Mad og drikkevarerDesserter

Kage "Stepan-rastrepka": en trin for trin opskrift

Kage "Stepan-rastrepka" - en hjemmelavet dessert, til madlavning, der kræver en smule tid og ingredienser. Gør det kan være anderledes. Vi vil præsentere et par opskrifter.

Hjemmelavede godbidder "Stepan-rastrepka": kage opskrift

Nogle husmødre mener, at processen med at madlavning en kage derhjemme tager en masse tid og kræfter. Desuden er de fleste af dem tror, at bevidstheden om denne dessert kun kræver dyre komponenter, som ikke altid er tilgængelige i butikkerne. Men det er en misforståelse. For eksempel, "Stepan-rastrepka" kagen er færdig på få timer, og med et minimum af komponenter.

Så vi er nødt til lækre godbidder:

 • mel lys højeste karakter - 350 g;
 • smør eller margarine gode - om 250 g;
 • koldt vand til drikkevand - 130 ml;
 • citronsyre - bit (pinch);
 • havsalt - ca. ¼ dessertskeer.

Alle disse komponenter er nødvendige for udarbejdelsen af kager. Som for vanillecreme, så for ham, er vi nødt til at:

 • kondenseret mælk - standard krukke;
 • god kvalitet smør - 250 g;
 • valnødder - omkring 200

blanding baser

Hvordan man laver en kage, "Stepan-rastrepka" med kondenseret mælk? Først skal vi ælt dejen til kager. Det kræver høj kvalitet skæres margarinen i små stykker og derefter kombinere det med et let måltid og en god grind. Som et resultat, bør du få en ensartet fin krumme. Derefter skal den granulære masse tilføje en flydende blanding bestående af koldt vand, citronsyre og salte deraf. Bland alle ingredienserne sammen, er du nødt til at få temmelig stiv dej, hvorfra du ønsker at gøre nogen, sætte det i posen og sende det til en kold (60 minutter).

Bag sprøde kager

Som hjem for at tilberede en dessert "Stepan-rastrepka" (kage)? Billeder af denne delikatesse er præsenteret i denne artikel. Læs mere.

Når dejen æltes og afkøles, skal det fjernes fra posen og rulles op i en tyk pølse (diameter 7-8 cm). Dernæst skal produktet skæres i 9 lige store portioner. Hver brik skal rulles tyndt lag i en runde og skiftevis at bage i ovn med en klippefast pan som en form. Det kan ikke anbefales på dette olieret skål. Det bør kun let drysset med mel.

Bage shortcakes ønskeligt ved en temperatur på 210 grader i ca. 3-6 minutter. I løbet af denne tid, er dejen kogt godt, men vil brænde og tørre ud.

Gør kalorieindhold creme af kondenseret mælk

Hvad creme er bedst egnet til dessert, "Stepan-rastrepka"? Kage opskrift kan indbefatte anvendelsen af enhver fyldstof. Vi foreslår at anvende en højt kalorieindhold, men i mellemtiden den mest simple creme. Til dets fremstilling kræver et godt optøet madolie, og derefter pisk det med en mixer. Ved siden af mærkbart hvide smør bør tilføje den kondenseret mælk og fortsætte blande procedure. Som et resultat, bør du få en meget frodig og blid creme.

Rigtige form en hjemmelavet dessert

Før du laver en kage, "Stepan-rastrepka" skulle vente på fuld køling af kager. Jeg vil gerne understrege, at de bagte ark efter varmebehandling er ganske skør, og de bryder sig meget hurtigt. Det er derfor, hvis du ønsker at give hjemmelavede lækkerier særlig form, så det anbefales at skære varmebehandlingen.

Så efter alle de kager er bagt, er du nødt til at tage en masse for kage og sætte det på et af produkterne. Børstning hans kondenseret fløde, du ønsker at udgive den næste kage og bærer med sig alle de samme handlinger. Som et resultat, bør du få en temmelig høj kage. For alle sine overflader anbefales at gavmildt anvende en sød creme, herunder den side del.

dekoration proces

Til kage "Stepan-rastrepka" viste sig ikke kun lækre, men også smuk, efter dannelse er det ønskeligt at dække nødder. For at gøre denne slags valnødder og skyl, og derefter tørre dem på en pande eller i en mikrobølgeovn. Dernæst skal produktet knuses til flager med en kniv, blender eller morter.

