SundhedMedicin

Institute of Harm. RNIITO dem. Harm. Institut for Traumatologi og Ortopædik

I 1906, i St. Petersborg blev etableret FGBU "RNIITO dem. Harm". Etableringen blev opkaldt efter sin første direktør. Dernæst ser vi på historien om institutioner, dets aktiviteter. I denne artikel vil du lære om grundlæggeren af instituttet, samt specialisering af læger, der arbejder i den.

oversigt

Til dato er den institution, betragtes som en af de største i Rusland af deres profil. Anden by, som er en anden velkendt Forskningsinstitut for Ortopædi og traumatologi, - Moskva. Strukturen i St. Petersborg institution omfatter 22 specialiserede afdelinger, som kan rumme 830 senge. Desuden RNIITO dem. Vreden - det er den største rehabiliteringscenter i den nordvestlige del af Rusland, der er udstyret med medicinske og diagnostiske laboratorier og kontorer. Institution er udstyret med moderne maskiner, et bibliotek og undervisningslokaler. Det vigtigste profil af institutionen er traumatologi og ortopædi. Men institutionen udfører omfattende forskningsaktiviteter, udvikle forskellige metoder til diagnose og behandling, med succes gennemføre dem i praksis. Desuden er instituttet involveret i og pædagogisk aktivitet. Der er praksis og forbedre deres færdigheder tusinde læger. SRI har sin statut; alle terapeutiske, forebyggende og diagnostiske aktiviteter licenserede virksomheder.

Beliggenhed og tidsplan

Behandling anlægget er placeret i St. Petersborg, på gaden akademiker Baykova 8. Admissions Office arbejder døgnet rundt. For information kan du kontakte os på telefon 670-86-86. Opkald besvares hver dag fra 9,00 til at 19,00. Adskillelse af konsultation og diagnose modtager patienter dagligt, weekender - lørdag og søndag. Fra mandag til torsdag åbent fra 9,00 til 18,00, fredag - 16,00. Brænd patienter til den indledende høring afholdes hver dag i receptionen. Det kører 10,00-16,00. For at lave en aftale, kan du besøge klinikken personligt eller ringe til telefonnummeret 670-86-70. Pligt for Ortopædi og traumatologi af akutte indikationer foretaget på tirsdag, onsdag og torsdag, mikrokirurgi børste - døgnet rundt og året rundt. Du kan komme til kontorerne med taxi fra stationen nummer 278a. m. "Akademisk", № 252a fra stationen. m. "Polytechnique" № 278 eller fra stationen. m. "Ozerki".

Historien om skabelsen

I 1901 Kejserinde Alexandra Fédorovna beordret til at indsende deres udtalelser om den institution, der opfylder alle krav i videnskaben om den tid, den berømte orthopæd, MD Karl Khristianovich Horn. Denne mand var ganske godt kendt i landet. Det var planlagt at udstyre både betalte og gratis hospital rum, et herberg for handicappede, der giver dem ikke kun behandling, men også jobsikkerhed. Det skal siges, at sundhedsvæsenet i Rusland på det tidspunkt var på den fase af udviklingen. K. H. Horn mente, at ortopædi og traumatologi klinik bør behandle ikke kun medicinske, men også forskning, samt uddannelse på profilen. Det er dette, og er engageret i virksomheden har været i hundrede år af sin eksistens. I marts 1901 Karla Hristianovicha og berømte arkitekt R. F. Maltsera Kejserinde indkaldt til kontoret for at oplade dem opførelsen af et nyt hospital.

For at overvåge opførelsen af stævneledelsen oprettet i maj 1902. Han var involveret i udvælgelsen af jord, overvejelse af projekter, omkostningsoverslag og planer, førte kontrol af regnskaber. Ifølge udvalgets arbejde har givet en rapport til kejserinde. I juni blev 1902 byrådet beslutningen træffes for donation til opførelsen af den ortopædiske klinik af jord, som var i Alexander Park. Dette område betragtes som en af de bedste i byen. Facader af bygninger blev foretaget i jugendstil og indrettet med lyse farver står sten. Kirken blev bygget ved siden af bygningen. Det fremhævede en dyrere smykker, selvom det forblev beskeden indeni. Det var planlagt at bruge som et auditorium. Under konstruktion R. F. Maltser først til at bruge en unik kombination af kunst og arkitektur. På facaden af kirken, har han lagt væggen ikon for Kuzma Petrov-Vodkin, om der blev skildret Jomfruen og Barnet. Forbipasserende kunne ikke hjælpe stopper foran hende dengang, og nu bremser, ser på billedet. 21 September, 1902 fandt sted den officielle ceremoni af æglæggende faciliteter med en taksigelse bøn.

