Hjem og familieTilbehør

Fransk-presse - inspirationskilden af formiddagen

Tidlig morgen. Du er nødt til at vågne op, op med humøret, og vigtigst af alt - at vække sindet. Hvad kunne være bedre end den guddommelige drik friskbrygget sort kaffe, lugt og smag, der gør hjertet slå hurtigere og forårsager et smil på ansigtet af glæde? Hvor vidunderligt at leve!

Processen med at gøre dette drikke en masse mennesker er en hel ritual og til tider tager lang tid.

Hero serveret kaffe i sengen - et fragment af det sæt af indenlandske og udenlandske film. tilberedningen selv forbliver bag kulisserne. Men i livet, som regel, alt er anderledes.

Kog har til sig selv. Og oftere raid før arbejde. Det lader til, at alle har mindst én gang kaffe "løbe væk", og morgenmad er ikke omgivet af den guddommelige duft og vidunderlige drik, og i den frygtelige stinkende køkken, helt afskrække lysten til at spise.

Måske er det grunden til, at mange har skiftet til sin opløselige modstykke. For dem, der holder ud alle de vanskeligheder, processen med brygning er en vigtig og nødvendig handling.

Således er den ældste og mest enkle måde at brygge drikken - langsom opvarmning til en temperatur på 90-95 C. I dette tilfælde kornet er tilrådeligt at tage et særligt fint formalede partikler, der gav sin smag til det maksimale og ikke ender i munden med en drink. Det er vigtigt ikke at overophede kaffe og ikke at overdrive, som smager ændre sig markant i en brøkdel af sekunder.

Yderligere er der variationer over temaet brygning kaffemaskiner og kaffemaskiner. Mere viden er ikke nødvendigt, det vigtigste - at have til rådighed selve enheden. Det vil også fokusere på den enkleste form, der ikke kræver store kontante indsprøjtninger til køb af dyrt udstyr - kaffe frenchpresse.

Ifølge både almindelige borgere og erfaren barista, kaffe brygget på denne måde det har en fremragende, delikat smag. Drikken er forberedt på en sådan anordning, som en fransk-presse, kan du ikke overophede, mens infusionen er ikke særlig stor. Derfor er den maksimale korn afsløre deres smag.

Franske presse er blevet et uundværligt redskab for alle, der regelmæssigt glemte at ovnen langsomt brygget kaffe i Turku. Tilberedningen er ganske enkel: det er nødvendigt at fylde kolben formalet korn (det kan være som et metal, og glas) og hæld dem at koge vandet, men ikke kogende vand. Indtil drikken er brygget (3-4 minutter) alle kan gøre deres arbejde.

kan tages eller grove eller fine kaffe. Gitteret, gennem hvilken perlerne blev filtreret og presset i bund, kan være fremstillet af forskellige materialer. Nylon varianter er i stand til at holde den fine formaling, metal - kun en stor.

Anordningen består af en pære, og kopholdere tryk. Af den måde, kan fransk-presse ske i form af en lille tepotte uden pære. Men han er stemplet er forpligtet til at have, dette er grundlaget for en metode til at brygge en drik.

Brug en fransk-presse te acceptabel. Drikken viser sig ikke værre end i en konventionel keramisk tepotte. Den strukturelle træk af enheden gør det muligt at foretage en nem procedure, behagelig og smuk.

Det er ikke nødvendigt at bruge kun én og samme fransk-presse og kaffe og te. I dette tilfælde vil enhver drik har en grim smag, da begge har evnen til at forlade infusion af deres varianter ikke forsvinder, selv efter opvask.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.