Kunst og underholdningFjernsyn

Stas Sadalsky. Biografi. Foto.

Stas Sadalsky - den berømte sovjetiske og russiske skuespiller kendt for sine roller i mange succesfulde film. Dette er en interessant person, som tegner sig for mere end halvfems filmværker. Hans liv vil blive drøftet i denne artikel.

barndom

Stas Sadalsky blev født i 1951, den 8. august, i landsbyen Chkalov (Chuvashia). Han voksede op i en familie af lærere i fysisk uddannelse (Sadalsky Yuri Alexandrovich) og geografi lærer (Prokopenko Nina Vasilevna). Syv år senere, drengen har en yngre bror, som blev opkaldt Sergei. Sadalsky senere flyttede familien til byen Canas. Der begyndte Stas at gå i skole. Barndom, drengen var ikke let. Da han var tolv år gammel, hans mor døde. Stas far kom for at se en kvinde på hospitalet, slås sønner, og efter sin afdøde kone rakte dem til børnenes kostskole i Voronezh. Der Stanislav først viste hans handler talent, da han begyndte at deltage i produktioner af teatrets studio "Eaglet". Hans første rolle - Signor Tomat fra en børns eventyr "Chipollino". Drengen havde hurtigt et stort ønske om at blive professionel skuespiller. Skolelederen af børneinstitutioner - Alexandra Stepanovna Shevtsova - støttede ham stærkt i dette.

formation

Stas Sadalsky, hvis biografi er dækket i denne artikel, ankom i Moskva i en alder af seksten. I hovedstaden, han indgav dokumenter i Shchukin School. Det nægtede imidlertid at acceptere den bizarre grund: en ung mand var malocclusion. Så fremtiden berømthed gik til byen Yaroslavl. Der begyndte han at arbejde på fabrikken som lærling turner. Parallelt blev han engageret i amatør - deltog i teater klub på Palace of Culture of Mechanical Engineering. Der var Sadalsky charme, en fremragende sans for humor, muligheden for at finde en person til ham. I løbet af året, drengen blev en berømthed på den lokale skala. I sin tale kom hele foretagendet, og alle hans vittigheder var ledsaget af klapsalver og uhæmmet latter. I 1969 besluttede Stas Sadalsky om re-entry i en teatralsk institution. Han besøgte igen Moskva og indsendes dokumenter til en anden skole - GITIS. Denne gang tog det. Stanislav var heldig at lære på kurset Nemirovich-Danchenko og Stanislavsky. Hans lærere var O. Androvskaya og GG Horse.

teaterarbejde

I 1973, efter sin eksamen fra teaterskole, Stas Sadalsky modtaget en invitation til at hverve straks i fire teatre. Han valgte navnet på teatret Majakovskij, men forlod det efter et skænderi med Andrei Goncharov i to år. Efter dette, Stanislav forsøgte sig i "Moderne". Men der et par år ikke modtaget nogen væsentlig rolle. Forlader jobbet og på dette sted, skuespilleren kortvarigt serveret i teatret under titlen "På den sydvestlige", men også der på grund af striden med instruktøren blev ikke længe. Theatrical karriere Stanislav ikke tilføje op.

Arbejde i film

Mens han stadig en studerende GITIS Stas Sadalsky medvirkede i filmen. Hans debut rolle var billedet af Sergeeva Vladika i filmen "City første kærlighed." Skuespilleren often've spillet og uheldige mennesker fjollet, men meget påståelige. Disse var fræk Korobkov tysk Nikolaevich i filmen "tre dage i Moskva", og far til en talrig familie Ruslanych i filmen "The Cat i posen". Specielt mindeværdig for publikum husarer Alexander Vasilevich i filmen Eldara Ryazanova "Om den fattige Husar sige et ord." En af de bedste dele var den måde Stanislaus lommetyv Brick i den berømte film "The mødested kan ikke ændres." Stas Sadalsky så flot i en ramme med Vladimir Vysotskii. I 1994 blev skuespilleren involveret i filmen "Til hvem Gud ville sende". I det, han spillede en af sine bedste roller - Paul Hlyuzdina. For dette arbejde, Stanislav præmieret ved filmfestivalen "White Sun af Adler-96." skuespiller medvirkede i omkring halvfems film i hans filmiske arbejde. Det er også syv gange uchuvstvoval i at skabe ugerevy "virvar".

andre aktiviteter

Stas Sadalsky, hvis biografi er af interesse for mange, har skrevet flere bøger. Han var også involveret som studievært på radio "RFE", "Silver regn" og "R eller S". Actor - et medlem af den russiske journalistforbund. Han er et levende magasin for nyheder, hvor de næste million læsere. De offentliggjorte oplysninger deri, er blandet, til tider meget kynisk, men altid informativ og interessant. Stas Sadalsky - Folk blogger. Så vi kaldte sine taknemmelige læsere. Han ejer altid mening om ethvert emne. Under den sydossetiske konflikt, for eksempel, han stærkt forsvarede stilling Georgien. Desuden er der i 2007 var han en fortrolig af Saakashvili i valget, og fik georgiske Order of Honor. Sandelig elsker dette land og ikke lade nogen tale ondt om hende Stas Sadalsky.

Personlige liv

Stas Sadalsky har en datter. Hun blev født i 1975. Den pige ved navn Louise Pirio. Hendes mor blev emner af Finland. Denne kvinde er ældre Stanislaus femten år. I 1971, de unge havde en hvirvelvind romance, der sluttede i ægteskabet. Snart parret skilt, og moderen med pigen kom tilbage til Helsinki. Officielt er skuespilleren ikke skilt endnu. Hans datter, så han et par gange. Skab en hyggelig familie reden Stanislav lykkedes ikke.

Nu ved du, biografi Stasa Sadalskogo. Denne talentfulde mand med sin egen kompromisløse livsstil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.