Sport og FitnessKampsport

Darrell Horcher: selvsikker Svyatosha og førsteklasses fighter

Darrell Horcher - en fighter fra Amerika, som er engageret i blandet kampsport og slagsmål i letvægts kategori. Hans professionelle karriere begyndte for længe siden - i 2010. Men kampfly har formået at etablere sig i ringen godt og fik ganske originalt kaldenavn Svyatosha. På trods af sin korte karriere i professionel sport verden, har Horcher allerede fået en masse popularitet blandt fans af blandet kampsport.

CV

Til dato, på verdensplan, og især i USA, er let genkendelig fighter Darrell Horcher. Biografi af atlet begyndte i 1987, på juli 28th. Interesseret i kampsport, begyndte han i high school. Og over i gymnasiet, udøver ihærdigt, han har allerede vist gode resultater. Ud over at trække kampen, den unge mand tog en interesse i sport motorcykler, biler, samt for skydevåben.

Tidlig karriere. første skridt

I 2010, den 10. september, turneringen Fight Night i buret 1. Den blev afholdt her Darrell Horcher og debuterede som professionel fighter MMA. Han besejrede sin modstander via TKO på bare 48 sekunder. Næste var fire kampe, som alle Darrell vundet. Han formåede at vinde titlen på Pennsylvania fremme Komplet ødelæggelser i den lette kategori. Da Horcher var i stand til at opnå en vis grad af berømmelse, besluttede han at gå i Bellator. Her sin debut i 2012, i oktober. Den første kamp blev vundet af Darrell. Hans modstander var Ey Bruks, der vandt Svyatosha brutal knockout. Kampen varede mindre end et minut. Darrell Horcher havde yderligere to kampe i en meget betydelig forfremmelse i Amerika, men i sidstnævnte blev besejret. Dette tab hidtil er den eneste Darrell karriere.

Fortsættelse af en fighter karriere

Efter hans nederlag atlet besluttet at ændre organisationen. Han underskrev et par kampe med Cage Fury Fighting Championships og spillede her indtil det øjeblik for at indtaste kampen med Habib Nurmagomedova. I denne kampagne tog atlet fem kampe. Alle kampe Svyatosha viste deres bedste side og fighter vinde. Februar 7 2015 er en skelsættende dato for atlet. Den dag Darrell Horcher vandt mesterskabet bælte CFFC forfremmelse. Og i en duel, der fandt sted den 31. oktober, en fighter var i stand til at forsvare sin titel. Til dato, dette er den sidste kamp i Horchera karriere. Men dette betyder ikke, at han kaster blandet kampsport, og forlader scenen.

Interessante fakta om kampfly

Forbered dig på kamp i Horchera passere i den lille Pennsylvania gym Uovertruffen Atletik. Darrell - den vigtigste stjerne i Camp. I løbet af sin professionelle karriere som en fighter uddannet og spillede i Team Curran. Hans partner var en tidligere mester i Bellator fjerlette kategori - Pet Karren. Den hurtigste sejr, der vandt Darrell er en kamp i turneringen Bellator 77. Rival hyklere var AJ Brooks, som blev offer for en knockout bare enogtyvende sekund af kampen. Horchera foretrukne metode - en trekant med aktiveringen af hænderne. Hans kronen slag - cross. Det er gennem deres eksklusive "chips" i kampen mod Darrell var i stand til at vinde så mange spektakulære og mindeværdige sejre over stærke kandidater.

Tillid og sejr

Som anført på den officielle hjemmeside for UFC, omfanget Horchera hånd overstiger kapaciteten af Habib Nurmagomedova med så meget som tyve centimeter. Jeg spekulerer på, hvordan en atlet er i stand til at opføre sig i det offentlige og give interviews. Kendt og respekteret kriger af Amerika - Darrell Horcher. Foto med ham og hans deltagelse i slagsmål spredt medier. Hans kamp med Habib, sagde han blot et par ord. Han sagde, at Nurmagomedov for ham er bare en anden fyr og kæmpe med ham var en almindelig, upåfaldende begivenhed. Denne erklæring chokeret mange fans af blandet kampsport. Uden tvivl, den fighter vise sig stadig, og gøre verden husker ham. Dette fremgår ikke alene Darrell Horcher. Statistik gennemførte sine kampe taler for sig selv. De fleste gevinster Darrell vandt ved at slå sine modstandere. Hans opførsel i ringen indgyder tillid i den lyse fremtid hyklere i kampsport blandet stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.