Kort biografi af grundlæggeren

Roman Romanovich Farlig født i 1867. Efter eksamen fra Military Medical Academy, blev han efterladt på konkurrencens på hospitalet hospitalet kirurgi til forbedringer. Som et resultat, Sundhedsskadelig forsvarede sin afhandling for graden af Doctor of Medicine. I 1905 vendte han tilbage til den russisk-japanske krig og skabte værket "Praktisk instruktion på det militære område kirurgi." Klinikken Farlig arbejdede for næsten tredive år, indtil hans død. I 1925 så han lyset blev først offentliggjort praktisk ortopædisk manual. Dette arbejde er sammenfattet i en 18-års aktivitet for skade på dette område. Han introducerede teknikken med 21 nye operationer i ortopædi, først anvendt osteoplastiske spinalfiksering for at stoppe udviklingen af skoliose. Forsker startede behandling ribben pukkel, der er udviklet en metode til behandling af patienter efter operation og andre.

Administration kontorer

I perioden fra 1986 til 2003, Forskningsinstituttet for traumatologi og Ortopædi var under ledelse af MD, fremtrædende professor Nikolaya Vasilevicha Kornilova. I Rusland blev han kendt som en ekspert på området for rekonstruktiv håndkirurgi. I december 2003 blev han direktør for instituttet Rashid Tahilov Murtuzalievich.

Vreden Research Institute

Instituttet, som lægerne er for det meste først eller højeste kategori, årligt modtager et stort antal patienter. Hvert år klinikken forudsat behandling for næsten 13.000 patienter, udført mere end 11.500 operationer, udført mere end 60.000 konsultationer. Desuden er patienter med patologier og skader i bevægeapparatet accepteret døgnet rundt. Instituttet har 8 professorer, 61 PhD inden for medicin. Forsker i alle større byer i området af ortopædi og traumatologi. Siden 1977 specialiseret rådgivning af forskere, som med succes beskyttet 308 kandidat og 49 doktorafhandlinger. Vreden Institute er den største uddannelsescenter, der bidrager til at opnå en grad eller faglig udvikling af mere end 150 læger årligt.

førende specialister

 • Ambrosenko Andrei Vasilievich. Han er en kandidat mednauk. Retningen af sin aktivitet: sygdommen og albue skader.
 • Artyuh Vasiliy Alekseevich. En læge udfører behandling af smitsomme sygdomme i bevægeapparatet, komplikationer efter osteomyelitis endoprotese store led, behandling af trofiske sår. Specialisten også erstatte væv i det berørte område.
 • Bozhkova Svetlana Anatolevna udfører antibakteriel behandling af infektioner i led og knogler.
 • Dokolin Sergey Yurevich. I profil, hans aktiviteter omfatter klinisk arthrology, artroskopi, ortopædi, sports medicin.
 • Dolgopolov Vladimir Vasilevich - Hædret Doctor of Rusland. Ekspert engageret i sygdomme og skader i bevægeapparatet.
 • Emelyanov Vladimir Gennadevich - professor. I retning af dens aktivitet, indbefatter sygdomme og skader i foden og anklen.
 • Zhabin Georgiy Ivanovich. Denne læge beskæftiger sig med sygdomme og skader i albueleddet.
 • Zasulskiy Filipp Yurevich. Sin profil - onkologi knogle.
 • Kornilov Nikolay Nikolaevich, Kulob Taras Andreyevich Kazemirskiy Aleksandr Viktorovich. I retning af deres aktiviteter omfatter sygdom og skade af knæleddet.
 • Koryachkin Victor Anatolievich - anæstesilæge.
 • Lasunskiy Sergey Anatolevich. Hans retning - nødsituation traumatologi.
 • Lomaya Mamiya Palikoevich. Sin profil - knoglekirurgi.
 • Mashkov Vladimir Mihaylovich Goncharov Maksim, Shilnikov Viktor Aleksandrovich udføre fælles udskiftning af knæ- og hofteled.
 • Nenashev Dmitriy Vladimirovich, Peretyaka Anatoly Pavlovich. Deres profil omfatter sygdomme og skader i skulderleddet.
 • Polkin Andrey Georgievich. Hans retning - knoglekirurgi.
 • Ptashnikov Dmitriy Aleksandrovich. Professor engageret i sygdom og rygmarvsskader.
 • Razorenov Vadim Leonidovich. I retning af dens aktivitet, indbefatter purulente sygdomme i led og knogler.
 • Rodomanova Lyubov Anatolevna. Hendes speciale - mikrokirurgi og knogle kirurgi.
 • Rudenko Viktor Vadimovich. Profilen af sine aktiviteter omfatter sygdom og traumatisk hjerneskade, rygmarv sygdom.
 • Ryabinin Mihail Vladimirovich. Lægen er engageret i artroskopi, sygdomme og skader i knæleddet.
 • Sabelnikov Vladimir Vasilevich. Hans speciale - flebologi, karkirurgi.
 • Sivkov Vyacheslav Sergeevich. I profil, hans aktiviteter omfatter sygdom og hofte skader.
 • Solomin Leonid Nikolaevich. Hans retning - frakturer terapi konsekvenser og patologi i ortopædi ved at anvende teknikker kombineret perosseous osteosyntese.
 • Tikhilov Rashid Murtuzalievich - direktør for institutionen. I profil, hans aktiviteter omfatter fælles udskiftning af knæ- og hofteled.
 • Trachuk Alexander Pavlovich. Professor involveret i sygdomme og skader i skulder og knæ.
 • Usikov Vladimir Dmitrievich. Hans retning - sygdomme og rygmarvsskader.
 • Shubnyakov Igor Ivanovich. Ekspert engageret i krænkelser og hofte skader.

