SundhedKosttilskud og vitaminer

Anmeldelser: Mutantmasse - en af de bedste geyner i sin prisklasse

Enhver person er listet, når han siger, at han ikke ønsker at have en fremragende krop og en fremragende fysisk form. Dette argument er blot en undskyldning for hans dovenskab og uvilje til at engagere sig i hallen. Denne livsvigtige stilling er endnu mere overraskende i dag, når næsten hvert hjørne er bygget omkring fitnesscentret, og sports ernæring er blevet mere tilgængelig - du kan købe den i enhver by. En vigtig faktor, der bestemmer manglende interesse for mennesker til fysiske øvelser, er manglen på viden fra deres side af effektive metoder. I vores land gør selv ordet "geyner" samtaleren smil. Derfor er det meget vigtigt at informere tilhængerne af en sund livsstil om de nyeste trends og den bedste sports ernæring.

Yderligere kilder til proteiner og kulhydrater

Meget ofte fra folk, der har været uddannet i hallen i omkring et år, kan man høre klager, at strømindikatorerne ikke vokser, muskelmassen stiger ikke, og i stedet for vitaliteten er der konstant sløvhed. I dette tilfælde kan vi med næsten fuldstændig sikkerhed sige, at der ikke er nok næringsstoffer, nemlig proteiner og kulhydrater, i en nybegynders kost.

Industrien af sportsnæring tilbyder mange tilsætningsstoffer i dag, hvilket gør det muligt at fjerne dette underskud. For at vælge den bedste løsning, skal du bare gå til et par specialiserede websteder og læse anmeldelser.

Mutant Mass er en protein-carbohydrat blanding indeholdende et stort antal næringsstoffer. Det er værd at prøve dem, for hvem muskelmasse er et stort problem. Hvis derimod er der problemer med overskydende vægt, er det bedre at stoppe dit valg på rent valleprotein.

Hvad er en nieer?

Protein-carbohydratblandinger på anden måde kaldes geynerom. Dette produkt letter i høj grad kroppsbyggernes liv, for hvilken den daglige rutine er meget vigtig. For at opnå succes i bodybuilding er det nødvendigt at spise mindst 6 gange om dagen, hvilket i høj grad belaster fordøjelsessystemet. Du kan gøre det nemmere, hvis du bruger en geyner i stedet for 1-2 måltider. Næringsstoffer, der er indeholdt i en lignende cocktail, giver dig mulighed for at tale om en tilsvarende og afbalanceret udskiftning.

Den verdensberømte massager Mutant Mass

Anmeldelser af dette produkt taler for sig selv. At dømme af dem var de fleste atleter tilfredse med resultaterne, som han formåede at nå med hans hjælp. Folk bemærker en reel stigning i muskelmasse, en stigning i styrke, samt en markant forbedring af trivsel efter kraftig træning.

På specialiserede fora kan du selvfølgelig læse og negativ feedback. Mutantmasse hos mennesker, der lider af intolerance over for lactose, kan fremkalde fordøjelsesbesvær. Derudover klager mange over udseendet af overskydende vægt efter brug af geyneren. Alle disse nuancer er først og fremmest forbundet med organismens individuelle karakteristika og kan under ingen omstændigheder tjene som en undskyldning for at genkende produktet som substandard.

Egenskaber af sammensætningen Mutant Mass gainer

Vurderingerne viser effektiviteten af formlen udviklet af et velkendt amerikansk firma. Forøgelse i muskelmasse efter at have spist produktet blev bemærket af mere end halvdelen af atleter. For at træffe det rigtige valg, skal du være opmærksom ikke kun på anmeldelserne. Mutant Mass, selv om den er helt i overensstemmelse med sammensætningen af andre produkter tilhørende kategorien geynerov, men samtidig har en række særpræg.

Den vigtigste af disse er en speciel proteinmatrix, der består af 10 trin. Dette betyder, at geyneren indeholder mange slags proteiner, der hver især er assimileret på forskellige måder. Denne løsning giver dig mulighed for at give muskler i lang tid. Samtidig er "hurtige" og "langsomme" proteiner ikke bare blandet, de suppleres også med et specielt patenteret Insu-Drive-kompleks, som gør det muligt for kroppen at absorbere næringsstoffer mere effektivt.

Kalorier, der bærer en enkelt del af geyneren, kan helt gendanne energi selv efter en meget grinende træning, hvilket bekræftes af mange anmeldelser. Mutant Mass er i stand til at dække enhver mangel på næringsstoffer. En del af den indeholder ca. 1000 kcal, 50 gram, 170 gram kulhydrater og 15 gram fedt. Dette er ganske imponerende tal, så folk med langsom metabolisme bør tænke på, at det er hensigtsmæssigt at bruge en geyner.

Omkostningerne til mutantmassen

Eksperter bestemmer fordelene ved at købe sports ernæring til en pris for 1 g protein. Vær opmærksom på tre kriterier: pakkenes vægt, dens pris og produktets sammensætning. Ifølge denne teknik viser det sig, at Mutant Mass 6.8 kg, hvis anmeldelser viser relevansen, er en mere rentabel erhvervelse end den lige så populære kolleger i pakken 2,2 kg.

Det er meget nemt at kontrollere. Udgifterne til produktet i en stor pakke er 3400 rubler og i en lille en - 1400 rubler. I dette tilfælde er forholdet proteinindhold som følger: 3536 g versus 1,144 g. Det viser sig, at prisen på 1 g protein i en stor pakke er ca. 95 cent og 1 rubel 20 kopek i Mutant Mass 2,2 kg pakken.

Anmeldelser sammen med prisen, som er sammenlignelig med et mindre kvalitetsprodukt, tillader os at anerkende den ovenfor beskrevne geyner en af de bedste i sin priskategori. Samtidig er Mutant Mass egnet til både amatører og fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.