LovStat og lov

Sagsøgt - er det sidste ord i den sagsøgte ...

Sagsøgt - en person, mod hvem en straffesag i retten. Han har sine rettigheder og pligter. Desuden sagsøgte er en vigtig deltager i processen, fordi der i dette tilfælde er det besluttet skæbne. Det kan findes skyldig eller, tværtimod, frikendt.

Hvad du bør vide

Efter afslutningen af undersøgelsen af straffesagen sendes til anklageskriftet, eller handle om godkendelse af anklagemyndigheden, og derefter overført til domstolen. Denne myndighed udpeger høringen. Efter at den påståede angriberen får status af sagsøgte. Hans deltagelse i mødet er påkrævet.

I overensstemmelse med koden for strafferetsplejen, sagsøgte - er den sagsøgte, hvis sag er planlagt til retssag. Efter dommen, erhverver han status dømt eller frifundet. Denne borger kan appellere afgørelsen på egen hånd eller gennem en advokat.

del

Sagsøgt - er den sagsøgte, hvis skæbne er i hænderne på retfærdighed, hvis sagen er planlagt til overvejelse af samme myndighed. Han er forpligtet til at deltage i mødet, undtagen i tilfælde, der ved lov. Straffesagen uden tilstedeværelsen af sagsøgte i løbet er tilladt, hvis:

- han søger det, og begået en forbrydelse er en forbrydelse af mindre eller mellemstore tyngdekraft;

- sagsøgte i udlandet og nægter at blive vist på mødet, men han var ikke retsforfulgt for den handling i et fremmed land (undtagelser for sager vedrørende kommissionen alvorlige og meget alvorlige forbrydelser).

Hvis sidstnævnte ikke syntes under retsmødet, skal det udskydes. I så fald, hvis sagsøgte var under husarrest, for det kan anvendes til at drive og ændrede mål for tilbageholdenhed.

sagsøgtes rettigheder

Sagsøgte kan deltage i høringen og til at forsvare sig med alle midler ikke er forbudt ved lov. Han har de samme rettigheder i processen, som sagsøgte. Disse omfatter følgende:

.. - ret til beskyttelse, dvs. han kan invitere en advokat eller at bede ham om at give offentligheden;

- få kendskab til referat af høringen, lave uddrag fra eller lave kopier af de tekniske midler;

- indsende dokumentation for, at kunne bevise sin uskyld;

- andragender og indvendinger;

- at deltage i debatten af parterne;

- at udtrykke sin "sidste ord";

- appel af dom inden for den angivne frist for dette.

I retssalen,

Her den anklagede har fået en særlig plads - dock. Som regel under mødet i den påståede angriberen, der blev taget fra fangelejren, som ligger i et særligt bur. Hvis en person var i husarrest, høringen periode, han er nær hans advokat eller en gratis plads til at kunne se dommeren.

I retssalen skal du tie, når nogen fra skuespillerne afgive forklaring. Det er ikke nødvendigt at afbryde dommer eller anklager. Desuden bør sagsøgte på tidspunktet for at give beviser opfører besvare spørgsmål maksimal tilbageholdenhed og tydeligt. Han kan bistås af en advokat. Også den anklagede ikke kunne vidne. Det er hans legitime ret ydet af forfatningen.

Sagsøgte - en særlig status for den person, hvis sag behandles i retten. Derfor kan benyttes sit vidnesbyrd som de nødvendige beviser for sin anerkendelse af skyld eller frifindelse.

debat

Efter afslutningen af forsøget, hver af deltagerne i processen har ret til at udtrykke deres mening om påstandene om sagsøgte til forbrydelsen. Dette kaldes en mundtlig høring. Typisk er den første her er anklageren, der anmoder om at genkende en person skyldig i en forbrydelse, hvis der er nok beviser. Anklageren i sagen har at forsvare deres synspunkt eller at droppe anklagerne. Så gulvet er givet en advokat, der udtrykker sin stilling og beskytte med alle midler forsøger at retfærdiggøre sin klient. Desuden kan debatten deltage og offeret, hvis han ønsker at udtrykke sin mening.

Loven også begrænser ikke tiltaltes rettigheder: han kan udtrykke sin holdning til anklagen mod ham eller meddele retten på ethvert forhold, der fortjener, efter hans mening, opmærksomhed. Men i praksis, dette har været den sidste forsvarer, så den påståede angriberen sjældent tager del i debatten af parterne.

sidste anbringende

Det gav den påståede angriberen efter indlæg. Det sidste ord af sagsøgte er et spørgsmål af de anklagede i den udtale, som han ikke kan stillede spørgsmål. På dette tidspunkt, kan han udtrykke sin mening om sagen, og selv at erklære sig skyldig i forbrydelsen. Hertil kommer, det sidste ord af sagsøgte - er hans personlige appel til retten, som ikke kan gøres tidsbegrænset. På dette tidspunkt, kan den sagsøgte bede om tilgivelse fra offeret eller omvendt, at tie. Det er også nødvendigt at tage hensyn til, at det sidste indlæg af sagsøgte - det er hans ret og ikke en pligt. Derfor kan den sidstnævnte opgive det sidste ord.

beskyttelse

Den mand, der var på anklagebænken, har mest behov for hjælp fra en kompetent og kvalificeret advokat. I dette tilfælde kan den sidstnævnte invitere deres egen advokat, at indgå en aftale med ham, eller du kan benytte sig af en advokat, der vil give ham staten.

Som praksis viser, kan kun arbejde kompetent advokat hjælpe den anklagede flugt straf eller reducere den, og for at opnå fuld berettigelse. Som regel lykkes i kun én i stand til at konkurrere forsvarer af den sagsøgte, der er interesseret i dette, t. E. En person, med hvem en aftale og betale for tjenester. Selvom det i praksis er det anderledes. Ikke altid state advokat skal have særlig iver i arbejdet: hans løn, den modtager, uanset om den anklagede er dømt eller frifundet. Det er derfor, at sagsøgte bør være bekymrede over deres forsvar på forhånd, især hvis han er uskyldig, og ønsker at bevise det.

appel

Dette spørgsmål har altid været et parti, der ikke er enig i den dom i retten. At appellere skiller sig ud periode - 10 dage. Dette kan gøre sig sagsøgte eller dennes advokat. Samme ret har offeret og hans råd. Klagen indgives til den ret, der afsagde dommen. Så det er sendt til en højere myndighed. Den sagsøgte ved retten session er kaldt fangerne, til trods for at den sætning endnu ikke er trådt i kraft. sidstnævnte kan beskytte advokaten, og han har ret til at gøre det selv. Opløsning af den overlegne domstol træder i kraft efter dommen.

vigtigt

Sagsøgte, hvis sag er planlagt til et retsmøde - er sagsøgt. I en straffesag, han er deltager i processen af en forsvarsspiller. Hans rettigheder er defineret af CPC. Pligten er kun én - det er valgdeltagelsen under retsmødet. Uden tilstedeværelsen af sagsøgtes retssag ikke er muligt, fordi det er i væsentlig misligholdelse af sin ret til forsvar. Derfor, hvis det ikke er på den proces, høringen er udskudt. I det efterfølgende møde af folk der ikke fremmøde vil blive udsat for det drev eller på den ønskede liste, så vil det ændre mål for tilbageholdenhed (gælder ikke for dem, der er i varetægt).

Ikke desto mindre loven ikke udelukker muligheden for sagsøgte at søge om behandlingen af sagen i hans fravær, men kun i de tilfælde, hvor en person er anklaget for forbrydelsen af mindre eller moderat sværhedsgrad. Samtidig sin ret til forsvar ikke bliver krænket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.