Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad kan du gøre hurtig og velsmagende frokost

I dag, som før, at mange ikke har tid til madlavning. Derfor er den kendsgerning , at du kan tilberede hurtig og velsmagende, hævdede ikke mindre end før. De simpleste versioner - en sandwich eller røræg - kendt af alle, men vi taler om et fuldgyldigt måltid.

Den oprindelige salat med en rig smag, er det muligt at fremstille ost med tomater. Tag to tomater, 200 gram ost, en par fed hvidløg. Ost gnides (om ønsket, kan anvendes i en salat flødeost), tomater skåret i små stykker, knust hvidløg. Derefter blandes komponenterne og tilføjet flere skeer mayonnaise og salt smag. Den resulterende salat vil ikke tage en masse tid, og smagen af det er vidunderligt.

Hvis det er nødvendigt for- og hovedret - der kan tilberedes hurtigt og velsmagende? Du kan tilberede den suppe med svampe i kylling bouillon, derefter tilberede en hovedret af selve kylling. Til denne middag vil blive krævet:

  • kylling;
  • en fjerdedel kilo friske svampe;
  • tre kartofler;
  • to tomater;
  • tre eller fire af syltede agurker;
  • en leder af løg;
  • tre eller fire fed hvidløg;
  • et æg.

Kylling er kogt og fjernes fra bouillon, hvor lå kartofler i tern, hakket, og løg. Dernæst koge kartofler, denne gang skære svampe, agurker og tomater. De er placeret i en gryde og starte piskning ægget. Pisket æg tilsættes til suppen, som også peber og salt. Madlavning suppe forbi.

Tomater og løg før om i suppen kan stege. I dette tilfælde lå løg suppe er ikke længere med kartoflerne, og inden udgangen af madlavning.

Så hvor hurtigt og lækker at koge kylling, som vi allerede kogt? For at gøre dette, opdele kroppen i stykker og læg dem i zazharku tomat og løg. Der også hælde en halv kop vand og tilsæt de knuste hvidløgsfed, salt og peber. Alt sammen, gryderet et par minutter under låg. Den beskrevne fremgangsmåde er nødvendig for at bibringe kogt kylling yderligere varianter af samtidig ingredienser.

Hvis du ikke ønsker at lave mad zazharku, kan du steger kyllingen i en velkendt måde med olie. Alle de ovenfor beskrevne fremgangsmåde til fremstilling af fødevarer tager lidt over en time. Det vil have et komplet måltid. På en side parabol til kylling egnet kogt ris, fordi det er muligt at forberede hurtig og lækker denne parabol, tilpasse den til den kogende suppe.

Da drikken er perfekt til iste, især i varmt vejr. Pre-brygget grøn te, tilsæt sukker efter smag, og hæld det i en beholder, der også sætte stykker af appelsin og citron. Efter at drikken får lov at afkøle. Fodring kan iset.

Således er manglende tid eller raffinerede produkter er ikke en hindring for en dygtig kok, der ved, hvad der kan tilberedes hurtigt og velsmagende fra de sædvanlige ingredienser.


Cook, første, andet og tredje kurser bekvem parallel: mens en af dem kogt eller stegt uden at kræve handling fra din side, kan du skære eller hakke de andre komponenter. Med præcis timing dine operationer, vil du have tid til at gøre alle til tiden og præcist at bevise, at du kan tilberede velsmagende og hurtigt komplet måltid fra næsten alle komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.