TravelingRetninger

Unikt museum for militært udstyr i Verkhnyaya Pyshma

Der opstod en betydelig begivenhed i det kulturelle og sociale liv i hovedstaden i Ural-regionen i maj 2006. Her blev der åbnet et unikt museum for militært udstyr i Verkhnyaya Pyshma (en lille by nær Jekaterinburg). Denne historie dateres tilbage til 2005, da den første udstilling af militære køretøjer blev oprettet på et åbent sted, der ikke ligger langt fra den centrale indgang til det metallurgiske anlæg. Idéen om at fortsætte kampene og arbejdskraften hos uralernes indbyggere, hvis bidrag til den samlede sejr over fjenden i de store patriotiske krigs kampe ikke kan overvurderes, opstod netop da. Men implementeringen krævede væsentlige materialomkostninger. Pengene til denne ædle sag blev naturligvis fundet, Museum for militærudstyr i Verkhnyaya Pyshma eksisterer takket være økonomisk støtte fra den store uralvirksomhed, byadministrationen og militærdistriktskommandoen. Og midlerne til at skabe museet var ganske betydelige.

Upper Pyshma, Museum of Military Equipment

Grundlaget for museets udstilling er tungt militært udstyr, som i mange årtier blev produceret af Urals-regionens virksomheder. Denne udstilling er placeret under åben himmel, den er unik i forhold til udstillingsvolumen og kvalitet. Alle bilerne er omhyggeligt restaureret og er i fremragende teknisk stand. Udover de legendariske maskiner, der tog direkte del i kampene på forskellige fronter fra den tidligere krig, blev der produceret tunge pansrede køretøjer på det åbne felt, der blev produceret i Urals fabrikker i efterkrigstiden. Også i udstillingen er bredt repræsenteret artilleri af alle slags, kalibrer og specialbetegnelser, overfladisk missilteknologi og moderne kampfly. Siden foråret 2013 har Museum for Militærudstyr i Verkhnyaya Pyshma også en lukket tre-etagers pavillon. Det er bygget i arkitektonisk stil af det såkaldte Stalin-imperium, som understreger karakteren af en svunden æra. Det huser udstillinger fra kategorien lette våben. Og i den øverste del af bygningens atrium er det mest berømte kampfly, som beskyttede moderlandets himmel og tordnede fjenden fra luften. I det lukkede pavillon er civilingeniør også bredt repræsenteret i forbindelse med den historiske epoke. Her er den største samling af alle slags retrobiler på hele Urals. Søfartsstyrkerne er repræsenteret på det åbne område af en torpedobåde med en ubåds ammunition og overbygning på overdæk.

Nogle vigtige punkter

Konceptet, som Museum for Militærudstyr er baseret i Verkhnyaya Pyshma, er baseret på en række grundlæggende punkter. Den vigtigste er museets non-profit natur. Dets udstilling er gratis og tilgængelig for alle besøgende. Også i museets udstilling er teknikken til Hitlers Tyskland og lande, der kæmpede på sin side, fundamentalt ikke tilladt, uanset hvor teknisk interessant disse maskiner er. Militærmuseet i Verkhnyaya Pyshma står først og fremmest på patriotiske holdninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.