LovSundhed og sikkerhed

Snip "Fonde"

SNP position "jordarbejder, baser og fundamenter", der skal følges til fremstilling af projekter i de transaktioner, som udføres under opførelsen af nye faciliteter, samt genopbygning og udvidelse af eksisterende. Disse regler trådte i kraft fra juli 1988.

Snip "Fonde" regulerer produktionen af det udførte arbejde, som skal opfylde kravene vedrørende tilrettelæggelse af byggeprocessen af de geodætiske målinger. Det skal også observeret ved webstedet arbejdssikkerhed og brand. Alle opførte bygninger skal strengt overholde den udviklede projektet. Anvendt på byggepladsen materialer og konstruktion, og også anvendes til opførelse af jordovn strukturer, baser og fundament jord, og produktet skal være i nøje overensstemmelse med de eksisterende standarder og tekniske specifikationer. Deres udskiftning er kun muligt med samtykke fra udviklerne projektdeltagere og kunden.

Snip "Fonde" angiver behovet for udarbejdelse af rapporten, som er at undersøge de skjulte værker. Bestemmelserne i dette dokument tillade udnævnelsen af projektet (med passende begrundelse) arbejdsmetoder og tekniske løsninger, samt størrelsen af den maksimale afvigelse, metoder og overvågning af grænsen, der adskiller sig fra dem, der er indeholdt i den normative handling.

Snip "Fonde" regulerer den tilstand af opførelsen af faciliteter med kunstig vodosnizheniyah. Det anbefales brug af dræning til dette formål, iglofltrovogo indstillinger type osv Før starten af gravearbejdet cyklus er også nødvendigt at give dræning. I dette tilfælde bør de eksisterende strukturer ikke udsættes for faren for ødelæggelse. I denne forbindelse gennemførelsen af værker om organisation og reducere overflade vandafstrømning, værdien af maksimalt tilladelige afvigelse skal kontrolleres, som er anført i den relevante tabel i dokumentet.

SNIP "Fonde" regulerer de dimensioner, der er truffet i projektudvikling fordybninger. De skal sikre placeringen af designelementer, samt fremstilling af mekaniserede operationer, produceret af:

- bunke bunker;

- installation af fundament blokke ;

- Imprægnering;

- afvanding;

- dræning osv

Størrelsen af fordybningerne bør give mulighed for at flytte dem bygningsarbejdere. Afvigelser fra dimensionerne af recesserne ifølge tabellen, som er inkluderet i den normative dokument.

Snip "Fonde og baser" giver indikation af behovet for at afspejle konstruktionsbeskrivelsen mekaniske og fysiske egenskaber, såvel som disse typer af jord, der er beregnet til dæmningen enhed opfyldning. Bekendtgørelse og indeholder krav til jord dæklag. De skal have en vis grad af tæthed. Primere, der anvendes til opfyldning dæmningen og kan erstattes. Dette er kun muligt i samråd med bygherren og kunden arbejde.

Det giver til opførelse af SNP hjælp hydromechanized værker. I dette tilfælde, pre-made:

- installering af alignment signaler i fordybninger pre-broken kanaler;

- unit broer og dæmninger, grøfter og stenkister samt kommunikationslinjer og strømforsyning;

- installering af hegn markerer konturen af engangsemballage passage opmudringsfartøj, etc.

Alle handlinger skal være visuelt overvåges og registreres i et særligt register.

Når arbejdet på enheden af jordarbejde, fundamenter og kældre skal overholde kravene til miljøbeskyttelse. Disse bestemmelser er afspejlet i denne, samt opfylde kravene til den gældende lovgivning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.