ComputereSikkerhed

Sådan gendanne din adgangskode ICQ? - Det er ganske realistisk!

Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan du gendanner din adgangskode icq, vil jeg gerne fortælle dig mere om sig selv messaging system, som uden overdrivelse, er en af de mest populære i verden.

Del 1: Hvad er ICQ og årsagerne til dens popularitet

Som sagt, det er et populært system til hurtig udveksling af meddelelser mellem brugere af internettet World Wide Web. Passing beskeder i løbet af få sekunder, væsentligt og positivt adskiller fra for eksempel e-mail-tjeneste.

Meget ofte, begyndere spørgsmålstegn, hvor gjorde denne mærkelige kombination af konsonanter i navnet på systemet. Svaret er indlysende kun til brugere, der taler engelsk. Enhver studerende vil fortælle dig, at denne såkaldte én gang icq forkortelse kommer fra det engelske udtryk «Jeg søger dig», som læses som "ah-sik-yu."

Selv i moderne slang mest kender til vores øret hører navnet "Asya", "asechka", "ICQ".

Del 2: Funktioner icq

Nogle gange sker det, at ikke gendanne icq nummer er umuligt, og at gøre det er nødvendigt en hasteprocedure, som uden ham vi er bare ikke i stand til. Hvorfor? - Nå, selvfølgelig, du siger, så at genoptage kommunikationen. Men ikke kun af hensyn til det.

Generelt bruger ICQ moderne menneske kan:

 • Mød op med gamle venner / venner / samarbejdspartnere.
 • Find nye kammerater, lave rentable eller blot behageligt bekendtskab.
 • Del oplysninger (dokumenter, audio / video-filer, links til nyttige hjemmesider).
 • Send kort og farverig, herunder musikalske hilsener.
 • Gavnlig for at spare penge på telefonopkald.
 • Hold en videokonference.
 • Send tale- eller SMS-beskeder til mobiltelefonen for adressaten.

For alle de velkendte "Murphys lov" er ofte spørgsmålet om, hvordan du gendanner icq adgangskode forekommer ved arbejde på et tidspunkt, hvor beslutninger skal træffes straks, og kontakt med samarbejdspartnere er nødvendig i samme sekund. Jeg vil forsøge at lære dig at gøre det så hurtigt som muligt.

Del 3. Sådan gendanne din adgangskode ICQ

Her, i virkeligheden, er vi at komme til det vigtigste punkt i denne artikel, hvor jeg gerne vil tale om, hvordan du gendanner din adgangskode i ICQ.

Vores ICQ er oftest hentet automatisk, når computeren starter. Jeg kan ikke argumentere, er det meget praktisk, men på samme tid, du ser, og risikabelt, fordi adgang password vi glemmer tiden, og i tilfælde af computernedbrud, geninstallere operativsystemet eller endda eventuelle uforudsete problemer, vi befinder os på at blive helt afskåret fra kommunikation.

Der er flere bevist måder, der kan gavne nogen, selv en novice bruger.

 • Fremgangsmåden №1. Besøg www.icq.com site. På det du vil finde en menu specielt designet netop til at løse dette problem. Du vil blive bedt om at indtaste data i den elektroniske kasse eller mobilnummer. Efter dette, vil den angivne adresse blive sendt et brev tilbyder at indtaste og bekræfte en ny adgangskode. Denne metode er kun ved første øjekast forekommer det meget simpelt. Men som praksis viser, ikke altid og ikke alle passer. - Hvorfor? Nu er vi blevet vant til at bruge ikke én e-mailadresse og har flere mobiltelefoner. Gå og huske, hvad det bruges under registreringen.
 • Metoden nummer 2. Kontakt Kundeservice. I dette tilfælde, måske, der er én ting: du nødt til at skrive på engelsk, og svaret kommer ikke på én gang, og selv da ikke altid.
 • Metode nummer 3. Spørgsmålet er, hvordan man genoprette den password icq efterfølgende opstod ikke, hvis den oprindelige, skaber sig en elektronisk boks, for eksempel, Rambler, tillægger det din ICQ. Mail vi normalt tjekke dagligt, og password adgang til kassen og ICQ i dette tilfælde vil være den samme, så glemmer usandsynligt, at lykkes. Dybest set lige nu, "at binde» icq kan have stort set alle e-mail-adresse.

Ud over alt det ovenstående, vil jeg også gerne bemærke følgende. - Recover password icq ville være umuligt i tilfælde af, at:

 • Værelset var ikke stjålet af almindelige brugere, en erfaren hacker.
 • Den e-mailadresse, som du tildelte ICQ, er også kompromitteret.
 • I detaljer blev icq ikke tidligere har registreret din e-mail.
 • e-mail-adresse ikke eksisterer, da det blev fjernet.
 • Du har glemt adgangskoden til e-mail og ikke kan huske svarene på kontrol spørgsmål stillet under registreringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.