Kunst og underholdningMusik

Som en pige danser på diskoteket i klubben

I de dage af vores forældre valgte at mødes på museer, teatre og endda biblioteker! Bibliotek i dag - en sjældenhed, og meget få mennesker går der, museer bliver hurtigt kedeligt, og teatre - ikke en billig fornøjelse. Derfor nutidens ungdom foretrækker at slappe af på diskoteker og klubber. Her er den mest velegnede atmosfære mødes og socialisere. Dancing ikke blot bidrage til at slappe af og koble, men også bringe folk sammen. ikke hver pige kender Men hvordan at danse på diskoteket. På grund af dette, mange beskedne stå i et hjørne, sipping en cocktail, mens andre, mere dygtige og uhæmmet i sig selv, tændt på scenen og fange beundrende blikke mænd. Til dette ikke ske igen, er det nødvendigt at forstå, hvordan en pige til dans på diskoteket.

For det første er det ikke nødvendigt fra komplekser og skammer sig over, hvad du ikke er i stand til at bevæge sig ordentligt. Du er nødt til at tage tingene i egen hånd og løse situationen! I dag er der mange måder at lære at danse i et diskotek. Pige, behøver det ikke at gøre noget ekstraordinært, bare brug for at lære nogle af de mest effektive og yndefulde bevægelser. Der er to måder at løse dette problem.

Dance lektioner fra en professionel coach

Først - at betale penge og gå til en særlig studie, hvor træneren vil fortælle og vise, hvordan pigerne danser på et diskotek. I dag tilmelde sig et studie - ikke et problem. Pass sæt i grupper i forskellige aldre og niveauer. Største plus studie - at træneren altid vil holde styr på dine bevægelser, pege på dine fejl og vise dig, hvordan du løser dem. Men bortset fra lektioner i studiet, du skal stadig løse de modtagne færdigheder derhjemme. Tænd for musikken og motion foran et spejl. Du skal medbringe dine bevægelser bliver automatisk til jer alle viste sig af sig selv. Du er nødt til at bevæge sig uden at tænke, hvad skridt nu skal gøres.

Self-læring

Den anden metode er godt for dem, der har den økonomiske stilling eller tid tillader ikke at gå i skole til dans: selvstudium. I dagens verden kan du finde en masse information om, hvordan en pige til dans på diskoteket. Forskellige video tutorials for begyndere og mere avancerede tips og billeder af dans bevægelser mv Start med de simpleste bevægelser. Gå foran spejlet for at se dig selv i fuld vækst, så du vil være i stand til at sammenligne deres bevægelse med bevægelserne ses på skærmen. Tog, indtil du vil øve dine flytter til automatisme.

Så, som en pige dans i et diskotek? par tips

Vær løshed og selvsikker. Tro mig, i et diskotek, ikke alle er gode og bevæge sig godt. Klubben er undertiden blot smukke (men ikke vulgært) til at se og vide kun et par grundlæggende bevægelser. Så tøv ikke med og ikke stå på sidelinjen og gå ud på dansegulvet og danse til rytmisk klub musik.

Vær ikke bange for at improvisere. Ikke nødvendigvis lære nogle komplicerede og originale bevægelse. Bare lyt til rytmen af musikken og bevæge sig under den. Hvis du har en god fantasi, du komme med din egen dans. Og kreativitet er altid på toppen i en klub!

Må ikke overdrive det med alkohol. Dette er vigtigt! Nok til at drikke en drink for mod. Tro mig, hvis du får beruset, ingen dansetimer du vil ikke hjælpe.

Du må ikke kopiere andre folks bevægelser. Så du ser latterligt og absurd. Mindre kontrol over deres bevægelser. Slap af og ikke tænke over, hvordan du skal flytte. Bare danse og nyde musikken og atmosfæren. Og alt hvad du får!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.