Mad og drikkevarerOpskrifter

Magic spyd: opskriften på cocktail reception

Shpazhek opskrifter til ferien bordet kan være meget forskellige. Du kan gøre som en canape af butikken købt fødevarer (oliven, krabber pinde, ost, pickles) og omelet, pandekager, krydrede kager og skiver af hjemmelavet kød. Alt du skal - købe farvestrålende spyd. Opskrifterne er enkle og ikke meget godt, vi præsenterer i denne artikel. Lad os starte eksperimentet!

Usædvanlige spyd. Opskrift på kanapéer af pandekager

Denne smukke og behagelige forfriskninger kan nydes i overensstemmelse med deres fantasi og smag. Under alle omstændigheder, det er i stand til at dekorere din ferie bordet. For hver canapé brug én plast spyddet. Opskriften foreslår, at du forbereder sine egne pandekager fra en halv liter mælk, tre æg, to kopper mel og en skefuld sukker. Hvis det er muligt, bør de være så tynde og samtidig stærk.

Afkøl pandekagerne og kog fyldet. For at gøre dette, tage et halvt kilo kvark eller en homogen fedt hytteost, oliven halvt små banker (udstenede) og mellemstore stykke saltet laks. Fisken kan bruges og andre - laks, ørred, sild, selv. Først forberede noget som en pandekage kage med et lag af ost og fisk. Den første pandekage er nødvendigt at smøre kvark, den næste - at sprede et tyndt lag af skiver af laks. Således skiftevise lag.

Efter pandekager og påfyldning sigt vil opgaven varetages kanapéer skåret foran dig. Hver af dem vil binde et spyd. Opskriften tyder på, at pandekager ikke skal bevæge sig, mens der skæres. Ellers vil det uæstetisk. For at kunne bekvemt og smukt efterfølgende lag af pandekager og toppings, bruge cookie cutters, en kniv til pizza eller særlige blanketter pindemadder. Du kan rette pandekager spyd én gang, så de ikke flytter. Top hver betjener forfriskninger dekorere oliven, greens, skiver tomater.

Mushroom puff spyd

Tag halvdelen kg butterdej, 300 g fine friske svampe, 150 g ost "Gouda" eller "Cheddar", æg, sesam og peber. For hver betjener snacks brug for en separat træ spyd - opskriften tyder på, at de vil være længe nok. Skyl og tør med svampe, drys med salt og peber. Steg i en tør pande i fem minutter med krydderier. Lad afkøle på en tallerken. Skær osten i tern, kan sammenlignes i størrelse med svampe. Optø dejen og skære den i strimler 2 cm brede, fortsætte til samle snacks. Skewers hængte, skiftevis skiver ost og svampe. Lad kanterne et par centimeter. Hvert spyd, pak butterdej. Passe på, at strimlen stramt omgiver fyldet, eller ost, opvarmes kan strømme. Sikre og lim kanterne - derefter i gang med at bage snack bibeholde form. For at dæmpe denne dej med lidt koldt vand. Arranger på bagepapir på toppen, pensel med æggeblomme og drys med sesamfrø, bages i et kvarter, før den gyldenbrune. Ud over ost kan spredes på spyd skinke flavorful. Det er også nødvendigt at skære i tern. Du kan drys med urter eller svampe favorit krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.