Hjem og familieTilbehør

Gesimser til lofter: Det er vigtigt at overveje, når du vælger

Stretch lofter vinder stigende popularitet. De er smukke, holdbare, usædvanlige, forskelligartet, og så videre. D. Det kan være en lang liste over fordele ved denne moderne efterbehandling materiale. Men de har nogle ulemper. For eksempel, let sårbar bløde loft overflade præsenterer en vanskelighed til fastgørelse efterbehandling gesimser og gardin. Hvis du ønsker at vedhæfte gardinet gesims til loftet, vil det have at tage sig af dette på forhånd, at skitsere den fremtidige sted for fastgørelse af gardiner til installationen loft. Dette skyldes det faktum, at under det loft gesims bliver nødt til at vedhæfte en støtte i form af trælameller. Selvfølgelig er det bedre at bruge en almindelig væg gesims af træ, metal eller plast, er fordelen, at de former og design af deres store antal.

Typer af gardinstænger til gardiner

Gesimser for nedhængte lofter kan gøres usynlig. Til dette formål Loftsmaleri ikke er blevet underrettet væggen med et vindue, og er monteret på en særlig vejledning, som ligger i en vis afstand. Den resulterende niche loft gesims fast streng eller en særlig profil til fastgørelse tynde gardiner, her er det muligt at indlejre den LED-baggrundsbelysning. Sådan en skjult afsats særligt imponerende look med en blank loft i det rum, hvor miljøet er afspejlet i vandet.

Eaves for nedhængte lofter, og dermed kan være meget forskellige: væggen, loftet eller skjult, og belægningen er ikke en hindring for gennemførelsen af ethvert design idé. Her er det vigtigste ting - at tænke på forhånd alle og udføre det nødvendige forberedende arbejde, da ændringer og eventuelle ændringer vil blive tilladt efter spændingen i loftsmalerier.

Så kan gardinstænger til nedhængte lofter være vægmonteret, som er let og enkelt fastgøres til væggen. Normalt er dette en indstilling for budgettet, men det hele afhænger af omkostningerne ved tagskægget, som kan være meget dyrt. Diverse design, elegant flot finish forbedre muligheden for deres anvendelse i både klassiske og moderne interiør. Skjulte lister til lofter, såvel som dem, der er direkte knyttet til loftet, kræver forudgående forberedelse. Dog vil fast installation selskab foretage alle de nødvendige selve arbejdet, vil du kun nødt til at overveje projektet.

Dekorative lister til lofter,

Oprettelse af en design plads, er det vigtigt at beregne til mindste detalje alle dets komponenter. Fuldstændighed og et særligt rum chic giver specielle elementer, der pryder loftet. Hvilke at vælge en gesims i dette tilfælde? At simulere stuk producere særlige polyurethan støbte emner, der med en speciel lim hurtigt og nemt monteret på kanten af rummet. At finde loftet, der er bløde, let bøjelige elementer får et eller bølget form.

Polyurethan lister til lofter (billedet til højre) nødt til at vælge en bestemt type. De bør have en glat bagside og formen på toppen af en hylde. Vedhæft sådanne lister bør kun være til væggen, ikke loftet, og ved fortykkelse toppen. De er perfekt lukkede hullet mellem væg og loft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.