LovStat og lov

Hvordan udformningen af køb og salg af lejligheder

Der er tilbud, som vi gør hver dag. Disse omfatter for eksempel refererer detailsalg, næsten hele tiden - hver dag eller hver par dage - det gør alle mennesker. Men der er enighed, hvis betydning ikke bør undervurderes, da et sådant arrangement endda kan være den eneste i mit liv. Blandt andet til sådanne transaktioner omfatter køb og salg af lejligheden. Det er ikke tilfældigt, fordi ejendommen var altid i efterspørgslen, især i vores land. I denne artikel vil vi se på dette spørgsmål, som udsmykningen af salget af lejligheden.

dokumenter

At beskæftige sig med denne aftale, vi først nødt til at vide, hvordan at samle dokumenterne. Hvis du - køber, er det vigtigt at have en titel dokument på ejendommen og pravopodtverzhdayuschy. Alt dette kan du spørge sælgeren. Dokumentet kaldes et "certifikat". Det giver sælgeren nogen særlig registrering myndighed (navn ændret). I princippet er dette tilstrækkeligt til at udføre købsaftalen. Efter alt, hvis du påstår det et dokument fra en offentlig myndighed, er der ingen tvivl om, at det er autentisk. Du kan forsikre, spørge sælgeren den tekniske dokumentation. Det kan dog også fås fra institutionen for et gebyr. Også i pakken, er dem, kontrollere identiteten af parterne i kontrakten (pas), bevis for de registrerede borgere i et bestemt hus eller lejlighed.

Standard kontrakt af salg lejligheder

Det så sker, at vi i dag kan nå til enighed uden specialister. Der er masser af standardformularer, hvor du kan gøre en clearance salg og køb af lejligheden. Derudover er der særlige tjenester, der er bare for at hjælpe foretage en sådan transaktion. Dog vil jeg råde dig stadig benytte sig af en advokat, fordi hvis du gør noget forkert at gøre dette, kan konsekvenserne være meget deprimerende. Det er vigtigt klart at forstå og realisere den kraft af alle bestemmelser i kontrakten, da det kan i fremtiden danne grundlag for sagen. Skynd dig med denne type dokumenter er ikke nødvendigt, det er vigtigt at omhyggeligt at læse alt og komme til kernen af transaktionen.

Bemærk!

køb og salg af lejligheden design - en kompleks procedure, som kan have en masse finesser. Penge skal overføres kun på dokumenter, der skal underskrives. Det er vigtigt at sikre, at ingen andres rettigheder i lejligheden, gæld også bør ikke være. Hvis du køber et hus fra en mand, der er gift, er det nødvendigt at anmode om samtykke fra den anden ægtefælle. Desuden skal det være notarized. Det er vigtigt at huske, at hvis lejligheden ejer - personen er mindreårig eller inkompetente, derefter sælge sådan fast ejendom kan kun være med samtykke fra de relevante myndigheder (værgemål og formynderskab). Bemærk venligst, at køb og salg af en lejlighed dekoration sjældent kører glat og uden problemer. Selv i det enkleste tilfælde kan der opstå en situation, hvor der er tvivl i nogle områder. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at gøre "tilfældigt" registrering. Jeg har allerede nævnt om de konsekvenser, der kan være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.