HjemlighedGør det selv

Havepavillon med en grill med hænderne: komfort, varme og skønhed

Hvem kan lide at grille på naturen? Selvfølgelig, alt. Lovers med varmt grill kan forvirre selv vejret, om karakteren af den rejse året rundt. Selvfølgelig ubehaget viger for, ja, hvad nu hvis den indbyggede i hans baghave et sted at tilbringe aftenen med din familie eller venner? Gazebo med grill, bygget med sine egne hænder - den bedste løsning for dette.

Denne form for struktur kom til vores land fra Europa, og alle - på grund af de film, hvor den er blevet vist, hvordan folk bruger deres fritid i deres egne domæner, med masser af gæster og forskellige lækkerier tilberedt udendørs. Plus det faktum, at for sådan en ferie behøver ikke at gå nogen steder.

Konstruktion af pavilloner med deres egne hænder indebærer ikke lidt udgifter til materialer, men hvis du har besluttet på dette, tro mig, du vil bo opfyldt i fuldt omfang. Du kan bygge en havepavillon, du kan - det hele sommer køkken, men du kan - noget midt imellem, hvilket også gør ikke ondt at have det sjovt.

Havepavillon med en grill, med deres hænder strukturer, repræsenteret som en lille pavillon eller veranda, hvilket kan gøres enten helt åbne eller delvist, det er sådan en som det. Det kan være udstyret på forskellige måder: enten stationær stor ovn eller bærbare metal grill.

Hvis du - ikke en hyppig habitue af træf med en kebab, bør konstruktionen af ovnen af mursten udelukkes i et sådant tilfælde er det bedre at bruge en bærbar grill. Det tager ikke meget plads og passer i enhver lysthus. Bærbare grill er også funktionelt, samt stationære, og han ikke tage nogen prøver. Gazebo med grill, bygget med sine egne hænder, bør være rummelig. Bortset fra "køkkenet" område, hvor det vil være muligt at udarbejde, skal være plads til at rumme gæster med stole og et bord. Mange designere rådes til at have et bord på hjul, vil det hjælpe med at undgå de ulemper, hvis det skal flyttes.

Gazebo med grill, med deres hænder strukturer, fortrinsvis konstrueret af træ. Dette materiale er let at proces, og hvis du har, selvom du er lidt færdigheder som tømrer, så du er i stand til at bygge en havepavillon selv. Ja, dette materiale er brændbart, og det bør derfor behandles med særlig flammehæmmer.

Lidt ville være vanskeligere, hvis du ønsker en mursten havepavillon med grill. Der er allerede et behov færdigheder bygherre. Først skal vi definere fremtidens størrelse havepavillon, vælg det sted af byggeriet. Chatter kan være af enhver form: rund, firkantet, diamant, osv Konstrueret grill kan gøres åben, et kammer, og kan gøres i en ovn. Det er hensigtsmæssigt yderligere at udstyre havepavillon samt en ovn, foret med sten bordplader, som vil passe perfekt ind i det indre, samt bidrage til at føle sig mere trygge, når stegning af kød. Sten eller mursten havepavillon ser temmelig fast, så et bord og stole til at vælge passende.

Ja, havemøbler - Det er dyrt, men konstruere en - kan bruges for evigt. Det er det sted, hvor jeg ønsker at føle sig godt tilpas, beskyttet, kan du holde uformelle møder, arrangere ferie, fejre nytår. Især eksotisk vil gøre en ferie om vinteren. Ekstraordinær? Ja. Og hvis nogen er koldt, kan du straks gå hjem for at få varm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.