FinanserHandel

Royalmaxbrokers: US Federal Reserve, har "Day X" kommer

Relativt succesfulde auktion om anbringelse af statsobligationer i Italien og Spanien (på trods af en betydelig stigning i udbyttet), såvel som positive data på det amerikanske boligmarked i går resulterede i en stigende tendens på aktiemarkederne og andre risikofyldte aktiver markeder. Salget af nye boliger i USA, ifølge en offentliggjort rapport, udgjorde 328 tusind. I marts (yoy) vs. 318 tusind., Blev data for februar opjusteret til 353 tusind., Som er en 2-årig højt. Det fik analytikernes Royalmaxbrokers konkluderer, at en lang periode med stagnation i den amerikanske boligbyggeri (faktisk den længste siden store depression i 30'erne. Det sidste århundrede), endelig slutter.

EUR / USD er på denne baggrund igen forsøgt at overvinde modstanden i 1,3200, men til ingen nytte - resultaterne af dagen steg med 0,4% til 1,3197. Pound fortsatte med at vokse, på trods af de negative data om budgetunderskuddet, - GBP / USD par har tilføjet 0,1% og nåede 1,6140. Forventningerne til en stigning i programmet for kvantitative lempelser i Japan og den generelt positive stemning på markederne ført til en stigning i USD / JPY fra 80,90 til 81,50. Europæiske aktier tilføjede sidste fra 0,8% til 2,3% af de amerikanske "kolleger" lukket plus fra 0,4% til 0,6% af S & P500 og Dow Jones hhv dog "high-tech» Nasdaq Composite mistede omkring 0,3%.

I dag er markedet fortsatte i løbet af natten for at få positive signaler allerede fra erhvervslivet. Den længe ventede kvartalsrapport de største virksomheder efter kapitalisering verden Apple Inc. endnu engang glade investorer på grund af de høje salg af nye iPhone4S data i Asien (især i Kina), selskabets indtægter er steget med næsten 2 gange sammenlignet med den samme periode sidste år, og indtjeningen per aktie (EPS) var $ 12,3 vs $ 10,025 (den "overraskelse" på 22,7%). Sådanne positive data påvirkede den overordnede positive stemning af markedsdeltagerne, som førte til en anden bølge af køber risiko. For eksempel, AUD / USD parret efter at være faldet tidligt på dagen til 1,0250-niveauet igen overskredet 1,0300. Men i lyset af Royalmaxbrokers prognoser, det gør det muligt rentabelt kort position åben medium.

Af makroøkonomiske statistikker i dag er værd at være opmærksom på data om britiske BNP og ordrer på varige goder i USA, dog vil den længe ventede begivenhed være offentliggørelsen af den amerikanske Fed-møde, efterfulgt af offentliggørelse af økonomiske prognoser, regulatoren og talen af den amerikanske centralbank Ben Bernanke (se. "Meeting Fed: om de kvantitative lempelser vinden blæser ")?. Frem for alt vil fokus for markedet opmærksomhed være fokuseret præcist på prognoser og Bernankes bemærkninger om, at hvis Fed sagde, at det havde ikke forventet en betydelig opbremsning af prisstigninger og, på samme tid, mener, at økonomien vil fortsætte med at skabe arbejdspladser i tilstrækkeligt antal, uden QE3 i de kommende måneder, kan ikke komme i betragtning.

Ifølge resultaterne af handel på Comex citater af mest handlede Juni guld futures steg $ 11,20, eller 0,7%, til 1643,80 $ / oz.

Guld futures steg tirsdag på baggrund af det faktum, at fred i sindet på de europæiske markeder har lagt pres på den amerikanske dollar og ædelmetaller tiltrukket nye købere. Men omsætningen var lav på tærsklen til anvendelsen af den monetære politik for Federal Reserve System i USA, som vil blive præsenteret i dag.

Svækkede forventninger til yderligere stimulans fra Fed i den nærmeste fremtid var en vigtig faktor, der bidrager til faldet i prisen på guld i år højder lige under 1800 $ / oz.

Centralbankerne i Mexico, Rusland, Tyrkiet, Kasakhstan og Ukraine har rapporteret køb af guld i marts som det fremgår af offentliggjorte tirsdag, IMF-data.

Ifølge resultaterne af handel på NYMEX citater af juni futures for lys, sød råolie steg $ 0.44, eller 0,4%, til 103,55 $ / tønde, efter en stigning til 104,10 $ / tønde tidligere i sessionen. Rå olie-futures for Brent råolie på ICE faldt i pris med $ 0,55 til $ 118,16 / tønde.

I betragtning af, at den erhvervsdrivendes opmærksomhed igen flyttet til spændingen i forholdet til Iran i spørgsmålet om udbud og efterspørgsel af olie, kan de amerikanske vækstaktier give et signal om betydelige mængder olie til rådighed til at imødekomme forbruget opskæring brændstof.

Data fra Energiministeriet vil blive præsenteret i dag kl 18:30 (MSK).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.