RelationerBryllup

Hvordan forbereder et bryllup toast?

En meget vigtig del af festen dedikeret til brylluppet - bryllup toast. Og endda bare besøgende skal være forberedt, at de kan give ordet. Hvad kan vi sige om slægtninge eller nære venner. Derfor er det bedre at forberede sig på det i forvejen, især for dem, der har dårlige turn improvisationer.

Toasts er toast i en kort tale, hvori han afspejlede ønsker helte lejligheden. En af de vigtigste betingelser her - kortfattethed og kortfattethed. Desuden er det ønskeligt, at de var munter og vittig. Du kan naturligvis ønsker at anvende klar - på internettet, og i trykte publikationer kan findes i overflod. Men ikke så svært at lave et bryllup skåler selv, i hvilket tilfælde de vil have en anden vigtig kvalitet - originalitet.

Der er samlinger af citater af store folk, hvor et tilstrækkeligt stort antal fraser dedikeret til familie og ægteskab. Du kan vælge en hvilken som helst egnet og begynde sin tale med hende. Denne sætning bør ikke have en negativ konnotation (i forhold til begivenheden), selv om det er sagt i en sjov måde.

Hans tale bør begynde med ordene "Én stor sagde ..." (eller noget lignende). Det er bedre at således hvis publikum det indtryk, at denne aforisme, han uafhængigt fundet i værker af forfatteren, ikke læse i bogen. Kan bedst når forfatter citater vil være kendt af de fleste nuværende, ellers er nødvendigt for at forklare, hvem det er. Efter aforisme sagt, er for det meste bryllup ristning bygget sådan her: "Og lad os drikke til at ..." eller "Jeg udbringe en skål ...". I slutningen af "Kys!" Er traditionelt tilføjet.

For eksempel: "Spinoza sagde, at forståelse er begyndelsen af aftalen. Lad os ønske de unge, så de forstår hinanden og leve i harmoni og lykke. Kiss!".

Man må huske, at det skal være tilstrækkeligt præcis og let at forstå, for ellers er det usandsynligt, nogen vil sætte pris på. Sætninger bør samle op lyse og logisk korrekt at bygge dem. Således eksempel er følgende toast: "Min kone spurgte engang sin mand:" Hvilken slags kvinde kan du lide bedre, smart eller smukke "?. "Og dem, og andre, hvilket er grunden til jeg valgte at gifte sig med dig." Som vi ser, og vores fremragende smag af gommen, og han valgte den smarte og smukke på samme tid. Så lad os hæve vores briller til helten i den lejlighed, vores brud. "

Ofte anvendes ved bryllupper mandater, der kan være i vers eller prosa, for hver af et par eller begge honeymooners samtidigt. Disse humoristiske instruktion kan ske i form af ruller, som derefter daryatsya unge.

Funny bryllup ristning kan skabe en festlig stemning og derudover juble op alle de tilstedeværende. Der er en grundlæggende forudsætning for dem (som allerede nævnt): humor bør ikke såre følelserne hos de nygifte eller fremtidig familieliv negativt om det taler. Ofte er disse toasts ytret i vers form, der gør det muligt at vise forberedelsen og kreativitet af højttaleren.

Bryllup ristning er meget vigtige vidner og brudepiger, da sidstnævnte er en af de centrale aktører i denne begivenhed. På trods af, at der i nogle få sætninger er svært at formidle alle de overvældende følelser og følelser, er det værd at forsøge at tænke på dem på forhånd. For eksempel, kan henvende sig til næste toast: "En stor filosof sagde, at den største fordel ved ægteskabet er at ubehagelig kan du altid omdirigere besøgende til deres halvdel. Lad os drikke til det, at det ikke er den eneste fordel ved dit ægteskab, gæster i huset var kun velkommen, og familieliv er fuld af glade støj af børn. Kiss! "

Bryllup ristning formuleret i poetisk form vil aftenen give yderligere højtidelighed. Hvis en gæst kan gøre dem selv, er det bedst at gøre det. I dette tilfælde er der ingen risiko for at blive fanget, hvis høstede sætninger fra enhver online-kilde eller offentliggørelse allerede fortalt nogen fra publikum.

Tale Emner kan være en hvilken som helst af den fremtidige liv af ægtefællerne til deres personlige egenskaber og dyder. Kan resultere i episoder fra livet, hvor den nette eller bruden viste sig på den positive side. Dette vil yderligere understrege værdighed helte lejligheden.

Således er den oprindelige toast kræver kun en lille smule fantasi, kreativitet og en lille smule tid. Resultatet vil være den samme taknemmelighed fra de unge og den gode stemning af alle de tilstedeværende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.