SundhedKosttilskud og vitaminer

Fiskeoliekapsler (instruktion, anvendelse, handling)

Alle ved, at antallet af produkter i den mest positive indflydelse på de processer i den menneskelige krop. En af disse vigtige værktøjer er fiskeolie. Kapslerne (brugerleverede) eller i flydende form, er det yderst nyttigt på grund af det faktum, at det indeholder omega-3-fedtsyre.

Faktum er, at disse stoffer påvirker DNA'et (beskytter huden mod henfald), forlænge levetiden af celler, langsom modningen, forhindre fremkomsten og udviklingen af osteoarthritis (en sygdom, deformerende leddene). Fiskeolie kapsler (børn mere tilbøjelige til at ordinere det i flydende form) er påkrævet, og for at forsyne kroppen med vitamin D.

Hvorfor er det så vigtigt at spise fiskeolie? Det faktum, at dens vigtigste komponent (Omega-3), der skal tages på en regelmæssig basis for at holde unge, skønhed og sundhed. Omega-3 indeholdt ikke kun i fiskeolie, men også i fisk (laks, makrel, sardin, ørred) i torskelever, og også i valnødder, sojabønner og græskarkerner. Hvis vi vender os mod videnskaben, så gør de Omega-3 er flerumættede fedtsyrer (EPA og DHA). De er afgørende for den normale udvikling og funktion af hjernen, nervesystemet, samt barnets øjne, til behandling af inflammation. Disse fedtsyrer er involveret i gen-transskription processer desuden i andre cellulære processer.

anbefales fiskeoliekapsler (vejledning leveres altid), der skal tages regelmæssigt, da dette vil øge elasticiteten af membranerne af blodceller, normaliserer tilstand af blodet, reducerer dens viskositet og fjerner risikoen for blodpropper, forbedre mikrocirkulationen i karrene. Indeholdt i fiskeolier og en række vitaminer: A, D, E. Vitamin A vides at være nødvendige for øjnene, metabolisme og immunitet. D-vitamin er nødvendig for optagelsen af calcium, dvs. knogle, samt metaboliske processer i huden. Fiskeolien indeholdt i olie-opløselig form, der er sikker for kroppen. Men E-vitamin holder dig ung, beskytter cellerne mod frie radikaler, forebygge oxidation.

Fiskeolie kapsler (manual beskriver det meget tydeligt) viser børn til forebyggelse og behandling af engelsk syge, frakturer og osteoporose og voksne i en række sygdomme i hjertet og blodkar, hud, og til behandling af diabetes og kræft. Børn, blev han udnævnt da de fire uger, dosis bestemmes af lægen. Voksne - en teske eller seks kapsler dagligt.

Det skal understreges, at fiskeoliekapsler (manual nævner dette), samt i flydende form, er kontraindiceret til mennesker der lider af problemer med blodstørkning, samt allergiske til torskelevertran. Resultatet kan være en klassisk allergiske reaktioner op til den mest frygtede. Desuden skal du ikke tage dette produkt med andre vitaminer, især de komplekser, der indeholder A, E og D. Tag ikke denne medicin, og sammen med forskellige stoffer, som opløses med vand.

Generelt skal det bemærkes, at mere populære blandt kunder forskellige typer og doser af stoffet, såsom kapsler (fiskeolie). 500 mg af lægemidlet - en af de mest bekvemme dosering. I flydende form, er det stof købt mindre, fordi ikke alle kan lide sin smag og lugt. Kapslerne betyder alt dette er ikke mærkes. Nå, før brug, selvfølgelig skal se en læge og blive undersøgt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.