FinanserHandel

Martynov, Timofey - udveksling handel guru

I en ung udviklende erhvervsdrivende fællesskab af Rusland er konstant lyser nye stjerner. Martynov Timothy egen erfaring bekræfter, at mennesker med polytekniske uddannelse lykkes. På børsen så godt.

livets milepæle

Timothy biografi er fuld af begivenheder. Lad os betragte de tre punkter.

Martynov Timothy grundlagt i 2007, portalen "Smart Lab". Stedet er vokset kønnere i ti år, det er rentabelt.

Martynov Timothy førte program "Markeder" på RBC-tv. Devoted seks år af sit liv på at arbejde på RBC. Kanal desværre skiltes med Timofeem Martynovym i 2013.

Trader kunstnerisk omarbejdet erfaring på børserne i verden, hvilket resulterer i 2015 udgav bogen "handel mekanisme. Hvordan til at bygge virksomhed på børsen. "

propaganda mester

Ifølge Timothy regelmæssig handel sluttede i 2014, da rublen begyndte at falde, foretrukne futures på RTS-indekset stræbte til bunden, og bare tilfældigvis markedet af de nordamerikanske venner.

Timothy havde forladt i porteføljen er dine foretrukne værktøjer til at fastholde ånden og udøvelse af faglig dygtighed. Martynov beskæftiger sig med udvikling af kundegrundlag webstedet, afholdelse af konferencer og fora, udsendelser af "Radio Mediametriks", et partnerskab med en hedgefond med Cayman Islands.

Populariteten af smarte lab vokset, online bloggere skriver konstanter. Annoncører placerer nyttige forslag som daglig publikum med portalen er tredive tre tusind mennesker. Timothy håber at overgå i popularitet Investment bedrift "Finam".

Regelmæssige møder med private investorer på fora og konferencer har også bidraget til en udvidelse af kundegrundlaget. Hellige fløj overskygger innovatorer udveksling business handel monster Alexander Gerchik.

Ikke kun den unge guru russiske besøgende, har grundlæggeren udarbejdet en engelsk version af hjemmesiden. Nu City of London og Wall Street jungle tage en plan for handel på grundlag af analytiske anmeldelser Vasiliya Oleynika og Larisy Morozovoy.

Den akkumulerede erfaring af aktiehandlen har krævet output og den erfaring forvandlet til en lærebog "handel mekanisme." Timothy Martynov ærligt og åbent talte om deres egne sejre og nederlag på børsen.

Hvordan til at bygge forretning på børsen

Forfatteren advarer om, at handel på børsen - helvedes arbejde. Timothy kom til denne sandhed i ti år på markedet.

Novice udveksling nyttigt at læse bogen for at lære de grundlæggende begreber, huske den algoritme, der skal justeres til en konstant undersøgelse i den valgte retning. Begyndere har lidt idé om, hvad dragen - markedet. Den unge erhvervsdrivende bestemmes og selv-nederlag og tyre, og bjørne, og at foretage en fuldgyldig fortjeneste. Når drømme afvige fra de planer, og ønsket om at styrke handel, anbefaler vi genlæste bogen "handel mekanisme" igen.

Erfarne hajer kvaeghandel opfordre dig til at læse indholdet af lærebogen. erfarne erhvervsdrivende kig på de spørgsmål og nuancer, metoder, markeds- værktøjer gør revurdere de sædvanlige ting, for at identificere komplekse sager handel.

Fire hundrede sider tekst og grafer viser en seriøs indstilling af forfatteren til dem, som forfatterens gave markedets guruer trække til handel. Strejker vedholdenhed og hårdt arbejde af forfatteren

Martynov Timothy: tanker fra den første bog

Citater vil forblive i bogen. Her læste vil blive givet fortolkning af siderne.

  • Universelle værdier. Frygt og grådighed forstyrre lukning miste positioner og til at modtage en fuld og overskud.
  • Statistik. Værdien af succesfulde mennesker er ukendt. Fem eller ti procent af spillerne - det gør ikke noget. Det vigtigste er at lede arbejdet i hjernen for indførelsen af disse lille procentdel.

  • Ifølge teknikken af sagen. Bemærk de begivenheder, der vil helt sikkert opstå i værdipapirer og påvirke prisen på aktiver. Tag dig tid til at studere forløbet af handel på det valgte instrument. Bemærk begivenheder på hitlisterne daglige, ugentlige og månedlige tidsintervaller. Observationer vil bære frugt.

Læs bogen - koncentrationen af andres erfaringer, og ikke gentage fejl. Læserne venter på ny sagaer Martynov Timothy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.