Sport og FitnessKampsport

Daniel Cormier: mesterskabet alder er ikke en hindring!

Blandet kampsport - er en forholdsvis ny sport, der ikke desto mindre har fået millioner af hans fans rundt om i verden. Det er overflødigt at sige, at som i alle andre sportsgrene, kan MMA også prale af deres "stjerner", hvoraf den ene fortjent betragtes den amerikanske Daniel Cormier.

Louisiana titan

Daniel Cormier blev født 20 Mar 1979. Hometown for ham er Lafayette, som ligger i staten Louisiana. Far og mor til fremtiden på det tidspunkt en atlet ved navn Joseph og Odri Korme. Hertil kommer, at vores helt har mere indfødte folk: Felicia (søster), Joseph (ældre bror).

Allerede under sine studier i gymnasiet, Daniel meget alvorligt nedsænket i en klassekamp. Takket være hans udholdenhed lykkedes det ham tre gange for at blive en mester blandt skoler i hele staten. At gå i gymnasiet, Cormier optrappet antallet af sejre i deres kampe. Bemærk, at for al denne tid, han kun to gange lidt nederlag. Efter gymnasiet, Daniel Cormier bliver Colby Community Gymnasiet. Det var under den studerende var han i stand til at blive en dobbelt mester i det nationale mesterskab i landet.

brydning karriere

Efter endt uddannelse Cormier ikke opgive kampen og fortsætter med at gøre det. Han var endda på VM holdet herunder hans lands freestyle brydning, der blev afholdt i 2007. Cormier deltog også i De Olympiske Lege 2008, dog ikke vinde noget.

Hertil kommer, en fighter i ligaen spillede under navnet Real Pro Wrestling, hvor han var i stand til at blive den første, og som det viste sig i sidste ende, den eneste mester af kategorien af 211 pounds.

Forestillinger i MMA

Daniel Cormier begyndte sin opstigning til toppen af de blandede slagsmål i Strikeforce forfremmelse. Allerede i sin debut amerikanske vinder Garri Freyzera, og ikke på point, men en teknisk knockout. Den anden kamp var også en succes for Cormier. Han besejrede knockout Dzhona Divayna.

På den sidste dag I juli 2010 vinder Daniel XMMA titel i super sværvægter kategori. For at gøre dette, han havde brug for at vinde Lucas Brown. Efter kun to uger vinder Cormier igen. Denne gang han overgav titlen mester i turneringen kotc: overhængende fare. Jeg imod ham Toni Dzhonson.

Beskyttelse rang den bedste fighter af den version XMMA Korme Daniel, hvis vægt har altid været Bole 90 kg, der blev afholdt i november 2010. Hans modstander var newzealænderen Soa Paleley. Hans næste kamp i buret Cormier er blevet afholdt på Strikeforce begivenhed, som han vandt på point Devin Cole.

Succes i Grand Prix i Strikeforce Heavyweight

Den første seriøse kamp på højeste niveau Cormier vs Dzheffa Monsona holder og vinder den. I september 2011 "Chernyy Fedor" (kaldenavn Cormier) banke en fighter fra Brasilien, Antonio "Big Foot" Silva, så at den amerikanske tilbage i turneringen endelig. Den endelige kamp for Daniel også sejrede. Han vandt en afgørelse fra legenden om MMA - Josh Barnett.

Kontrakten med UFC

Efter Strikeforce ophørte med at eksistere, Cormier underskrevet en aftale med den største i verden i fremme af MMA - UFC.

Debut i organisationen faldt den 20. april 2013 inden for kampen mod Frank Mir. Daniel vundet på point. Efter dette, tidligere olympiske bryder besidder en anden tre sejrrige slag og får ret til at kæmpe om mesterskabet. Begins aktiv fremme af kampen, "Dzhon Dzhons -. Daniel Cormier"

Udfordring af titel med en tyran

4 januar 2015 var en kamp i opløbet som var en masse snak og skandale. "Dzhon Dzhons - Daniel Cormier" - en duel, der har i sin kerne en dyb personlig modvilje krigere. De første tre fem-minutters kamp var ikke tilladt at afsløre nogen er en klar fordel. Cormier længere slog sine hænder, og Jones - fødder. I fjerde runde, den regerende mester flyttet to gange udfordrer til jorden, men de to gange meget hurtigt tilbage i racket. I slutningen af kampen lykkedes Cormier at lave et indkast, som endnu en gang vist, at modstanderne er ens. Men i slutningen af kampen Jones var i stand til at forsvare sit bælte, som efter en vis periode er blevet frataget.

Personlig tragedie

Fighting Daniel Cormier - er naturligvis, ikke hele sit liv. En soldat er gift og har børn. Men desværre, Juni 14, 2003 har der var en forfærdelig tragedie i hans familie - i en bilulykke dræbte sin tre-måneders datter. Desuden ulykken skete fordi Cormier datter sad i bilen til en ven, fordi hans bil brød aircondition. Men på trods af denne sorg, Daniel gav ikke op, og nu vier alle sejre hendes afdøde datter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.