Nyheder og SamfundFilosofi

Den bedste lignelser Familie

På jorden er der mange lignelser. Nogle af dem er afsat til at elske andre - familie, og andre - venskab. Denne liste kan være en lang liste, men én ting står klart: hver lignelse er lærerigt og har en dyb mening.

gift høflighed

Ordsprogene Familie hengivne høflighed og gensidig respekt mellem mand og kone.

Et par levede i 50 år lykkeligt. På dagen for den bryllupsdag kone var ved at forberede morgenmad til sin mand. Hun skiver omhyggeligt brød og smurt det med olie. På dette tidspunkt blev det besøgt af tanken: "For 50 år jeg forsøger at behage ham, og altid give en sprød skorpe af brød, som hun meget!" Disse tanker forårsagede hendes følelser af vrede og bitterhed.

Kvinden besluttede at lave en gave på dagen for den gyldne bryllup og forlod brød skorpe for sig selv. Aromatiseret krumme hun smurt og rakte den til sin mand. At se dette, manden glad og med et smil, kyssede hånden af den kvinde, han elskede. Og så sagde han: "Min kærlighed, i dag du gav mig ubeskrivelig glæde! I 50 år, jeg ikke spiser brød krumme. Jeg ved, at du elsker ham meget. Derfor er den nederste del af brød, jeg altid forlod dig ... "

Hvem er rigtigt og hvem der er forkert?

Lignelsen om den lykkelige familie afslører hemmeligheden bag et succesfuldt forhold mellem ægtefællerne.

Tilstødende 2 familier boede. I en af dem konen konstant skændes og sortere tingene ud, og den anden er altid domineret af kærlighed, gensidig forståelse og stilhed.

Stædige værtinde kunne ikke forstå, hvordan naboer formår at leve uden skandaler. I hendes hjerte misundte hun dem. En kvinde spurgte hendes mand til at gå til naboerne og finde ud af, hvorfor alt gik glat i deres liv.

En mand gik til en nærliggende vindue og omhyggeligt kiggede ind i huset. I rummet så han værtinden. Hun støves. I det øjeblik ringede telefonen, og en kvinde i en fart sætte en dyr vase på bordet. Efter et par minutter i rummet indtastet sin mand. Han lagde ikke mærke til vaser og vikles det. Dyrt ting faldt til jorden og smuldret i stykker.

Og så naboen tænkte: "Nå, nu starter en skandale!"

Men til hans overraskelse, kvinden gik til sin mand og sagde stille: "Jeg er ked af, kære! Jeg er skyldig, jeg uforsigtigt satte vasen "Hvortil manden svarede:" Det er dig, jeg er ked af, min kære! Jeg er skyldig, jeg lagde ikke mærke til det! "

Nabo vendte hjem frustreret. Hans kone forsøger at finde ud af om den hemmelige af familiens lykke. Og hendes mand siger: "Se, det er, at de er alle skyldige i familien, og vi har - lige ..."

Forældre og børn

Lignelsen om en familie for børn til bedre at forstå de familieforhold og forældrenes kærlighed.

I et fjernt land boede der en mand. Han havde mange børn. Ikke alle er lige elskede. Ældre far resented det, og en dag besluttede at forlade hjemmet. Han gik til et fremmed land. Efter opholder sig der for et stykke tid, den gamle mand følte hjemve. Han besluttede at rejse for at undslippe, men hans ben bragte ham stadig hjem. Så så han, at hans børn er glade, de er stor levende og dyrke blomstrende haver. Far og fornærmet på dette og besluttede at holde sig væk fra familien. For ham gentagne gange tyet børnebørn, men han har ikke nyde dem, og viste sin vrede.

Når den gamle mand døde, blev han besøgt af børn, blev begravet, og graven blev bygget en smuk have, udtrykke ved denne handling den kærlighed og respekt til sin far.

kort lignelse

Uanset skabt lignelsen om familien, kort eller lang, de altid lære folk ret til at tage livet og værdsætte min familie.

En dag læreren spurgte eleverne: "? Whose mor gør en masse arbejde" Drengene begyndte at fortælle, hvad deres mødre, forsøger at lovprise dem.

Så spurgte læreren: "Hvad med din mor formår at gøre alt dette, fordi de har kun to hænder?" Den disciple tænkning, og læreren sagde: "Bare enhver mor er drevet af kraften fra en mors kærlighed. Det er, hvad der giver det styrke og magt på Jorden! "

Lignelsen af familien - det er visdom, tid-testet.

En mand ønskede at finde den perfekte hustru. Han konkluderede ene ægteskab efter den anden, men altid skuffet i kvinder. Da manden var gammel, havde han mødt pigen i hans drømme. Han ønskede at gifte sig med hende og tilbringe siden af sin elskede resten af sit liv. Men damen nægtede ham. Hvorfor? Bare hun var på udkig efter den perfekte mand.

Østens visdom

Lignelsen af familien - det er sandt, vink og vilkår for frugtbar refleksion.

De rige orientalske herre havde en smuk kone. Men hun snart kede ham, og han begyndte at klage over kedsomhed i et andet liv. Hvad en ven sagde han, "Hvordan kan du sige det? Har du alt til et lykkeligt liv! "Men Mr. hørte ikke ham. Så en ven inviterede ham til hendes hus og beordret til at tjene til morgenmad, frokost og middag slik. Når den besøgende træt af denne mad, spurgte han den sædvanlige brød og salt. Hvad en ven sagde: "Se, hvor hurtigt kede sød!"

Lignelsen af familien gør det muligt at forstå de komplekse relationer.

I den østlige hersker spurgt, hvordan han formår at opretholde den sindstilstand og verden. Hvortil han svarede: "Staten er ligesom min familie. Når jeg er vred, mit folk er rolige. Når de bliver vrede, rolig, spare jeg. Vi kan forsikre og støtte hinanden i forskellige perioder af livet. "

"Urolig" familie

En berømt kinesisk ordsprog, "Okay familie" afslører mest fuldt essensen af en lykkelig familie forhold.

I en landsby boede en familie på 100 mennesker. Det herskede særlige atmosfære af fred, harmoni og gensidig forståelse. Aldrig har noget at skændes, ingen bande. Dette rygte kom til hersker over landet. Han besluttede at tjekke, om det rent faktisk er. Biskop kom til landsbyen, fundet lederen af familien og spurgte, hvordan han formår at opretholde harmoni mellem nære venner. Den gamle mand tog et stykke papir, skrev på det i lang tid, og så rakte det til guvernøren. 3 ord blev skrevet på papiret: "Love", "Patience" og "Tilgivelse". "Er det alt?" - overraskede guvernør. Hvortil svarede den gamle mand, "Ja! Dette er grundlaget ikke kun en god familie, men også den verden som helhed ... "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.