Åndelig udviklingKristendommen

Ikonet er et symbol på tro, som altid er med dig

Ikonet for den indfødte i mange århundreder ledsager sine herrer, der beskytter mod problemer, hvilket giver mulighed for at appellere med bøn for støtte og taknemmelighed for den ærede helgen.

Native ikon i gamle traditioner

Traditionen med at bære sting og naturlige ikoner kom til Rusland sammen med den kristne tro i den fjerne 988.

De første ikoner af de hellige blev først båret af at rejse folk. Vejene i disse dage var farlige og lange. Derfor, for at undgå at fratage sig muligheden for at bede til det ærede billede - symbolet på tro og vagt, brugte de de oprindelige produkter.

Ikoner i disse dage var lavet af træ, knogle, kobber, sølv, guld. Valget af materiale afhang af klassens klasse, rang og rigdom.

Jo rigere manden var, jo mere elegant hans ikon kiggede. Det var bestemt lavet af ædle metaller og dekoreret med dyre sten.

De samme rige ikoner betragtes som deres pligt til at bære og mange præster, der hævder deres fordel over Gud.

Ikonet blev lavet manuelt manuelt, så de overlevende eksempler fra det 15.-16. Århundrede har ofte et langt bedre udseende end den senere periode, hvor masseproduktionen blev moderne. Stemplede ikoner når os ofte i form af en poleret oval.

De gamle ikon ikoner, lavet efter det 16. århundrede, blev ofte dedikeret til bestemte begivenheder, snarere end bestemte hellige. Egne ikoner blev lavet til elever, kadetter af militærskoler: De kunne afbildes som billeder af Frelseren og de hellige lånere på skolen. Der var også specialofficer billeder.

I perioden med ateisme i Rusland blev traditionen om at bære ikonerne for den indfødte gået tabt og begyndte at genoplive kun i de sidste adskillige årtier.

Det nøgne billede til den moderne mand

I moderne traditioner er det stærkeste symbol på tro et kors, men ikonet af kroppen bliver mere og mere populært. Brug det som et symbol på tro enten på en separat kæde eller blonde eller med et kors.

Det sker for at møde mennesker, der bærer hellige billeder som tilbehør. Dette kan behandles forskelligt, men måske endda ubevidst iført kan smelte isen af vantro.

Hvordan vælger jeg et ikon?

Hvilke ikoner er mere ærbødige på nuværende tidspunkt? Ofte mænd bærer Frelserens billede, kvinden - Guds Moder, billedet af engelen er egnet til børn. Mange er æret af personlige ikoner.

I ortodoksi er der traditioner i særlige tilfælde at bede til en bestemt saint. Derfor er ofte valg af ikonet for den indfødte forbundet med dette.

Nicholas hjælper på vejen, så det foretrækkes ofte af rejsende og chauffører. Ved helbredelse fra sygdomme vender de til Panteleimon Healer. Meget ofte bærer kvinder ikoner af jomfruen. Valget af et ikon kan også afhænge af visse forhold. Således er billedet af Seven-Mouth, der beder om blødgøringen af det onde hjerte, helbrederen - om genopretning, Fedorovskaya anset som en assistent i fødsel.

Hvilke ikoner er lavet af

Som i gamle dage er ikoner lavet af forskellige materialer. Alle kan vælge den rigtige. Ethvert materiale har sine egne fordele, og hver person har sine egne præferencer.

Der er et forslag om, at for mænd er guld-indfødte ikoner mere egnede, og for kvinder, sølv dem. At være styret af dette princip er et personligt anliggende for enhver person.

Det er også nødvendigt at tage højde for at barnets materiale skal være let for barnet. Mænd foretrækker ofte mere massive billeder, kvinder - elegante.

Guld og sølv indlæg

I øjeblikket er ikonet for kroppen ikke kun et symbol på troen, men også et fashionabelt smykke. Indfødte ikoner af sølv eller guld er meget populære. Ofte er sådanne produkter dekoreret med små dyrebare eller halvedelstener, betegner emalje. Ofte omdannes håndlavede produkter til mestere i ægte kunstværker.

Træ ikoner

Ikonet for den indfødte birkebark bliver mere og mere populær. Dette skyldes, at det er mere overkommeligt, lavet af miljøvenligt materiale. Derudover har træet helbredende egenskaber. Dette ikon er rart at holde i dine hænder, det er altid varmt og virker på ejeren beroligende, det er let og vil ikke forårsage ulejligheden for dens masse.

Andre materialer

Ikoner fra kobber findes ikke ofte, men der er stadig elskere af dette materiale. Der er meget enkle ikoner af lyslegeringer. De købes normalt til børn eller ældre. Sådanne ikoner er nemme, billige. Billedet af den Hellige, afbildet på ikonet, mister ikke sin betydning.

I øjeblikket, hvis du sætter et mål, kan du finde herre, der vil gøre dig til et permanent ikon fra mere eksotiske materialer. Der vil være efterspørgsel - der vil være et tilbud.

Og alligevel vil jeg tro på, at ikonet vil blive et symbol på tro for sin ejer først og fremmest, og ikke en luksuriøs bauble for bragging.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.