Kunst og underholdningFilm

Biografi Yulii Ziminoy - en favorit af alle Carmelites

Artiklen vil blive beskrevet i biografien Yulii Ziminoy, en populær skuespiller af russisk biograf og teater. I skoleårene har Julia besluttet, at der vil være en skuespiller, selv da hun kunne ikke forestille sig sit liv uden en scene, koncert, bifald ...

Biografi Yulii Ziminoy: barndom skuespillerinde

I en lille by under navnet Krasny Kut i Saratov-regionen i 1981. Den 4. juli, i familien af en skolelærer Zoe Grigorevny og dyrlæge praktiserende lærer af Alexander Petrovich anden datter blev født (den første - Elena), som blev opkaldt Julia. Fra en tidlig alder pigen viste hende handler færdigheder, smart kopieret de lyseste repræsentanter for befolkningen i hans fødeby. Da Julia var en elev af den anden klasse, min mor tog hende til en musikskole, hvor hun studerede i syv år. Var runde fremragende elev, forældrene var meget stolt af sin datter. Hendes storesøster, Elena arbejdede på et lokalt medborgerhus, og Julia er blevet stadig derned. Hun begyndte at springe klasse, dens ydeevne faldt i skolen. Når atter læste hun den moralske lærer, pigen svarede ham, at hun ikke behøver at kende matematik, fysik eller kemi, fordi hun allerede havde besluttet, at det ville være en skuespiller! Hendes opmærksomhed blev fortrinsvis er rettet til studiet af litteratur, russisk sprog, musik og naturligvis til prøver og koncerter på House of Culture.

Biografi Yulii Ziminoy: virkende uddannelse

I 1999 Julia blev en elev handle fakultet ved Saratov konservatoriet. Gik til indgangen eksamen selv, har forældrene ikke selv kender til det. Den Afgangsprojektet har spillet en række roller, og efter den sidste afsluttende eksamen i 2003 gik med en ven i hovedstaden, da jeg vidste, at dette liv er i fuld gang der. Opholder sig i en velkendt, Julia begyndte at gå til auditions i forskellige teatre. Og snart det tog at arbejde i børns præstationer i "High School Teater", og derefter gik og alvorlig leg.

Skuespillerinde Julia Zimin: biografi

Personlige liv, husker skuespillerinden har altid været på hendes andenpladsen - hun har ikke engang huske nogen af dine første kys eller første kærlighed. Hovedformålet med hendes liv har altid været en karriere. Arbejde i teatret gav hende en sand fornøjelse. Men den rolle i filmen, indtil det var kun en drøm. Men når hun blev kontaktet af en ven af skuespilleren og bad om et foto af instruktøren, der opfanger støbt til filmprojektet af seriel. En måned senere, Julia ringede og inviterede til et møde med den assisterende direktør, efter et stykke tid kom hun til ham til audition i tv-serien "Carmelita".

Biografi Yulii Ziminoy: filmdebut

I første omgang Julia blev kastet lucite serie af sigøjner liv, underskrevet kontrakten. Men snart kaldte hende og tilbød at komme til audition igen, men rollen som heltinden i serien - Carmelites. Mere end to hundrede skuespillerinder hævder at udførelsen af denne rolle, men valgte Yuliyu Ziminu. Hendes glæde kendte ingen grænser, hun længe havde ønsket at arbejde i et sådant projekt, desuden er det meget interesseret i kulturen af romaer. Og for hovedrollen, hun ikke engang drømt om! På den første dag af optagelserne havde hun til at sidde på en hest, som hun aldrig havde gjort før, og at blive interviewet. Som hun siger, det var virkelig en dag med debuterer!

Julia Zimin: biografi

Ægtemand, familie, børn - er det faktum, at nu for skuespillerinden er på lavt blus, for at sige det enkelt, det er det simpelthen ikke afspejler. Det vigtigste for hende - at opnå noget i livet, så fritid er hun ekstremt lille, al hendes opmærksomhed vælger arbejde. Det rygtedes, at Ziminoy romersk med en kollega på "Carmelita" skuespiller Vladimir Cherepovskaya, så mødte hun Maksimom Schegolevym. Skuespillerinden skjuler også dit privatliv mod nysgerrige blikke og kommenterer ikke sådanne oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.