FormationHistorie

Herta Bothe - kvindelige koncentrationslejr vagt

For mange nazistiske koncentrationslejre blev efterladt af den frygtelige hukommelse af deres liv. De rædsler, der skete bag deres mure, umulige at formidle i enkle ord, langt mindre forklare, baseret på moral. I dette tilfælde, det tredje rige skamløst straffer ikke kun mænd, men også kvinder og børn. En hjerteløs beskyttelse kun forværrer situationen for fangerne.

Set i bakspejlet kan vi sige med sikkerhed, at Herta Bothe var en af de mest skræmmende matrons på det tidspunkt. Hun har mere end et dusin slagtet, lemlæstet og brudte liv.

Herta Bothe: Biografi tidlige år

Gert blev født i en lille by Teterove 8 januar 1921. På det tidspunkt var det område i delstaten Mecklenburg-Schwerin (Tyskland, en af republikkerne). Hendes forældre var lokale forretningsfolk, der ejede derevozagotovitelnoy fabrikken.

Fra den tidlige barndom, Gert hjalp sin far på arbejde. Måske er det på grund af hårdt fysisk arbejde, er den vokset stor og stærk pige. Rygtet siger, at hun var højere end mange af de lokale mænd, som adskiller den fra resten af byens beboere.

Efter at have nået myndighedsalderen i 1939, Herta tager tyske piger Union. På grund af sin styrke og udholdenhed, er hun blevet en af de bedste repræsentanter for denne bevægelse. Især hun gentagne gange tog førstepladsen ved konkurrencer i atletik, som han blev tildelt de eksamensbeviser.

I begyndelsen af Anden Verdenskrig

Som de fleste tyskere, Herta Bothe glæde accepteret nyheden om udbruddet af fjendtlighederne. For hende var det et vendepunkt i tysk historie - tidspunktet for sin store triumf. Naturligvis er den unge pige ønskede at hjælpe sin regering i denne krig, og derfor fik et job i en af de militære hospitaler.

Ifølge de officielle tal, arbejdede hun som sygeplejerske fra 1940 til 1942. Det ser ud til, at alle fører til det faktum, at Herta Bothe ville være en mand, redde andres liv. Men i 1942 blev hun tilbudt en ny, mere udfordrende arbejde, og hun uden tøven aftalt at det.

Tyske koncentrationslejre

Med fremkomsten af krig, koncentrationslejre i det tredje rige hurtigt blev fyldt med nye fanger. En sådan stigning i fanger har betydet, at regeringen måtte hurtigt begynde at bygge nye fængsler. Derfor var det nødvendigt at finde dem, der vil holde orden på deres område.

Det skal også huske på, at i Tyskland var en hård linje mellem de mandlige og kvindelige lejre. Så kunne pigerne beskytte en repræsentant for samme køn, uanset om det var krigsforbrydere eller civile fanget. Derfor siden 1940, Tyskland begyndte at aktivt at rekruttere kvindelige parkeringsvagter, blandt hvilke kom i og Herta Bothe.

"Shtuttgofskaya sadist"

I en af de stille aftener i 1942 til Hertha kom på besøg en officer af Det Tredje Rige. Formålet med hans besøg var en fristende tilbud, sulivshee god monetære og ideologisk gevinst. I sin veltalende tale, sagde han, at krigsforbrydere er blevet en virkelig katastrofe for Tyskland, og landet er desperat behov for dem, der kan hjælpe med at løse dette problem.

Bothe næsten med det samme imod tilbuddet om en officer. Og efter et par dage blev hun sendt til træning til Ravensbrück. Her, en ung tysk kvinde forklarede det grundlæggende i lovgivningen i fængslet og tilføjer, at fangerne ikke kan komme i betragtning til et fuldgyldigt mennesker. I sidste ende, blot en måned Herta Bothe af frelser sygeplejerske henvendte sig til fængselsinspektøren, bøddel.

Men denne orgie af Hertha arrangeret ved ankomsten til koncentrationslejren Stutthof i 1942. Overlevende fanger beskrive det som ubalanceret, aggressiv og ondartet person, med indlysende sadistisk. Så kunne vagt fanger slå kvinder ihjel, blot fordi de leered på hende.

Hertil kommer, selv Herta Bothe optagning fanger til gaskamrene. På samme samvittighedskvaler ikke røre hende. Og hvis man tror vidnerne, så det tager lidt glæde af det faktum, at det kunne afgøre skæbnen for de mennesker. En sådan adfærd har ført til, at historien har husket Gert som "Shtuttgofskuyu sadist" og dræbte flere hundrede mennesker.

dødsmarch

I vinteren 1944 begyndte det aktiv offensiv af de sovjetiske tropper, på grund af hvad tyskerne havde i et hurtigt tempo at indskrænke deres lejr. Naturligvis, i en sådan uro om skæbnen for krigsfanger, få plejet - de bare kørte i en rang og tvunget til at gå videre. Mange fanger døde på vej fra kulde, sult og tyske kugler. Derfor er en overgang fra et sted til et andet blev kaldt en dødsmarch.

I begyndelsen af sommeren 1944 Herta Bothe blev overført til at tjene i en koncentrationslejr Bromberg-Ost. På grund af sin afsides beliggenhed fra fronten det er lang tid i en tilstand af relativ ro. Kun ved udgangen af januar 1945 nyheden om tilgangen af de sovjetiske tropper tvang vagterne til at køre fangerne på deres død march. Således, den 26. februar, 1945 Herta Bothe ankom til Bergen-Belsen, en af de sidste koncentrationslejr i Tyskland.

Desværre, befrielsen kræfter ankom til lejren bare April 15, 1945. Men alligevel, de var i stand til at fange de fleste af de tilfangetagne tyske officerer og vagterne bevogtede fængsel tid. Blandt dem var Herta Bothe, ydmygt venter deres skæbne.

Den videre skæbne sadistisk Shtuttgofskoy

Ligesom mange af nazisterne, Bert forsøgte at Belzenskom proces. Ak, dengang mod hende var det ikke så meget i beviser, på grund af hvad dommen blødgjort. Derfor Bothe blev kun idømt 10 års fængsel. Hertil kommer, at tysk kom ud langt tidligere sætte ordet, eller for at være mere præcis, den 22. december 1951.

Hiding væk fra nysgerrige blikke, hun tilbragte helt roligt og målt liv. Kun i alderdommen, blev hun fundet af journalister, for at tage en sandfærdig interview. Men selv mange år senere Herta Bothe har ikke omvendt sig fra deres synder. Hun sagde bare, at skylden de mennesker, der opfandt koncentrationslejr. Som for vagterne, de netop udførte ordrer. Bothe døde marts 16, 2000, da hun var 79 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.