Kunst og underholdningMusik

"Retro Club" (Ufa) og dens funktioner

Middagsselskaber i firserne og halvfemserne stil er mest populær blandt unge mennesker omkring en alder af 30 år, fordi de er en påmindelse om sorgløs barndom og ungdom. Det er grunden til i dag den specifikke natteliv åbner over hele landet. "Retro Club" (Ufa) er designet til musikelskere halvfemserne. På dette sted kan du opleve atmosfæren i tiden.

fordele steder

For at komme ind i denne klub, kan du allerede kl 9 og have det sjovt der indtil fem om morgenen, og du kan udvide det sjove i en anden time på fredage og lørdage, til seks. Baren serverer god cocktails og budget, den gennemsnitlige regningen for der er 250 rubler. "Retro Club" (Ufa) gør det muligt at bestille aftensmad. Det er muligt at tilbringe en fødselsdag og nytår corporate. På holde fest skal forhandles med administratoren på forhånd.

Berømt for det placering er fremragende en vandpibe. Valget af varianter er stor nok, mange mennesker kommer til klubben kun af hensyn til en god tid for at ryge. Af varme retter kan tilbyde dig en fremragende grill, der vil supplere en bred vifte af kolde forretter. Lette salater er altid frisk og lækker. Men nogle af gæsterne er ikke tilfredse med kvaliteten af denne institution retter, så før du bestiller en stor banket anbefales at besøge "Retro Club" (Ufa) som en fast kunde.

ulejligheden

Institutionen har en dresscode og ansigt kontrol, hvis kvalitet ikke passer alle besøgende. Det er muligt at opfylde meget forskellige kontingent. Efter midnat, mange besøgende er i klubben beruset, at han ikke kan appellere til dem, der ikke forbruge spiritus. Ganske ofte også har en nødsituation, for eksempel i helligdage November i 2016 hun anvendt peberspray direkte ind i lokalet. Vi skal hylde de ansatte i klubben, blev alle besøgende hurtigt evakueret.

"Retro Club" (Ufa, 50 år i USSR) har en række reaktioner. Mange mennesker kan lide atmosfæren i dette sted, men ofte er der klager over de vagter, der ikke altid er korrekte i hans udtalelser og handlinger. At stole på udtalelser fra brugere, fordi ofte du kan ikke bare helt skrive anmeldelser folk, hvis de ikke kunne lide kvaliteten af den service virksomheder. Efter alt, trods alt, klubben besøges af et stort antal unge.

En del af de mennesker er ikke tilfredse med situationen. "Retro Club" (Ufa, 50 år i USSR, er der et foto i artiklen) er at positionere sig som en atmosfærisk restaurant, hvor du kan føle som om vendte tilbage til de 20 eller 30 år siden. Det er ganske lethed og komfort. Du vil ikke finde i en hal af knuste borde og stole. En anden lille negativ - på travle dage i klubben bygget en lang linje i dametoilettet.

Hvad musik bliver spillet på en skole

"Retro Club" (Ufa) vil appellere til dem, der gerne indenlandske hits fra firserne og halvfemserne, fordi de udgør 80% af repertoiret. Ikke ualmindeligt i denne klub er Mr. Creed hits, "Sorte øjne" Mugu og "For du giver en brud-pris." Det er ikke nødvendigt at misbruge institution et sådant valg, fordi det er under sådanne hits vi dansede på skole diskoteker og klubber i halvfemserne.

I mellemtiden, klubben ofte arrangerer brandbomber underholdningsprogram, hvor gæsterne kan være ikke kun tilskuere, men også deltagere. I denne klub kan du tilbringe tema parter i halvfemserne stil. Hvil godt i det på alle alderstrin.

Sådan finder "Retro Club"

Ikke længe siden, klubben flyttede. Tidligere var han på Ai, som nu er en bar "The Boss", er et venligt. Tidligere rum kan rumme op til 150 gæster og har gentagne gange repareret. På klubben har gennemgået en større re-branding i dag. Fra institutionen kun ét navn tilbage. Måske er det derfor fra midten af 2016 ingen sagde et dårligt ord om institutionen.

Nu er "Retro Club" (Ufa), 50 år i USSR. Den nye bygning er blevet lettere at finde, klubben er tæt på byens centrum lige overfor teatret "Nur". Hvis du kommer til steder med offentlig transport, så er du nødt til at gå for at stoppe det samme navn. Plus det faktum, at før stoppunktet går et tilstrækkeligt antal busser, trolleybusser og busser. I overensstemmelse hermed fra alle steder i byen kan du komme til den "Retro Club."

Ved siden af det er placeret andre steder, hvor du kan spise og slappe af, men i alle henseender "Retro" vinder naboerne. På trods af visse mangler, kan det tage det roligt den gennemsnitlige studerende eller ung mand, nostalgisk for fortiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.