TravelingRejsetips

Attraktioner Kem, Karelia: beskrivelse, steder af interesse og anmeldelser

Kemi Attraktioner er ikke det første årti, tiltrække turister med sin rige historie. Den gamle kystby er en af de regionale centre i Republikken Karelen. Det er denne mystiske by, som har en tendens til at se enhver fan af den traditionelle arkitektur i nord, på Kem flod. Så hvad du kan se, at være i byen, repræsenterede hovedsageligt træbygninger?

Seværdigheder i Kemi: Cathedral of the Assumption

Assumption Cathedral - den vigtigste arkitektoniske værdi, der ligger i byen. For ikke at nævne, denne bygning kan dateres tilbage til år 1714, en liste over de mest imponerende seværdigheder i Kemi. Temple, lavet af træ, er interessant ved det faktum, at i sin opbygning ikke blev brugt jern negle.

Særlig opmærksomhed bør være ikonostase af kirken, som er belyst gennem vinduerne, specielt udstyret under loftet. Man bør besøge templet i de solrige dage, hvor ikonostase synes at være "glødende". Når det område af katedralen er de gamle ikoner vedrørende bogstav i Novgorod skole. Men et par år siden, de blev overført til den russiske Museum i restaureringen rækkefølge.

Museum "Pommern"

Seværdigheder i Kemi - det er også et museum "Pommern", som helt sikkert vil nødt til at se turister, der befinder sig i centrum af landsbyen. Museet hører ikke til den kategori af gamle, der modtager besøgende siden 1980. Men på sit område har indsamlet et stort antal historiske værdier, det samlede antal overstiger, 6000. Museet udstiller er af stor interesse for besøgende, der ønsker at stifte bekendtskab med livet og kulturen i dens oprindelige indbyggere.

Hvad kunst konstruktion haller et besøg i første omgang værd? For eksempel, interessante fakta om historie og udvikling Kemi tilbyder de besøgende i hallen, "Denne by opdagede jeg." I hallen af de "ortodokse helligdomme," som navnet antyder, indeholder en samling helliget kirkens relikvier. Udstiller lade dig vide en masse lidet kendte fakta om historien om de gamle troende kirker. Nakonets¸ "Sea - vores felt" - Hall, fejrer klasse, som længe har været bibragt Pommern. Selvfølgelig taler vi om fiskeri og skibsbyggeri.

Krivoporozhsky HPP

Opremse Seværdigheder i Kemi, kan du ikke ignorere Krivoprozhskuyu HPP, som ligger på det område af den nærliggende landsby. Dette sted er absolut et besøg værd at beundre størrelse og storhed af bygningen. Kunstig vandfald giver et voluminøst betonmur, der forhindrer strømmen af floden. Det er kendt, at længden af dæmningen består af mere end tredive meter.

Reservoir bør helt sikkert ære besøget og fiskeri fans, da der er specielt til denne aktivitet steder. Også, landsbyen er berømt for sine Crooked tærskel champignon steder, så svampe plukkere flok her fra sensommeren indtil den sidste måned af efteråret.

De øer i øgruppen Kuzovskogo

Attraktioner Kemi (Karelia) - er også russiske og tyske øer, som ligger omkring 25 km fra landsbyen. Nå dem den nemmeste måde at leje en båd. Historikere mener, at den fantastiske ø holdt ubrydeligt bånd med den gamle kultur af lapper. Beviset på dette er de artefakter opdaget af arkæologer. Resultaterne tyder på, at når den tyske og den russiske ø brugt som parkeringsplads, beboede området over 2500 år siden, de gamle mennesker.

Disse attraktioner værd at besøge byen Kem er allerede for at beundre udsigten over overfladen af Hvidehavet, som åbner fra toppen af øer. Plot ca. 140 meter hæver sig over vandoverfladen. På det område af den tyske ø turister kan se omkring to hundrede gamle idoler og statuer, som er lavet af sten. De bandt fantastisk legende, der forklarer navnet på øen, som kan høres fra den lokale befolkning.

Russisk ø skjuler også mange hemmeligheder. Her kan du se spor af de mystiske mennesker i livet, konserveret fristed. Desuden vil rejsende få interessante fakta i forbindelse med historien om den nordlige jagt.

Beliggenhed filme

Hvad andet kan de besøgende se seværdighederne i byen Kem? Hvad skal man se, at være i disse mystiske steder? De, der kunne lide filmen "The Island", filmet Lungin, bør helt sikkert besøge landsbyen Rabocheostrovsk, som er placeret i en afstand af 26 km fra byen. Her specielt til optagelse af billeder af en smuk kirke blev bygget, senere det sidste lys. Det er interessant, at kirken i øjeblikket er boligen sted for en enlig munk, der desværre nægter at kommunikere med rejsende.

Intet under, at dette sted blev valgt til filmen "The Island". Korrekt atmosfære er skabt sådanne emner som sunkne pram shore indrammet sten, træ moler. Det er interessant, at alle dekorationer tilovers fra optagelserne af billedet, er stadig intakt.

interessant faktum

Kemi - et navn, som er en lille by beliggende på det område i Lapland (Finland). Det bør ikke forveksles med byen Kemi, beliggende i Karelen. Beboere i landsbyen er kun 22 tusinde mennesker, men turister kommer der, tiltrukket af seværdighederne. For eksempel, det er her den berømte finske isbryder Sampo.

anmeldelser

Hvorfor rejse så tiltrække skønhed Kemi? Finland og attraktioner , som også er berømt over hele verden kan ikke sammenligne til denne lille by med hensyn til antallet af overlevende artefakter fortæller om livet og kulturen i de gamle folk i Nord.

Kem varigt indtryk gør på folk, der kan lide at tilbringe tid beundring af den naturlige skønhed. Der de opdager de hurtigt strømmende floder og stadig sø, indrammet af vilde vegetation Karelske skove. Denne by er efterladt gode anmeldelser turister, der sætter pris på aktiv fritid. De mest populære er traditionelle for den lokale befolkning som en sjov jagt og fiskeri. Det giver også mere ekstreme Kemi Aktiviteter: dykning, riverrafting.

Endelig i en bedømmelse af byen er næsten altid henvist til frisk luft. Området er attraktivt økologisk renhed, denne faktor gør det et godt sted at slappe af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.