SundhedSund kost

Lækker boghvede. Sammensætningen vil forbløffe dig.

Mange beboere i vores land kan simpelthen ikke forestille mig et liv uden dette vidunderlige produkt som boghvede. Sammensætningen af sin helt unik. Først og fremmest det faktum, at denne mirakuløse urt ønsker ikke at genkende nogen kemikalier. Skadedyr hun klarer selv, og alle forsøg på at øge sin produktivitet med kunstige midler til ingenting bly. Smag denne boghvede er meget forskellig fra den nuværende, at sige det enkelt - ikke selv ønsker at, men der er det ikke. Naturen bekymrer sig for os og giver en meget lækker og altid miljøvenligt produkt, som er den boghvede.

Sammensætning den indeholder mange nyttige stoffer. Og vigtigst af alt, hvad du kan være sikker på der ikke er nogen pesticider og nitrat. Til dato er Rusland dyrkes mere end halvdelen af den globale høst af korn. Alle af samme grund. Udbytter det ikke er for høj, og Europa bliver dyrere hver tomme af sin jord, betyder det ikke passer. Det viser sig, at de mest sunde og nyttigt produkt for kroppen, vi næsten helt forbruge sig selv. Hvad er så god boghvede? Dens sammensætning indeholder ikke gluten stof, der forårsager allergiske reaktioner hos nogle mennesker. De er kontraindiceret alle korn indeholder det, og det anbefales at boghvede.

Dets sammensætning indbefatter en række sporstoffer brug af kroppen. Her er der iod, phosphor og calcium. Det er meget behageligt at smagen, byder på en masse variationer af retter og har ry for en af de bedste produkter til kosten bord. Den indeholder mange mineraler, vitaminer, kulhydrater og fibre, hvilket er grunden til dens hyppige brug ikke fører til en stigning i blodsukkeret. Læger anbefaler at bruge det på daglig basis for at mennesker med diabetes, samt dem, der har set de svage kapillærer og blodkar. Sammensætningen af boghvede indbefatter et punkt, f.eks rutin (vitamin PP), gavnlige virkninger på blodkar og styrke dem. Alle B-vitaminer, samt en velkendt antioxidant - E-vitamin (så der er nødvendige for os, beboerne i store byer, der lider af luftforurening) er der også i stort tal. Derfor, hvis du ønsker at slippe af åreknuder, styrke hjertet, rense leveren og forbedre udseendet af huden, skal du sørge for at medtage i din menu så smuk og vysokopolezny produkt, ligesom boghvede.

Sammensætning det indeholder en masse næringsstoffer: meget lavt indhold af fedt og sukker, og meget stivelse og protein. Dets proteiner er unikke, deres sammensætning er ikke ringere end kød, æg og fisk og indeholder atten aminosyrer. Det omfatter flavonoider. Disse stoffer ved omsætning med vitamin C opnået alle de egenskaber af antioxidanter og perfekt beskytte kroppen mod forskellige sygdomme. Eksperter siger, at tre gange flere næringsstoffer end andre kornsorter, indeholder boghvede. Dets sammensætning indbefatter mineraler og sporstoffer såsom cobalt, nikkel, bor, jod, kobber, kalium, fosfor, calcium, jern, magnesium og zink. De er alle meget positiv indvirkning på vores immunforsvar. Hvis du har sænket niveauet af hæmoglobin, spise boghvede. Efter alt, kun et hundrede gram af denne nyttige gryn tillade udgør en tredjedel af det krævede daglige normen af jern i kroppen.

Oven i alt dette, skal du sørge for at sige, at en stor del af boghvede tillader uden at kompromittere sundhed sidder på boghvede kost op til to uger. Dette vil ikke blot miste op til ti ekstra kilo, men også for at leve et normalt liv, uden at føle sulten, så uden at falde ind i en tilstand af apati og depression. Ud over problemer med vægten, den er parallel til at hjælpe med at slippe af mange sygdomme. Især ældre mennesker, anbefales det som et glimrende middel mod gigt, gigt, ødem, hypertension og aterosklerose. Det hjælper til at normalisere fordøjelsen og befri kroppen af skadelige toksiner og affald. Men det vigtigste er, at dens anvendelse ikke vil bringe absolut ingen bivirkninger. Og så spiser boghvede og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.