LovSundhed og sikkerhed

Hvad er den nuværende farlige for mennesker? Deadly og farlige aktuelle værdier

Elektrisk stød - denne mand elektrisk stød, hvorefter det kan være chok - en alvorlig reaktion for stærke stimuli, som er en elektrisk strøm. Det er underforstået, at alle nuværende bringer menneskeliv i fare. Artiklen også besvaret spørgsmålet om, hvad den aktuelle og spænding er farlige for mennesker.

Begyndende elektrisk stød

Afhængigt af situationen begyndende chok kan varieres. Hvis en person har modtaget et stærkt elektrisk stød, kan det give problemer med blodcirkulationen og vejrtrækning. I svære situationer kan begynde fibrillation af hjertet - hjertemusklen begynder at spjæt uregelmæssigt. Eftersom hjertet faktisk stopper bearbejdning, stopper blodgennemstrømningen. Hvis ikke givet førstehjælp i rette tid en person kan dø.

elektriske stød forekommer oftest, når den rammer folk med hans nuværende styrke på op til 1000 V. Burns kan forekomme under indflydelse af en strøm på 1 A og derover. Dette sker oftest, når man arbejder med strøm op til 1000 personer ikke er i overensstemmelse med de grundlæggende sikkerhedsregler. Samleskinne del er placeret helt tæt til kroppen region, mellem gnistudladningen sker, hvilket fører til alvorlige forbrændinger.

Hvis en person ved et uheld fik en gnist, strøm på tidspunktet for forbindelse med kroppen opvarmer væv op til 60 °. Dette fører til en koagulationsprotein, og brænde produceret på det berørte område. Burns er forårsaget af elektrisk stød, helbredelse er vanskelig.

Symptomer på skade fra elektrisk stød

Der er sådan en ting som den elektriske etiket. Denne døde hud med en gullig farve, som i udseende ligner majs. Hvis den aktuelle er trængt dybt ind i huden, væv i kroppen visne væk med tiden.

Symptomer elektriske forbrændinger:

 • huden på området for påvirkning rødmede;
 • på det sted, hvor ildstedet begyndte at dukke forbrændinger med blærer;
 • væv ved stedet for virkning forkullet;
 • huden kunne få stykker af metal på en tøj ekspansion.

Den farligste af alt, hvis et elektrisk stød kom i området:

 • templer;
 • tilbage;
 • hænder;
 • skinnebenene;
 • nakken;
 • hals.

Klassifikation af elektrisk strøm med hensyn til indvirkning på menneskers

Den elektriske strøm varierer i graden af eksponering af mennesker. Det kan være:

 • håndgribelige;
 • neotpuskayuschego;
 • fibrillyatsionnogo.

Håndgribelig kaldet elektrisk strøm på konsekvenser, som en person føler en indlysende irritation. Mærk strømmen kan blive skudt på 0,6 mA.

Neotpuskayuschego - elektrisk strøm forårsager ufrivillige rykvise bevægelser af lemmerne, der rører blottede ledninger.

Vekselstrøm passerer gennem cellerne i det menneskelige legeme, det gjort pulser ved hvilken personen har en stikning effekt.

Fibrillyatsionnogo strøm under påvirkning forårsager problemer med kardial system. På dette tidspunkt, kan en person dø af hjertestop.

farlig strøm

Afhængigt af situationen, gennem den menneskelige krop er i stand til at passere spænding forskellig størrelse og dermed kan være en konsekvens af skade varieres. Du skal vide, at den nuværende, farligt for mennesker, har en strømstyrke på mere end 15 mA, hvor en person ikke kan undslippe uden hjælp. Den strømstyrke på 50 mA er i stand til at forårsage store skader på sundhed, og 100 mA i 1-2 sekunder under indvirkning anses dødeligt farlig og forårsager sædvanligvis hjertestop.

Den mest farlige for menneskers nuværende er AC, hvis frekvens er større end 50-500 Hz. Hvis dens værdi er ca. 9 mA, en person er i stand til at frigøre sig fra læsioner kilde (wire). Det skal forstås, at for liv og helbred for personer er en fare og en konstant strøm, der kan slippe af med, hvis den ikke overstiger 20-25 mA.

Hvilke AC farlige for mennesker?

Folk, der jævnligt arbejder med elektroniske og elektriske apparater, ved, hvad AC og DC. Men ikke alle af dem har de oplysninger, som man er mere farligt for mennesker.

Det er underforstået, at elektricitet er farligt for mennesker, er det påvirkes af mange faktorer. Såsom:

 • hvor lang tid det varede kontakt;
 • stier langs hvilken strøm ledes gennem legemet;
 • Hvad kraft var et hit;
 • det menneskelige legeme modstand.

