LovStat og lov

Afrikas flag - kampen mod kolonialismen

Afrika - et kontinent, der er den næststørste med hensyn til antal og befolkning. Kontinenter deres bannere er ikke. Sådan noget som en "flag Africa" findes ikke.

lande i Afrika

På det store område "sorte kontinent" er mere end 50 stater, som hver har sit eget flag. Der er en konventionel opdeling af Afrika i 4 dele - nord, syd, øst og vest. Deres bannere har heller ingen regioner. Blandt de kontinentale og østater på kontinentet er et overvældende antal stater, der har modtaget på forskellige tidspunkter af uafhængighed. De andre, i en lille mængde - kolonier, protektorater eller de selvudråbte republikker, men de har også deres nationale flag. Denne afrikansk Marker som flaget af Saint Helena, Ascension og Tristan da Cunha har på sin panel, i øverste venstre hjørne (ved hejseværk), en kopi af det britiske flag, som angiver den koloniale afhængighed dette land.

Værdien af landets hovedperson

Som regel flag landet er der altid tegn, der taler om sin historie, begivenheden, eller religion, som indtager en dominerende stilling inden for sit område. Men den vigtigste rolle fortælleren af historiens tildelte farver og flag i Afrika (hvis deres billeder til at placere på en side) med sine farver overgå mest multi-farvede mosaik. Selv bemærket, at der ikke er nogen banner, som ikke ville have deltaget i mindst en af farverne på de olympiske ringe. På baggrund af Afrika-dækkende farveorgie vises kun beskedent bannere Libyen, Mauretanien og Nigeria.

Den særlige stilling Sydafrika

Antallet af farver og indviklede figurer af alle overgået flag Sydafrika for at være helt nøjagtig - den sydafrikanske Republik. Det blev godkendt umiddelbart efter sejr over apartheid - i 1994. På annonceringen af konkurrencen fra 7000 arbejde blev givet. Winning design, som, i udtalelsen fra juryen afspejler fortiden og nutiden og endda fremtiden for landet. farver er bevaret tidligere statslige flag - hvid, rød og blå. Disse farver er blevet tilføjet til flag Afrikanske Nationalkongres, der satte en stopper for apartheid-systemet (fra afrikanske dialekter - separation). Og det var så dyb, at forbuddet mod blandede ægteskaber, der blev vedtaget i 1949, syntes en bagatel. Undertrykkelse af afrikanske repræsentanter for den hvide race, antallet af som aldrig har oversteget 21% af befolkningen, har altid haft siden kolonisering, men i 1948 blev adskillelse fast på statsligt niveau. Sorte mennesker blev gennet ind i forbehold (Bantustans) langs stammeledere linjer, at det område, hvor de er kategorisk forbudt forlade. Afrika flaget med, at apartheid stat i verden arena, eller rettere, dens farve og var grundlaget for den nye flag den nye stat og symboliserede den manglende mulighed for at vende tilbage til fortiden.

Fortid og fremtid Afrika

På fastlandet, mange lande med en interessant historie, hvilket er afspejlet i alle de attributter af statsmagten. En af de mest tragiske sider af befolkningerne i den "sorte kontinent" - en kamp mod kolonialister. Men i 30-40 år en række lande i Nordafrika var besat af fascistiske Italien med det formål at dreje Middelhavet i indre farvande (besættelsen af Abessinien, begyndte nazisterne at kalde ham "vores hav"). Det faktum, at den nationale befrielse fra de italienske angribere fundet et sted på bannere i de nordafrikanske lande. Så, Afrika flag, repræsenterer Republikken Somalia, som tak for deres hjælp i at fortrænge besætterne lånt blå farve med FN banneret.

Den næststørste kontinent på vores planet er en "Goldmine" skatte. Ingen mineraler, som i store mængder ikke indeholder mineralsk rigdom af Afrika. Dette er et lovende område. I den nærmeste fremtid, vil udviklingslandene i Afrika, som Sydafrika (en del af BRICS-landene) tage, ligesom Kina, svarende til deres plads i rækkefølgen af verdens økonomier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.