Hvordan til at præsentere til bordet?

Efter kagen "Styopka-rastrepka" er klar, anbefales det straks placeret i et køleskab. Et par timer senere en dessert kan du roligt tjene gæster. For at gøre dette, skal det skæres i flere stykker, spredt ud på underkop og til stede ved bordet med en kop te.

Ny kage "Stepan-rastrepka" opskrift trin for trin

Vi har allerede talt om det faktum, at den præsenterede desserten kan foretages efter forskellige opskrifter. Klassiske udførelsesform er blevet beskrevet ovenfor. Nu vil jeg fortælle dig om en ny måde at lave mad "Stepan-rastrepka" kage. For ham, vi har brug for:

 • mel lys - 3-eh kop;
 • margarine er dyrt, god kvalitet - omkring 300 g;
 • koldt vand at drikke - 2/3 kop;
 • salt - ½ dessertskeer;
 • Apple eddike - tsk;
 • citronsyre - ¼ dessertskeer.

Disse ingredienser, vi har brug for det grundlæggende. Som for cremen, bør du købe til ham:

 • lys mel - 2/3 kop;
 • fint sukker - 1,6 kopper;
 • Æg gennemsnit - 4 stk;.
 • frisk mælk - 0,75 l;
 • vanilje - på forespørgsel;
 • kvalitet smør - 210 g

At gøre grundlaget for kager

Dejen til denne kage æltes på nøjagtig samme måde som i den tidligere opskrift. Til dette er det nødvendigt at male til krummer margarinefedtstof med mel og hæld den derefter i en blanding af koldt drikkevand, salt, eddike og citronsyre. Som et resultat, bør du få en meget stiv dej, som anbefales til at stå i køleskabet i en halv time.

Form kagerne og bag dem i ovnen

Kage "Stepan-rastrepka" i panden i ovnen sker ret hurtigt. Efter kogning skal dejen opdeles i flere dele (8-9 stk.) Og rul derefter i cirkulære lag. Om nødvendigt produkter kan flugter, er den ønskede diameter anvendes som en plade mønstre.

Bages i ovn shortcakes ønskelige for lang, i 4-8 minutter ved en temperatur på 210 grader. Når produktet er let brunet, skal de fjernes og afkøles.

Forberedelse lækker creme

Fyld til denne kage besluttede vi at bruge bryg. Til dens fremstilling er påkrævet for at piske æggeblommer med halvdelen af sukker, og derefter at fortynde dem med et glas kold mælk. Derefter komponenterne nødt til at hælde mel og bland godt, så massen ikke efterladt en enkelt klump.

Med hensyn til den resterende mælkedrik, bør det være lidt varm, så hæld blandingen til den tidligere fremstillede. Dernæst er den resulterende masse kræves for at sætte i et vandbad og koges til en tyk tilstand. Efter fjernelse af de retter med ild, skal indholdet være helt cool. På dette tidspunkt bør være at gøre behandlingen af proteiner. De har brug for at piske, indtil toppe persistente sammen med sukker, derefter på en måde svarende til at sætte i et vandbad og omrøring regelmæssigt, lidt varm.

Efter at alle trinene ovenfor to afkølede masse skal være tilsluttet og blandes. I fremtiden er det nødvendigt at tilføje en blød madolie og blend bruge en blender på højeste hastighed. Som et resultat, bør du få en meget blid og lækker creme, der umiddelbart kan anvendes til fremstilling af kagen.

Vi danner desserten og tjener det til tabellen

Gør creme, bør fortsætte til den umiddelbare dannelse af en dessert. For at gøre dette, skal alle bagt og afkølede kage lag være rundhåndet smøre sød og bud masse. Cream er også forpligtet til at sætte på hele overfladen af kagen. Som konklusion kan det være dækket møtrik crumb chokolade chips, Mos kiks eller andre konfektureprodukter dekorationer. Serveres er en godbid til familien tabellen, er det ønskeligt først efter en to timers eksponering i et køleskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.