Det anses for farlige for menneskers AC. årsager:

 • DC-strøm vil have samme slagkraft på kroppen af de mennesker, hvis det er 3 gange mere end AC. Dette sker, fordi vekselstrøm er meget mere spændende nerverne og stimulerer muskler og hjertet.
 • Dødsfald som følge af slagtilfælde strøm normalt opstår som følge af hjertestop. Risikoen for døden er oftest til stede, når der bruges vekselstrøm.
 • Modstand udlæses menneskelige krop, den ovenfor DC, og jo højere frekvensen er, desto lavere modstand.

bliver Derfor er det klart, at vekselstrømmen er mere farligt for menneskers liv end en konstant.

Hvad DC er farlig for mennesker

Risikoen for mennesker er både AC og DC strøm. Det eneste der er farligere end AC 35 gange end permanent. Det er værd at vide, at sikkerheden anses for at være DC strøm på 50 mA, i samme vekselstrøm dette mærke kun 10 mA. Men det vigtigste - faren for en hvilken som helst strøm afhænger netop på dens intensitet.

Det anses for:

 • ved spændinger op til 400 V vekselstrøm farlige;
 • hvis spændingen er 500 V, den aktuelle eksponering ens;
 • ved en spænding på over 500 V DC er mere farlig.

Vekselstrøm hits intermitterende samme konstante fodret kontinuerligt. Når ramt af vekselstrøm, har en chance for at bryde væk fra læsionen kilde. Det er underforstået, at faren er ikke kun den aktuelle visning, ramte person, men også et plot blev ramt. Den farligste nuværende sti gennem hjertet, hjernen og lungerne.

Jævnstrøm er skadelige for den menneskelige, da det elektriske stød eller forbrændinger kan danne vises med åndedrætsbesvær.

Hvilke organer påvirkes elektricitet?

Hvor stærkt ramt af den menneskelige krop på tidspunktet for chok, det afhænger af, hvilken vej den aktuelle bestået. I praksis er der flere muligheder, som strøm kan passere gennem kroppen:

 • Hvis en person tager Udsat tråd, som er under spænding, med begge hænder. Det er den måde den hånd - den hånd og passerer mellem hænderne, der påvirker luftvejene og hjertet.
 • Når en person står på jorden, samtidig rører nøgne wire i hånden. Stien hedder hånd - fod, de nuværende trænger gennem de indre organer af respiration og hjerte.
 • Arbejde værd fødder på jorden, i regionen defekt jordforbindelse. afladningsstrøm opnås op. Den nuværende sti omtales som ben - benet.
 • Når en person ved et uheld rørte ved hans hoved dirigent del. Stien kan henvises til hovedet - en hånd, et hoved - ben.
 • De farligste måder, hvorpå strøm kan passere gennem kroppen, er dem, der involverer de vigtigste for det menneskelige system.

Hvor farligt elektrisk stød

elektrisk strøm

typer af manifestationer

AC

DC

1,5 mA

Starten af symptomer, milde kramper fingre

ikke følte

Op til 3 mA

Forbedrede hænder rystende lemmer

ikke følte

7 mA

Ufrivillige rykvise bevægelser af hånden

Ubehagelig følelse af varme og brændende

Op til 10 mA

Mennesket er stadig muligt at løsne sig fra de nøgne ledninger. Forstærket smerter i visse dele af kroppen

Opvarmningen er forbedret

Op til 25 mA

Klæbe til grundet irritation af nerveender chok. Stærke smerter.

Lidt stærk varme kramper i hænderne

Op til 80 mA

Respirationsstop. Hjertet kan stoppe

Forstærket opvarmning

Ufrivillige bevægelser af arme

Vejrtrækning bliver svært.

Op til 100 mA

Vejrtrækning stopper. Når nuværende slagtilfælde mere end 3 s eller mere - standsning af hjertet

åndedrætsstop

Hvis elektricitet er ramt ved en spænding på 500 V, vil en person føler smerte ved tryk på leddene, en hud brænde. Og der er en stor sandsynlighed for, at vejrtrækningen stopper eller hjerteslag stopper.

Det bør forstås, at ved en spænding på 500 V mellem de to typer af strømme er næsten fraværende. Mellem den strøm, som strømmer gennem den menneskelige krop og spændingen har en ikke-lineær afhængighed. Derfor, når spændingen forøges strømstyrken stiger.

Under alle omstændigheder, styrken af elektrisk stød, afhænger af de individuelle omstændigheder, hvor en person faldt i elnettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.