FormationGymnasier og universiteter

Sociale legat

Social Scholarship - midler, der er udbetalt til de studerende på budgettet form af uddannelse , uanset deres akademiske præstationer. Samtidig skal de studerende have en bekræftelse på deltagelse af en gruppe af personer med behov for økonomisk bistand.

Især til dem i henhold til den gældende lovgivning, kan nævnes:

1. Personer, berøvet yngelpleje (forældreløse), hvis alder ikke overstiger 23 år.

2. Studerende, der er tildelt handicap gruppe I eller II.

3. De personer, der deltog i kampene, eller modtaget i løbet af deres handicap.

4. Studerende, der har lidt som følge af Tjernobyl-katastrofen eller anden katastrofe af et sådant omfang.

Denne liste, som blev officielt bekræftet af regeringen. Dog kan universiteterne udvide efter forgodtbefindende listen over grupper, der modtager en social stipendium. Især er det ofte henvist til disse studerende:

- opvokset i en familie med lav indkomst (med bevis for indkomst niveau);

- opvokset i en familie med ingen forsørger.

At kende den fulde liste over studerende, der har grund til at betragte sig selv kandidater til økonomisk kompensation, kan være i skolen, hvor de blev aflejret. Under alle omstændigheder nødvendigt at præsentere en række papirer, uden hvilken de sociale tilskud ikke vil blive tildelt.

Oftest de nødvendige dokumenter omfatter følgende: fødselsattest, bevis for død af forældre (eller far i tilfælde af tab), skriftlig bekræftelse af handicap, udstedes af bemyndigede organer, en række andre. Kopier af disse dokumenter er tilgængelige på dekanens kontor, og derefter behandlet spørgsmålet om at yde stipendier til en bestemt elev.

Det er værd at overveje, at dokumenterne i Scholarship udvalget en gang om skoleår, mens betalingen sker hver måned.

Sociale tilskud, som regel, er forenet i uddannelsesinstitutionerne på samme niveau. De er lidt højere end gennemsnittet, men mindre end det højere. I sidste ende akkumuleres anstændigt beløb, at den studerende ikke vil overflødig.

Men ofte Scholarship udvalget er konfronteret med det faktum, at de studerende simpelthen ikke har de nødvendige dokumenter, selv om social stipendium kan tildeles dem.

Faktum er, at ganske ofte nødvendigt at tage sig af indsamlingen af den rigtige pakke af værdipapirer. For eksempel, er du sikker på at du har ret til social stipendium, som niveauet af husstandsindkomst under eksistensminimum.

Hvor dette problem kan tilgås?

Hvis du går på universitetet, beliggende i byen, bortset fra bopælen, bør være et spørgsmål om indsamling dokumenter gider umiddelbart efter eksamen fra high school (hvis du ikke allerede har gjort det). Det er nødvendigt at gå til en specialiseret sociale institutioner. Beskyttelse, beliggende i byen til permanent ophold. De på en måde bare bede en liste over dokumenter, samt oplyse om nogle andre spørgsmål.

Social sikring organer giver de første oplysninger om, hvad der er i øjeblikket, og i dette område eksistensminimum. På grundlag af certifikater for indkomst (herunder stipendier, pensioner og de faktiske lønninger for alle medlemmer af familien), konkluderes det, om familien hører til de fattige. Hvis svaret er ja, så er du nødt til at fortsætte med at indsamle dokumenter: et certifikat af familiens sammensætning certifikat, som indikerede indkomstniveauet af sine medlemmer i et par måneder, identifikation. Først kan du få hjælp i ZhESe, den anden tage hvor betaling (organisation, pensionskasser, universitet) er blevet vurderet.

Med andre ord, de sociale tilskud i landet, selv om nogle er ikke store kompensation, er det nyttigt at studerende. Tøv ikke med at insistere på deres rettigheder. Tildelt sociale stipendium til studerende skal betales fra datoen for optagelse på skolen og til enden, eller op til 23 år (børnehjemmet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.