Selv-dyrkningPsykologi

God mor - hvad betyder det? Hvordan bliver en god mor?

At bære den stolte titel af moderen, er det ikke nok bare at føde et barn. Det er nødvendigt at blive en sand ven til dit barn, kammerat, rådgiver for at være i stand til at sige med tillid til, at du - en god mor. For at nå dette mål, er du nødt til konstant at arbejde på sig selv, fordi opgaven er ikke let.

Husk din barndom

For at tjene titlen "god mor", skal du blot huske din egen barndom. Sikkert, som et barn, du elskede, respekteret og værdsat hans forældre. Ikke desto mindre, ingen af familien, selv de mest stærke og venlige, ikke uden vrede og misforståelser.

Smart mor første ting skal bemærkes for sig selv de pædagogiske praksis i deres forældre, som den anser for vellykket og effektiv. Den dygtige kombination af strenghed og venlighed, opmuntring og straf, frihed og forbud. Men du behøver ikke gå for langt. Som barn, har du sikkert følt uretfærdighed i nogle øjeblikke. Det er dumt at antage, at i sidste ende alle vil blive glemt, fordi det er barndomsminder er de mest levende og stærk. Lær af fejlene fra deres forældre og ikke gentage dem i opdragelsen af deres børn.

Få tid til dit barn

Lang væk er de dage, hvor en kvindes rolle i samfundet var begrænset til at opretholde et hjem og opdrage børn. Man kan diskutere, om det er godt eller dårligt, men én ting er sikkert: i dagens hurtige tempo i livet, er kvinder mindre i løn end den tid til at kommunikere med børnene.

En god mor skal (nej, det er simpelthen forpligtet) til at afsætte så meget tid som et barn, du kan lære ham noget nyt, at leve med ham delte lykkelige øjeblikke, at tale med ham om alt. Og det er ikke kun, at barnet har brug for at føle varmen og opmærksomhed af forældrene. Tænk over dig selv. Hver dag dyrebar tid uigenkaldeligt væk, og barnet vokser op. Snart vil han have sine venner, sin forretning, hans hemmeligheder, og han vil slet ikke op til dig. Smart Mor kan holde de varme og venskabelige forbindelser med deres børn gennem hele deres liv.

Oftere starte en familie i aften

For et barn er det meget vigtigt at føle varmen af familien. Det ville være ideelt at tilbringe hver aften alle sammen, spise en lækker middag og en varm, browsing favorit komedie ved at læse højt bøger og så videre. Desværre er det ikke alle familier har mulighed for, men en god mor altid finde en måde.

Hver aften, i det mindste for en halv time forbrug for fælles lektioner med barnet. Inviterede ham til middag, madlavning, lave lektier sammen, blinde noget af ler eller trække et kort. Men for den almindelige familiesammenkomster kan vælge en enkelt dag. Lad det være, for eksempel hver søndag eller den første dag i hver måned. Lad denne aften vil være hjemme og mor og far og bedstemor og bedstefar. Arranger sjove te part og familiekoncerter.

Ophold med barnet på lige fod

Bedste Mor - en, der er i stand til at tale med barnet på lige fod. Det betyder ikke, du er nødt til med baby lisp og forkæl dig selv i barndommen. Det er vigtigt at give barnet til at føle, at du respekterer det og læse den.

Lad kommanderende tone (medmindre, selvfølgelig, vi taler ikke om store luner og drengestreger). Forestil dig, at du taler med dit barn er ikke, men for eksempel med en ven. Tal med dit barn i en tone, som om han var en voksen, så prøv at forklare alt for ham, og for at besvare spørgsmål.

Det spiller en vigtig kontakt rolle øje. Må ikke se på barnet ned. Ja, du har en betydelig forskel i alder og vækst, men det skal være i stand til at udjævne. For eksempel, da alvorlig samtale sidde, så de er i niveau med barnet. Så du kan se hinandens ansigt, læse den mindste af hans tone. Dette vil hjælpe dig til bedre at forstå hinanden.

