Mad og drikkevarerDesserter

Hvor mange gram kondenseret mælk i gryden? Nyttig information til forbrugerne

Ofte er vi interesseret i spørgsmålet om, hvor mange gram kondenseret mælk i banken, når vi begynder at tjekke værdi i en række forskellige udvalg i butikkerne. Ofte producenten er en lille kommerciel trick ved at reducere den angivne vægt af produktet, og derved automatisk at reducere prisen i konkurrencen for forbrugeren.

Den oprindelige sammensætning af produktkvalitet

Baseret på den oprindelige opskrift, kun koncentreret mælk og sukker er produktets excipienser. Skrupelløse producenter har længe lært at gøre varer fra billigere råvarer - vegetabilsk fedt med tilsætning af forskellige konserveringsmidler og smagsstoffer. Men på emballagen skal angives sammensætning, efter at have studeret det, at køberen forsikre sig mod billige efterligninger. Også, hver producent på etiketten angiver, hvor mange gram kondenseret mælk bank, kalorieindholdet af de varer og certificeret i overensstemmelse med GOST.

Forsigtig! vegetabilsk protein

Normal (affedtet) kondenseret mælk har et fedtindhold på 8,5%. I sin sammensætning omfatter mælk, fløde, sukker og vand. I overensstemmelse med GOST standarder, indholdet i produktet er acceptabelt kun nogle stabilisatorer og antioxidant (natrium og kalium-derivater). Disse stoffer påvirker ikke besparelser og kvalitet af varerne. Men vegetabilsk olie, sojaprotein og andre sådanne komponenter, der kan indbefatte Bank of kondenseret mælk (400 g standard vægt), taler om billige råmaterialer. En mand, der dårligt bevandret i produktbrands kan tiltrække en forholdsvis lav pris for varerne. Zhetakogo produkt er dårlig. "Herbal" flydende kondenseret mælk, sukker, har en ubehagelig eftersmag. Farve kondenseret mælk, fremstillet af lav kvalitet erstatning, er heller ikke typisk. Den originale kvalitetsprodukt af hvidt, med en svag behagelig creme farve.

Det er en skam, at udgifterne til billige råvarer betaler for sig selv mange gange på grund af det faktum, at prisen på varer af alle slags "Sguschenok", "Varenok" og "karamel" er ikke meget forskellig fra prisen på det produkt, der har bestået certificering.

1 dåse kondenseret mælk: hvor mange gram pr GOST?

Som vi ved, ud over sammensætningen af etiketten indeholder produktet kalorieindhold, såvel som forholdet mellem fedt, proteiner og kulhydrater.

  • 100 gram produkt indeholdende 320 kcal.
  • Holdbarhed kondenseret mælk, udgivet i en tin - 1 år fra datoen for produktionen.

Mange forbrugere er interesseret i, hvor mange gram kondenseret mælk i banken, i overensstemmelse med godkendte standarder GOST? A: 400 gram.

Desuden 8,5% fedt, 100 g produkt indeholdende 7,2% proteiner og 53,9% kulhydrater.

Er der nogen fordel af produktet?

Nogle mennesker tror, at efter langvarig varmebehandling mælk mister sin gavnlige egenskaber. Dette er ikke helt sandt. Selvfølgelig ikke alle vitaminer er i stand til at modstå høje temperaturer. Koncentrationen af mælk i produktet er så høj, at kun en calcium kondenseret mælk er 2,5 gange større end i konventionel mælk ost. Anbefal til at bruge dette produkt for folk i mental arbejdskraft til genopretning processer efter en aktiv hjerne. Daglige pris - 2 tsk om dagen. får ikke involveret i produktet.

Bemærke hvor meget der kommer af mælk hos ammende mødre efter at have drukket en kop te med tilføjelse af kondenseret mælk, nogle kvinder forsøger at aktivt at absorbere produktet, på trods af forbud af læger. Det er fyldt med negative konsekvenser, fordi barnet risikerer en diatese, der i en tidlig alder er meget vanskelig at behandle.

Bruges i madlavning

Meget ofte vi bruger i udarbejdelsen af desserter karameliseret mælk, uanset om det er købt i butikken færdige eller kogte selv. For eksempel i smøring af svamp kager (især hvis mere end to) på et tidspunkt kan gå en hel bank af kogt kondenseret mælk. Hvor mange gram af produktet? I én krukke indeholdt også 400 gram.

marketing kursus

Om skrupelløse fabrikanter søger at dygtigt skjule vegetabilsk fedt ved høj kvalitet råvarer, har vi allerede talt. Nu er det tid til at tale om den såkaldte undervægtige. Producenten gør ikke noget kriminel, og åbent står på etiketten, hvor mange gram kondenseret mælk bank. Så du skal ikke blive overrasket, hvis i stedet for de 400 gram, du vil finde den hævdede 370 omhyggeligt læse sammensætningen og tillid kun godkendt producent af certificerede og smarte markedsføring bevæger sig orlov til uinformerede forbrugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.