Sport og FitnessVandsport

Crawl svømning teknik: funktioner øvelser og fejltagelser

I sig selv er det crawl svømning på ryggen eller brystet. Ligesom mange andre sportsgrene, det har sin egen underart. Udstyr svømning gennemgangen på hans bryst betyder begå gynger hands-streger, mens bevægelsen af fødderne er lavet fra bunden og omvendt. Med andre ord, bevægelsen af svømmer hænder ligne en slags løbehjul og fødder - en saks. Når man sejler denne stil på bagsiden af alle er ens. Den eneste forskel er, at i det første tilfælde, hænder bevæger sig fra bag hovedet og under ham, og den anden - i den modsatte retning.

ånde

Et centralt element for disciplinen svømning crawl - vejrtrækning teknik. I dette tilfælde skal ånde udføres munden på et indledende trin i dannelsen af trekanten maha: underarm, overarm, vandkanten. Dette skyldes det faktum, at vandet i ansigtet på dette tidspunkt giver efter. Leder på samme tid, skal du slå i retning af den hånd, der er under vand. Med hensyn til udløbet, til højre gøre det gennem munden og næsen. Ifølge reglerne for sejlads, nye inspirationer lavet gennem tre bølge af hånden over vandet. Således vil de blive gennemført skiftevis på højre og venstre side.

øvelser

For at føle sig mere trygge, anbefales det at kravle svømning teknik er blevet tidligere arbejdet ud. Specielt for dette er der en række øvelser, der kan forbedre bevægelse, øger hastigheden og bringe alt til automatisme. Slagtilfælde bør gøres først med den ene hånd. Hvori det andet skal placeres foran. Således er en som indhente den anden. Efter at have trænet så hænderne bør vendes. For at øge hastigheden kan fange partner parallel observation teknik og svømning afstand.

crawl svømning teknik kan forbedres betydeligt, hvis de anvendes på hænderne af en bred kniv. Dette vil medføre, at svømmer til at løfte albuen højere. voksne kun anbefale en sådan øvelse.

Den ideelle løsning ville være at tiltrække en erfaren professionel uddannelse i disciplinen. Ved anvendelsen af en bred vifte af slagtilfælde og konstant forandring i kroppens stilling højre ekspert vil påpege grundlæggende fejl og være opmærksom på den perfekte kombination, der skal bruges.

For udholdenhedstræning kan du prøve at træne med en stor forbrug af energi. Som en option, skal du skubbe fra puljen kant og udføre et slag med den ene hånd. Så må det bære over vandet. Den anden side samtidig skal være stationær. Efter den næste slag det transporterende armen trækkes tilbage og svømning varer flere sekunder. crawl svømning teknik kan også praktiseres på land. Til dette ideal såkaldte "mølle", når svømning bevægelser simuleres direkte på bænken.

grundlæggende fejl

Den største fejl, når svømning gennemgangen anses forkert vejrtrækning. Disse omfatter dens forsinkelse eller fiasko. Hertil kommer, at nybegyndere svømmere ofte som at sidde på vandet, krammede hans hage og holde benene bøjet. Forkert, hvis dit hoved vippes tilbage, fordi det fører til indtrængen af vand i ansigtet, forebygge vejrtrækning. krop vipper i forskellige retninger behøver ikke at være stærk. Nå, den sidste almindelig fejl, som markant reducerer effektiviteten af svømning slagtilfælde er strakte arme.

fund

Af alt dette kan vi konkludere, at teknikken i crawl svømning er ikke så kompliceret. Det vigtigste er at lære at arrangere din krop og glem ikke den vejrtrækning teknik. Ved tilstedeværelse af en erfaren coach eller partner, bliver alting nemmere og svømmer kan kun få glæde af denne teknik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.