Sport og FitnessUdstyr

Luftpistol Desert Eagle

Tilbage i 1983, har Magnum Research udviklet en stor kanon kamp, kaldet Desert Eagle. Dette våben fik hurtigt anerkendelse i hjemlandet (USA), og derefter i hele verden. Dens kendetegn er evnen til hurtigt at re-udstyr (trunk udskiftning, butik og frigivelse), selv i marken.

Da dem, der ønsker at besidde en sådan (eller endda lignende) pistolen var meget en tysk selskab Umarex i gang med at skabe LPG version af dette våben. Og han har nydt. Som en Desert Eagle - pneumatisk, betyder for sin køb og slid ikke kræver en licens, og denne kendsgerning væsentligt øger antallet af købere.

Således har Tyskland blevet hjemsted for en svækket version af denne berømte våben. På grund af sin lighed med den oprindelige, den berømte tyske kvalitet og gode specifikationer, luftpistol Desert Eagle fik hurtigt berømmelse og anerkendelse. Det købte (og fortsætte med at købe) af folk i alle aldre og fra forskellige lande.

Så om karakteristika. Desert Eagle er stor nok gun - dens vægt overstiger et kilo, og længden er 28 centimeter. På grund af denne størrelse, vil skytter med små hænder, især piger, være svært at holde den med den ene hånd, så ved håndtering af dette våben anbefales at bruge en to-hånds skydning.

Gjort pistol legeme hovedsagelig fremstillet af plast, selv om der er metaldele. Et sådant materiale har fordele og ulemper. Så takket være den plastik pistol er ikke for tung, men på den anden side, den plast gør det mere skørt.

Desert Eagle monteret tilstrækkeligt lange (14,4 centimeter) riflede tønde og et magasin imødekommende en otte blykugler (4,5 millimeter). Hastigheden af en kugle fra denne pistol er stor nok - 137 meter per sekund, bevæge udløseren relativt glat, totrins.

Bevægelsen af kuglen ved hjælp af en gaspatron vejer 12 gram, fremragende nøjagtighed.

Dette våben har sine egne fordele og ulemper. Start måske være et plus, da det er meget mere.

Desert Eagle pistol, ikke kun ser godt ud, men også meget praktisk - det er helt i hånden, og tilstedeværelsen af komplette to tromler kan du hurtigt lave 16 skud, hvilket er meget vigtigt både i sport skydning og selvforsvar. Desuden er det er en af de få modeller af pneumatisk fyringsanlæg tung blykugler og udstyret med en praktisk justerbar syn.

Anden plus - bekvem åbning af tanken, hvilket er en dåse gas. Og gasstrømmen er relativt lille - én portion er nok til omkring halvtreds skud. Det er umuligt ikke at nævne den høje nøjagtighed af ild og en anstændig hastighed på en kugle.

Men også om de ulemper bør ikke glemmes. Så Desert Eagle er en hel del penge, og fordi ikke alle har råd til at købe det. Hertil kommer, denne luft geværer er en fuld-størrelse kopi af kampene, og derfor er ikke designet til små og svage hænder. Desuden forreste syn og bageste sigtemiddel tilstrækkelig kontrast, hvilket gør det vanskeligt at sigte og plasthus utilstrækkeligt stærkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.