FormationGymnasier og universiteter

Study Abroad - Myter og virkelighed

Spørgsmålet om at studere i udlandet bliver mere presserende for nylig. Stigende krav til arbejdsgiverne på den ene side og den voksende konkurrence på arbejdsmarkedet på de andre tvinger mange forlader skolen og studerende tænker videregående uddannelser i udlandet. Men desværre, om at studere i udlandet, samt omkring de fleste af den stigende tendens, der var et stort antal myter, der fører uerfarne folk til at opgive deres drømme.

Prøv at forstå, hvad de myter mest hindre beslutningen om at studere i udlandet.

strong> Myte 1: Jeg er ikke smart nok. Overseas undersøgelse kun den mest intelligente.

Dette er måske en af de mest udbredte myter om at studere i udlandet. Mange tror, at kan i udlandet kun studere dem af os, der har eksamen fra high school med en guldmedalje og én i zachetke værd kun "udmærket". Det er ikke så!

Studerende i udlandet er ikke den mest intelligente, men den mest kyndige. Og hvis du læser denne artikel, er du allerede tænker at studere i udlandet, og derfor allerede kan klassificere sig selv som smart.

Oftest evaluering eksamensbevis ikke er kritiske for optagelse på et udenlandsk universitet, men med registrering af dokumenter bliver nødt til at pille. Men ingen sagde det var let. På den anden side, kan du overlade dette arbejde til fagfolk og spare tid og nerver.

strong> Myte 2: Udlandet lære meget dyrt.

Denne myte er pålagt os fra barndommen. Vi hører hele tiden: "Ved du, hvad de har der alt er dyrt?". Og hvad er "dyrt", ingen virkelig ønsker at forstå ikke.

Studieophold i udlandet kan være helt gratis. Er kun nødvendigt at finde den rette tilskud eller deltage i uddannelse. Hvis vi taler om betalt udenlandsk DDANNELSE, dens pris tåler sammenligning med omkostningerne ved den russiske betalt uddannelse. For eksempel, udgifter til undersøgelse i Østrig er kun 363 Euro / sem. Og nu spørge, hvor meget det koster at studere i Moskva.

em> «Men i virkeligheden, at den studerende skal være noget at spise og et sted at leve" - vil fortælle dig. Ja, men her er det at studere i udlandet har flere fordele. Den studerende kan altid finde et hostel eller leje en lejlighed. Ja, du hørte rigtigt - at leje en lejlighed. I Europa er det almindelig praksis for fjernelse af lejligheder studerende, som du kan nemt finde en meget lille lejlighed ikke langt fra universitetet, hvis pris ikke overstiger 300 Euro. Og hvis du lejer en lejlighed med en person for to, så omkostningerne vil falde til det halve.

Som regel mad i udlandet koster i gennemsnit, endnu billigere end derhjemme. Her det påvirker en permanent stigning i priserne på produkterne i Rusland. Og hvis før nogle produkter stadig kan købes billigere i Rusland end i Europa, nu den udenlandske pris er allerede under den russiske, og især Moskva.

strong> Myte 3: Først skal du lære mindst ét fremmedsprog.

Paradoksalt nok, men det er også en myte. Tilmeld og begynde deres studier i næsten alle lande i verden er kun muligt med kendskab til engelsk eller ikke kender nogen fremmedsprog. Mange universiteter rundt om i verden har længe været praktiseret af nye studerende i college, og derefter, som allerede i landet, sendte det til de sprogkurser.

At være på det sprog, miljø og konstant deltage særlige kurser for udenlandske studerende, mest af alt, begynder at lære det speciale inden for et år. Selvfølgelig, alt afhænger af den enkelte og på det sprog, som han underviser, men problemet med, der normalt ikke sker.

strong> Myte 4: Hvem skal jeg bruge det? De har deres egen, ligesom mig, en masse.

Ja, meget. Men en masse studerende overalt. For det første er mange universiteter interesseret i at gøre den etniske mangfoldighed blandt de studerende og gæster fra Østeuropa, der søger at få viden gør opmærksom på deres universitet.

For det andet et universitet kræver kyndige personale. Og her har vi den fordel, at en udenlandsk studerende. Borgere, der ønsker at modtage undervisning i deres eget land, og at bo der for at arbejde meget, og kyndige udlændinge, der kender eksotiske sprog (snarere end russisk eller ukrainsk er ikke en eksotisk sprog?) Kan tælles på fingrene. Stadig ikke overbevist om, at du er smart? Se. Myte 1.

strong> Myte 5: Det er spild af tid.

em> «Uddannelse betyder ikke noget. De vigtigste ting - oplevelse "- vi ofte hører. Og det er til dels sandt, men kun delvist. Denne myte blev dannet på grund af det faktum, at for det meste, er russisk uddannelse baseret på en teoretisk komponent og til at anvende teori til praksis, mand, selvfølgelig, du har brug for erfaring.

Men nu er den nye oplevelse det er bedst at komme i læringsprocessen, snarere end virksomheden. I udlandet har længe uddannelse i høj grad foregår uden for universitetet. Studerende har mulighed for at få viden, til straks at anvende dem i praksis, som giver en klar konkurrencefordel på arbejdsmarkedet i fremtiden. Og oplevelsen af det praktiske arbejde, der udføres under tilsyn af kyndige lærere efterfølgende er uerstattelige.

Glem ikke også om de brede muligheder for kommunikation. Eleverne har mange muligheder for at gøre venner over hele verden, kommer til at kende en fremmed kultur eller finde fremtidige samarbejdspartnere.

Vi har listet de fem store myter om at studere i udlandet. Nu vil mange af jer, der har tænkt på at studere i udlandet, være i stand til at skille deres tvivl, og dem, der ikke har tænkt over det, vil være i stand til at overveje en anden mulighed for de videregående uddannelser.

strong> Og husk, din fremtid er i dine hænder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.