Terapeutisk og diagnostisk aktivitet

navn Vreden Institut udfører følgende aktiviteter.

1. ledartroplastik:

- enpolet, total og revision;

- operation for malignitet af bevægeapparatet med bevarelse af det berørte element.

2. mikrokirurgi:

- alle rekonstruktionskirurgi på knoglen;

- kirurgisk indgreb i behandlingen af ar kontrakturer og deformationer af forskellige typer;

- replantation i store segmenter af lemmerne og fingre;

- anvendelse af moderne teknikker til plastikkirurgi på ekstremiteterne, herunder mikrokirurgiske autologe væv komplekser.

3. Behandling af skader og konsekvenser:

- rekonstruktiv terapi af alle former for osteomyelitis, inficerede frakturer åben type, septisk arthritis, knogledefekter og falske led ;

- behandling osteosyntese ved hjælp af moderne metoder og materialer.

4. Endoskopiske operationer:

- alloplastica autoplasty og ligamenternes apparat;

- interferens med brug af særlige teknikker.

5. Neurokirurgi:

- degenerative-dystrofiske sygdomme i rygsøjlen;

- de hjerne og rygmarv skader og deres konsekvenser;

- skader og sygdomme i perifere og kraniale nerver;

- metastatiske og primære tumorer i hjernen og rygmarven;

- terapi-resistent smertesyndromer.

6. Rehabilitation:

- moderne typer rehabilitering terapi (massage, fysioterapi, elektrisk, manuel terapi, elektroterapi, magnetisk terapi, ultralyd terapi, snavs, varme, vand behandling);

- unikke former for biofeedback og spa-behandlinger.

7. Den kliniske diagnose:

- alle former for røntgenundersøgelser;

- alle diagnosticering af sygdomme og skader i bevægeapparatet;

- moderne og funktionelle metoder til forskning;

- differentialdiagnose hjælp computertomografi spondylography, myelografi, ultralyd, biopsi, flebografi, arteriografi.

8. Laboratoriediagnostik:

- biokemisk, bakteriologiske, kliniske, immunologiske og genetiske undersøgelser;

- histologiske, cytologiske og patologiske undersøgelser.

Polyclinic Institut for Traumatologi og Ortopædi

Klinikkens patienter rådgive kendt traume ortopædisk, samt specialister i alle større medicinske områder. Dygtige klinikere foretage operation på en ambulant basis under forskellige lidelser og skader i bevægeapparatet.