Lad intet distraherer dig

Moderne forældre ikke har nok fri tid til at være sammen med dit barn. Stadig kærlig mor bør afsætte mindst en dag, eller i det mindste et par timer om ugen til at tilbringe dem alene med din baby. Det kan være fælles øvelser i kreativitet, gåture eller kulturelle aktiviteter.

Men ofte sker det, at en mor distraheret af telefonopkald, korrespondance på internettet eller tale med venner. Du må ikke mærke til det, men barnet er meget fortørnet og fornærmet. Intet vil ske, hvis du gør et par timer, sluk mobiltelefonen eller sovret kæreste, som han mødte på gaden, det er meget travlt. Men barnet vil sætte pris på din tilstedeværelse og varme og vil vide, at du - den bedste mor i verden.

Du må ikke råbe eller sværge

Børn er meget ofte uartig og er ulydige. Nogle gange kan de have begået en alvorlig forseelse, uden at vide det. De fleste forældre hæver råb, at reagere på barnets fejl. I denne situation, barnet lige har mistet, ikke at vide, hvad der var blevet af hans kærlig mor. Sommetider forældre er så ikke længere styre mig, at børn lige begyndt at være bange for dem.

Det er umuligt at opnå gensidig forståelse og god opførsel græde. Tænk over, om ikke at gøre en støj, når barnet vil bryde vasen, fordi i sig selv i en lignende situation, vil du ikke blive vred. Skal jeg sværger, når barnet ikke reagerer, efter megen overbevisende vil indeholde forklaringer og argumenter, sagde blot, men rolig tone. Desuden kan ikke altid den dårlige opførsel af barnet tilskrives hans arrig. Måske skulle vi vise den til en børnepsykolog.

Hver gang du har lyst til at hæve sin stemme for barnet, så husk, at hans adfærd - det er udelukkende et resultat af din opvækst.

Ros og opmuntre dit barn

Hver person skal være et incitament for udvikling, succes og korrekte handlinger. For barnet, sådan incitament er ros af forældrene. Dette er ikke rigtigt, hvis du bemærker, at hver fejl eller undladelse barn, og hans resultater gå ubemærket hen.

Må ikke sjuske med de søde ord og ros til sit barn, hvis han har gjort noget godt eller opnået en vis succes. Således dannes barnets personlighed, såvel som tanken om det rigtige at gøre. Også, glem ikke at opmuntre dit barn med jævne mellemrum for nogle betydelige resultater. Så indvarsle succes skrevet af kontrollen eller sejren i konkurrencen nogle dejlig gave eller en familie vandretur i caféen.

Lær at tale og lytte

Op til en vis alder, behøver forældrene ikke opfatter deres børn som en alvorlig fuldgyldigt personligheder, men foretrækker ikke at have en grundig samtale med dem og ikke særlig megen opmærksomhed til baby snak. Og med god grund. Det var i så ung en alder, hvor bevidstheden om barnet stadig spirende, det er behov for en varm opsummering, der ville fortælle ham hans søde god mor.

Men evnen til at tale bør ikke udelukke muligheden for at lytte. Børn er meget følelsesladet og modtagelige for alt. De er så ivrige efter at dele deres erfaringer og følelser med de nærmeste mennesker! Selv hvis du har disse ting synes useriøst, lytte opmærksomt til dit barn, er det meget vigtigt for ham.

Spekulerer hvordan du bliver en god mor, er det nødvendigt, først og fremmest for at præsentere sig selv på det sted af barnet. Hvordan lever han, end interesseret i, hvad han ser og hører omkring ham, holdningen hos forældre til ham? Den eneste måde at fuldt ud at forstå deres fejl og komme på rette vej at opfostre et barn. Husk, at det er dannet i barndommen personlighed og opfattelse af verden. Det er fremtiden for dit barn afhænger af dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.