Kunst og underholdningFilm

Daniela Ruah: biografi og filmografi af skuespillerinden

Daniela Ruah - temmelig velkendt amerikansk skuespiller, der er velkendt for publikum for sin rolle i den militære og detektiv serien "NCIS", hvor hun spillede Special Agent Quincy Bligh. Herudover kinodeyatelnosti, kunstneren har deltaget i den første sæson af den portugisiske danseshow «Dança Comigo», som fandt først sted.

Daniela Ruah: biografi

Fremtidig amerikansk skuespiller blev født i Boston, Massachusetts (USA) 2. december 1983. På grund af sin iboende heterokromi venstre øje har en lys brun farve, og den højre - sort. Forældre Daniela Ruah er Moyzes Rua og Katherine Korn.

Bedstemor pigens moderens linje var repræsentant for de sefardiske jøder, mens bedstefar - Ashkenazi blev født i Polen. Bortset fra portugisiske rødder Daniel har det spanske, som fik det fra hendes oldemor.

Kort før fødslen af den første og den eneste datter af Roys familie flyttede fra Portugal til USA om udveksling af specialister på hospitaler. Hendes far arbejdede som otolaryngologist på University Hospital i Boston.

5 år efter fødslen af Daniela Katherine og Moises vendte tilbage til Portugal. I sit hjemland pige dimitterede han i skole i St. Julian i Carcavelos. I en alder af 18, Daniel trådte universitetet i London i den fungerende kurset. I 2007 spirende kunstner flyttede til New York for at fortsætte med at studere de særlige kendetegn ved teatralske kunst på instituttet Lee Strasberg. I løbet af sine studerende år har skuespillerinden været aktivt involveret i det jødiske samfund i Portugal, den officielle leder af som er en anden fætter Daniela - Dzhoshua Rua.

Jeg må sige, at den første skuespiller prisen i filmbranchen er blevet en statuette "Golden Globe" i kategorien "Discovery of the Year" for sin rolle Kensi Bligh i "NCIS". I 2010 hun konkurrerede om at vinde den amerikanske Prize "Teen Choice" i kategorien "Bedste Skuespillerinde tv thriller." Et år senere, blev Daniela Ruah nomineret til Short Shorts Film Festival & Asien for sin rolle i tv-serien Daniely Pinto Tu e Eu.

filmografi

Den unge skuespillerinde debuterede i filmen i 16 år. Hendes første rolle var i Sarah portugisisk sæbeopera Jardins Proibidos. Efter eksamen fra high school og University of London, skuespiller Daniela Ruah vendte tilbage til sit hjemland og gik på at fuldføre sin filmografi lidt arbejde i tv-serien Elsa, uma Mulher Assim, hvor hun spillede Monica, Filha do Mar (Constanta) og tv Querida Mãe (Zhezinya).

Liste over de mest berømte film og roller skuespillerinden:

● «Inspector Max" - Veronica Botelho;

● den længste amerikansk sæbeopera "Guiding Light" - Gigi;

● Short Film "Midnight Passion" - Sophie;

● TV-shows "NCIS", "NCIS: Los Angeles" og "Hawaii 5,0" - Special Agent Quincy Bligh;

● krigsfilm "Red Tails" - Sophie.

"NCIS: Los Angeles"

Film Daniela Ruah har ikke bragt hende sådan popularitet som denne politi drama. Den tv-serien blev et spin-offom "NCIS". I 2011 kom "Hawaii 5,0", hvor i begyndelsen af den anden sæson optrådte Daniela karakter - Kenshi Bligh.

serie plot udfolder sig primært i Californien. Af NCIS, eller US kriminalpolitiet service, det er en særlig afdeling, hvis personale ser kriminelle, der truer sikkerheden i hele landet. Et team af specialister bruger falsk identitet, hvilket vil bringe deres liv i alvorlig fare. Her politiet at bekæmpe terrorisme, dygtigt at slå rod i bander og undersøger krigsforbrydelser.

Holdet af fagfolk i serien indeholder DZHI Kallena, Quincy Bly, Sam Hanna og Dominika Veyla. Sidstnævnte efterhånden erstattet agent Marti Diks. Også de ovenstående figurer hjælper operationelle psykolog NEYT Getts, teknisk operatør Eric Bill Analytiker Nell Dzhons og Managing Hetty Lange operationer.

Skuespillerinden personlige liv

Daniela Ruah perfekt taler flydende engelsk, portugisisk og spansk. Skuespillerinden har dobbelt statsborgerskab i Portugal og USA. I juni 2014 blev hun gift med en stuntman David Olsen, der mødte før ægteskabet er officielt 4 år. Den mand har til Daniela ældre bror Eric Olsen - kollega skuespillerinder til at arbejde i "NCIS". Parret har en søn, floden, som er født i 2013, og datter Sierra, født i 2016. Nu bor hun med sin familie i Los Angeles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.