynder handlingen. I modsætning til den første variant af denne type indretning ikke optager meget plads i arbejdsgangen tilstand såvel som under opbevaring. For at forberede middag fra 2-3 portioner, er dette den bedste løsning! Immersion blender og skabt specielt til madlavning små portioner.

Fordelen ved indretningen er justerbare lov densitet retter, hvilket reducerer at øge eller mindske mængden af tid afsat til forberedelse. Længere drift - den tykke konsistens, og vice versa. Alt er simpelt! Ulempen er, at apparatet ikke kan efterlades uden opsyn. Hele processen, bør han være i hans hænder, fordi det kræver konstant presserende betjeningsknap. En anden irettesættelse til modellen er den manglende evne til at blande cocktails og knuse is. I det hele taget en meget praktisk ting.

kombineret option

I dag er fans af forskellige gadgets tiltalende udseende af den universelle maskine - blender-mixer 2 til 1. At købe meget praktisk som økonomiske besparelser. Ved at erhverve sådan en ting kan ikke blive brugt til en ekstra enhed. Kompakt - anden positiv grund. Masser af plads i køkkenet enheden er ikke til at tage. Efter brug er normalt periodisk, og modellen vil beskedent venter på den næste gang i sit hjørne. Egnet sådan enhed hovedsagelig til madlavning mesterværk små volumener.

ekstra funktion

Da mixeren ikke er i stand til at erstatte blenderen, har listige opfindere forsøgt at udfylde dette hul. Hvis du ikke kan købe en kombineret version af enheden, det er realistisk at hente en mixer med pagaj "blender". Denne funktion bruges til supper, puré og cocktails. Også dette tip hjælper med slibning af kogte grøntsager, urter og ost. Henviser til de lave power mixer volumener, der skal forarbejdes, opdeles i små portioner.

Grundlæggende om sikker brug

Hvilket er bedre - en mixer eller blender - at beslutte, selvfølgelig, har deres egen. Men for begge enheder, er der flere begrænsninger i tidspunktet for deres brug. Den berygtede sikkerhedsråd bør overholdes, selv i et roligt sted, såsom et køkken. Så hvis ejeren af "superpomoschnika" bærer langt hår, de helt sikkert skal løse på nogen måde - skjult under et tørklæde eller et stik. Ellers er der en risiko med de produkter skyggen af stolthed eller alvorlig personskade. Og en anden advarsel: fordi disse modeller er potentielt farlige områder, der ikke er beskyttet af noget, for at give mulighed for selvstændigt arbejde med dem små børn er strengt forbudt! Om det samme, er der fyldt med vand i kroppen af eventuelle apparater, du kan ikke, siger, sandsynligvis ikke det værd.

Under alle omstændigheder bestemme, hvilket er bedre - en mixer eller blender, eller måske kombineret udgave enheder - du kan lave en gave til de kommende år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.