ComputereComputerspil

Hvordan man laver en potion af hastighed "Maynkraft": redegørelse

World "Maynkrafta" enorme. At studere er det ikke altid nok konventionelle midler. Tænk engang: du starter spillet, har bygget et hus, de begyndte at grave i nærheden af minen ... og du finder du har brug for en hule langt fra det sted, hvor du afgjort. Hvad skal man gøre? At bære sit hjem tættere? Men hvis du ønsker at genopbygge hele igen? Derfor, for at bevæge sig hurtigere, og mere at komme til målet, og bruge en potion hastighed i Minecraft. Før du begynder at koge produktet, lad os se på, hvad der findes typer.

klassifikation

Hvordan man laver en potion af hastighed "Maynkraft"? Dette spørgsmål er interessant nok for mange, men meget få mennesker, hvad de ønsker. Der er tre typer af accelererende drikkevarer i spillet. Lad os se på dem:

 • Potion af hurtighed. Det er et grundlæggende element for de to andre. Temmelig svag, men også er nyttig. Det giver en 20% forøgelse af hastigheden i 3 minutter.
 • Hurtighed potion-2. At have den uoriginale navn af denne stigning er lidt mere effektive med hensyn til at øge hastigheden på lang afstand, men kan bruges i visse situationer. Tilføjer 40% hastighed i 1,5 minutter. Således i 3 minutter, ved hjælp af en 1. eller 2. potion du kører gennem den samme afstand. Dog kan det bruges til hurtigt at flygte og skjule fra fjenden.
 • Hurtighed potion (amplificeret). Denne sprint drikke. Det accelererer karakter er 20%, effekten varer så længe som 8 minutter. Ved længere afstande og kontinuerlig brug er, hvad du har brug for.

ingredienser

Lad os nu gå videre til spørgsmålet om, hvordan man kan brygge potion hastighed. Vi er nødt til at indsamle nogle emner. Har du en madlavning rack? For at oprette det har brug for sten (mindst 3 stk) og stangen Ifrit (brand). Udformet alkymi tabel kan være på bænken, som er tilføjet i den nedre række af brosten og en central celle - stang.

Vi går nu over til de bestanddele af potion. Bortset fra det faktum, at vi har brug for at skabe mere og kolber (hætteglas), så før den potion hastighed "Maynkraft" skal indsamle følgende punkter:

 • En flaske vand. Den grundlæggende ingrediens for eventuelle potions. Udformet en tom flaske og indgå i det på nogen vandreservoir.
 • Infernal udvækst. Om dette emne bliver du nødt til at pille. Det er nødvendigt at opbygge en portal til helvede, et helvede af et fund fæstning. Når der vil du finde motivet (i nogle oversættelser er udpeget som et helvede af en vorte). Vær sikker på at grave i sandet og en bruser, hvor planten vokser. Så vil du være i stand til at vokse det rundt i huset.
 • Sukker. Kan fås i behandlingen af sukkerrør på bænken.
 • Red Dust. Produceret af smeltende rød malm i ovnen.
 • Lysende støv. Produceret alle i samme helvede eller distraherende fra hekse.

kraftpapir

Så hvordan man laver en potion af hastighed "Maynkraft"? Lad os se på alle tre opskrifter:

 1. Gennemsnitlig hurtighed potion fremstilles på følgende måde. På madlavning rack, forberede en akavet potion ved at tilføje en vand boble infernalsk oprustning. Den resulterende blanding skal fylde sukker. Således får du den energi, som du vil accelerere med 20%.
 2. Hurtighed potion-2. Dette overlegne produkt, så grundlaget for det vil tjene som den tidligere stof. Du bliver nødt til at tilføje kun den lysende støv i den.
 3. Det amplificerede acceleration potion fremstillet ud fra normale ved tilsætning af en rød støv.

Det er det, er ikke så svært, er det ikke?

Tips

Efter en gennemgang af hvordan man laver en potion af hastighed "Maynkraft", er det værd at nævne, at oprettelsen af eliksirer - partiet af avancerede spillere. Du behøver ikke give mening at blive kastet ud i en helvedes fæstning uden ordentlig forberedelse og gode våben, og kan derfor kun være udformet potion dem, der er tilstrækkeligt langt fremme i spillet. Men hvis du ønsker at teste effekten af forskellige potions, kan du bruge specielle kommandoer:

 • / Give @p glowstone_dust - for rødt støv;
 • / Giv @p blaze_rod - giver stang Ifrit;
 • / Give @p nether_wart - for helvede oprustning.

Eller du kan bruge den kreative tilstand, hvor alle elementer er tilgængelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.