Mad og drikkevarerDesserter

Cheesecake uden bagning - hemmeligheder og metoder til forberedelse

Gæsterne forventer og ønsker noget velsmagende at lave mad? Du kan være sikker på, at cheesecake uden bagning med frugt eller chokolade er den perfekte løsning! Denne enkle og populære opskrift skal kende enhver kvinde. Cheesecake er ikke kun let at tilberede, men også meget velsmagende. Blid, aromatiseret tærte toplag velegnet til enhver lejlighed. Udover madlavning uden bagning det er ideelt for de husmødre, der ikke har en ovn, men nogle gange hun ønsker at bage noget sødt.

Ost er en kage, hvor den vigtigste ingrediens er blød ostemasse eller ost, mascarpone. Denne dessert fremstilles i forskellige kombinationsprodukter. Er ganske enkel klassisk cheesecake. Opskrift uden bagning af søde retter indeholder kun knuste cookies og smør og hytteost, sukker og gelatine. Og du kan tilføje en knasende korn, frugt, chokolade og få en virkelig magisk smag af cheesecake dessert.

Før du begynder at koge cheesecake uden bagning, bør være bekendt med et par generelle regler og retningslinjer. Først grundlag af det nedre lag af kagen er knust kiks og bindende bestanddel (for eksempel chokolade, smør, etc.). For det andet skal cheesecake uden bagning indeholder helbredes ostemasse masse. Til denne ostemasse blandet med gelatine.

Meget velsmagende opnåede cheesecake uden bagning med kirsebær og bananer. Delikat, cremet og let cheesecake ser pænt med rubin, lyse kirsebær. Dejen er meget duftende takket være frugt og vanille sukker med citron og mandler og cornflakes gøre det nederste lag af kagen crunchy, foruden de er perfekt kombineret med ostemassen. Men på grund af nødvendigheden af at køling lag af tid at tilberede cheesecake brug for en masse. Til fremstilling af cheesecake bagning uden behov for at smelte 150 g mørk chokolade på et dampbad, tilsæt en teskefuld kakao mix. Bland 50 g mandel og 80 g cornflakes. Flagen Blandingen blev hældt 100 g smeltet smør og chokolade. Alle stoppe. På olieret bunden af en kage lægge ud den resulterende masse og sende fremtid uden bagning cheesecake i køleskabet natten over.

Så bland 500g blid hytteost med 500 g mascarpone ost, tilsættes 110 gram sukker. Rør 3 bananer med saften af en halv citron, føje til mix hytteost. Opløs 6 skefulde gelatine i en lille mængde vand, blander med den resulterende blanding. Vægt sat på det nederste lag af kagen og sted i et par timer i køleskabet.

Det øvre lag består af ostekage sirup udstenede kirsebær. For at forberede det, du har brug for at blande stivelse 40g, 250 ml kirsebærsaft, bring i kog, tilsæt to spiseskefulde sukker og kog. Fjern fra varmen, tilsæt 500 g kirsebær og cool. Kirsebær spredt ud på overfladen af cheesecake, hæld siruppen på toppen og chill i køleskabet.

Herved surfeiting vil blive kogt cheesecake uden bagning af chokolade chip cookies, nødder og luft ris bolde. Det er let at tilberede, og tilstedeværelsen af alkohol vil øge smag og forbedre sødme så meget, at det ville være umuligt at give det op. For sin produktion skal 180 til at smelte smørret 280 g mørk chokolade på et dampbad. Føj 03:58 (efter skøn fra den værtinde) spsk cognac (du kan erstatte det med rom, appelsin eller kirsebær likør). Derefter tilsættes 170 g knuste småkager, nødder, 70g, 30g luft ris bolde, 100 g hakkede kandiserede kirsebær og blandes. Nederst lå tortnitsy masse og sat på et køligt sted til at hærde. Et kilo af blide hytteost blandet med sukker, piskeris. indføre omhyggeligt gelé opløst og hæld bundlag kage ostemasse masse. Sæt i 2 timer et koldt sted.

Opskrifter cheesecake så varieret, at enhver kvinde nødvendigvis befinder sig til ideal. Selv med et minimum af ingredienser til kagen, skal du sørge for at tilberede en lækker cheesecake opskrift uden bagning, som er ganske enkel og vil tilfredsstille selv den uerfarne værtinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.