Kunst og underholdningFjernsyn

Tamara Lisitskaya: biografi og værker

Tamara Lisitskaya - oplæser af Hviderusland. Hertil kommer, hun er en instruktør og manuskriptforfatter. Det virker som en DJ "Alpha Radio". Også kendt som den russisk-sproget forfatter. Vores heltinde blev født i Minsk.

biografi

Tamara Lisitskaya ti år blev hun solist i skolens trio. Med holdet vandt den "røde nellike" TV konkurrence. Hun blev hurtigt kendt som den belarussiske tv-vært. Hun blev inviteret til at deltage i børnenes programmer på BT. Live på TV for første gang kom i 14 år. I samme periode, overtog han ledelsen af radiotransmissioner. I 1993 begyndte han at arbejde for BA international - debut af den belarussiske Radio. Han blev den første ledende FM-ether i landet. I løbet af studietiden på BSU journalistik fakultet arbejder i en populær musik-tv-program Foxy Music. Så blev jeg en instruktør, og ledende forfatter af den ugentlige tv-program kaldet "12, eller ved mørkets frembrud." Fra 1996 til 1998 arbejdede hun for "Vis". "Rush Hour" er blevet instrueret producerer transmission. I 2000 dimitterede han fra den belarussiske State University. En diplom "Billedet af tv-vært og personlighed." Siden 2000 begyndte han at arbejde på "Alpha Radio" i Hviderusland. Siden 2002, fortsatte han med at arbejde på BT. Det var de førende direkte programmer estere: "Kun en kvinde ved," "Det er de tærter", "Ved vejen", "slaviske Bazaar" "Eurovision 2004". "50 af de smukkeste og succesfulde" var vinderen af prisen i 2006. Siden 2007 og programmet direktør og vært af internettet radiostation netradio. Han blev vinderen af "2 stjerner-2". Laureate kaldet «PR person." Siden 2011 blev det førende direkte udsendelse, samt forfatterens projekter "Radius FM». Jeg får professionel radiopremiyu opkaldt Popov. Tildelt som «PR personen 2011" . I 2012 vandt han guldmedalje på ellevte prisoverrækkelsen af "Brand of the Year 2011" konkurrence. I flere år, han beskæftiger sig med forskellige velgørende handlinger for børn. I 2012 konkurrencen "Den bedste familie med mange børn," vor heltinde tog andenpladsen. I 2013 viste en undersøgelse i forbindelse med projektet med titlen "Secret of Success", som blev afholdt af FN Foundation og portal Lady.tut.by, rangeret fjerde i top 10 mest succesrige kvinder i Belarus.

familie

Tamara Lisitskaya gift. Hendes mand - Gleb Morozov - TV og radio. I 1999 blev han født søn af Matthew. I 2004 en datter, Catherine. I 2008, søn Gosha kom ind i familien.

forskellige projekter

Tamara Lisitskaya engageret i forskellige aktiviteter. Han skrev manuskriptet til tv-serien "Alle blandet op i huset." Jeg arbejdede på produktion af serielle filmen "Barvikha". Jeg skrev manuskriptet til tv-serien "Quiet Center". Jeg arbejdede på produktion af serielle filmen "The Hours of Love". Jeg skrev manuskriptet til den serielle filmen "Manden i mig." Jeg har arbejdet på at skabe tv-serien "Jeg tilbagekalder døden." Som forfatteren gjort i projekterne: "Engel eller dæmon" og "Livet er lige begyndt." Hun modtog roller i "Sunday i kvindernes bad" og "Quiet Center". Det begyndte at sende Foxy musik. Var forfatter til en af de mest populære aften viser Hviderusland "12, eller ved mørkets frembrud." Arbejdede på følgende tv-programmer: "Dagbog af en kvinde", "måde", "Det er de tærter," "Kun en kvinde ved", "En dag i byen", "kulturel promenade". På radioen, deltog han i følgende projekter: "peri", "gnuer", "perverse", "Dagbog af min Freund", "Naturlig udvælgelse," "The Tower of Tamara", "1000 og en nat", "History of Music", " Emne videregives "" Familie middag "" Felt indlæg "" kæmper ven "" overnight".

bibliografi

Nu ved du, hvem denne Lisitskaya Tamara. Book det, vi præsenterer til din opmærksomhed på. Hun er forfatter til værket "en idiot." Bogen er helliget historien om tre venner i deres barndom, ungdom og voksenliv, de lever, elsker og lider. Placering - byen Minsk. hendes bog "The Quiet Center" blev udgivet i 2007. Den præsenterer historien vosmikvartirnogo gamle hus, som er beliggende i det rolige centrum af hovedstaden. Der er en marginal og bohemer, outsidere liv og "stjerner". Skæbnen bragte forskellige mennesker på én gang på et bestemt sted. tv-serien blev filmet på dette produkt. I 2011 forlaget "register" bog "Quiet Center". Den er blevet ændret. Vores heltinde er co-sponsoreret en digtsamling af nutidige forfattere Hviderusland kaldet "herrer og damer." I 2013 udgav han en bog, "Kiss of storken." Vi taler om excentrisk tragikomedie, som beskriver livet for gravide mennesker. I 2014 offentliggjorde en digtsamling kaldet "The Goddess, eller Weeping husmor."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.