Profil forskning

Vreden Instituttet opererer inden for følgende områder:

 1. Oprettelsen af nye typer af implantater og metal til ekstern og osteosyntese. Trauma Institut udvikler metoder til deres installation.
 2. Indførelsen af nye teknikker til minimalt invasiv behandling af patologier og skader organer i bevægeapparatet.
 3. Undersøgelse af nye muligheder inden for artroskopisk kirurgi.
 4. Forbedring Technology Audit knæ- og hofteled.
 5. Forskning af mulighederne for anvendelse af cellulær teknologi i behandlingen af patienter med farlige konsekvenser lemmer skader.
 6. Vreden Institut udvikler og efterfølgende anvendelse af nye metoder til rekonstruktiv mikrokirurgi.
 7. Vurdering af effektiviteten af driften af tumorer i bevægeapparatet, der tager sigte på at bevare det berørte organ.
 8. Vreden Institute forbedrer løbende udvindingsteknikker hos patienter med sygdomme og skader af organer i bevægeapparatet.
 9. Foretaget udvikling retninger af kirurgi for degenerative sygdomme og metastaser i rygsøjlen.

Eksperimentel forskningsprofil

Vreden Instituttet udfører estimering ydeevne og udvikling af nye overfladeaktive antiseptiske anvendes til behandling og forebyggelse af smitsomme sår. Institutionen studerede vævsreaktioner på området autoplasty og anvendelse alloplastic knogle- og sener transplantater. Traumatologi Institute gennemfører en undersøgelse af reparativ knogleregenerering under og efter knoglebrud. Anlægget skaber nye forbindinger og suturer, midlerne til hurtig diagnose af patogener i sår på grundlag af polymerer. Central Institute of traumatologi og Ortopædi udvikler nye filmdannende belægninger.

Pædagogisk aktivitet

Institutionen holdt postgraduat uddannelse i specialitet "Ortopædi og traumatologi". Den finder sted i form af klinisk praktik, deltid og fuld tid studier. Foretaget og konkurrence, samt beskyttelse af videnskabelige grader af læge og kandidat mednauk. Individuel træning udføres på kortvarige kurser. De er på arbejde i retning af en hvilken som helst af de 22 filialer af instituttet, som svarer til sit pensum.

Rådgivende og diagnostisk afdeling

De vigtigste mål for denne enhed er:

 1. Diagnose ved hjælp af moderne teknikker til instrumentale undersøgelser, herunder røntgen, ultralyd, CT, optisk topografi, og andre.
 2. Formålet med behandlingen og anbefalinger.
 3. Kontroller behovet for indlæggelse i den kliniske afdeling af institutionen.

Rådgivende og diagnostisk afdeling har specialiseret sig primært i behandlingen af patienter med sygdomme og skader i bevægeapparatet organer, nervesystem. Receptionen er udført af kvalificerede fagfolk. Til dato, 129 læger arbejder på kontoret. Konsultationerne foregår både lønnet og ulønnet. Patienterne tager på hverdage fra 9,00 til 18,00 (fredag - 16.00). Før besøger du skal lave en aftale på forhånd. Dette kan gøres fra mandag til fredag fra 10,00 til 16,00 på det telefonnummer (812) 670-86-70.

Udgifterne til rådgivning

Ved optagelse i RNIITO dem. Vreden priserne fastsættes afhængigt af den modtagende specialist. For eksempel omkostningerne ved samråd hovedet af de primære institutioner - 1200 R, som re -. 950 s. Receptionen på lægen mednauk professor - primær - 1100 s re -. 800 s. Pris rådgivning afdeling læge - 650 s. primære, 500 s. - re.

Proceduren for optagelse

Instituttet indlæggelse af patienter til at levere højteknologisk bistand gennemføres i overensstemmelse med Reglerne. Længden af opholdet på et hospital venteliste etableres i henhold til informationssystem Sundhedsministeriet i Rusland. CHI indlæggelse udføres i overensstemmelse med kontrakten, som er med deltagelse af de tre parter. Dette, i særdeleshed, Health Sankt Petersborg regering udvalg, Regionalfonden MLA St. Petersborg og "RNIITO navn R. R. Vredena". Hvis patienten indikationer, der kræver akut indgriben, er indlæggelse udført med det samme. I tilfælde af betalte placeringer på et hospital, er pleje i henhold til bestemmelserne i chartret FBGU RNIITO navn R. R. Vredena russiske sundhedsministerium som en del af de mængder, der er installeret af Sundhedsministeriet for Den Russiske Føderation. hospitalsophold fastsættes individuelt for hver patient.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.