Kunst og underholdningFilm

Dokumentarfilmen "Pyt manden"

Dokumentarfilmen "Pyt manden", ikke så længe siden udgivet på den første kanal, fortalte publikum om de foretrukne deltagere i "Kvartetten" af deres kreative liv og personlige liv. Historien om foreningen har mere end en halv snes år, og i den tid mændene lykkedes ikke blot at vinde hengivenhed af den offentlige og tjene en anstændig sum penge, men også at realisere sig selv i arbejdet.

Pyt manden i "Kvartetten"? Først og fremmest, om hans personlige liv, for ikke at sige de er ved deres frygt, tab og fiaskoer. For den offentlige, bør de altid være en sjov, positiv og gratis. I hvad der synes frie mænd? Først og fremmest, at evnen til at gøre ting, du elsker, at pleje ham smukke kvinder, lever i glæde og at handle i overensstemmelse med hans sind, og ikke den svage halvdel af instruktionerne. I filmen "Hvad mænd Talk About", og i sin anden af deltagerne i "Kvartetten" løftede sløret for hemmeligholdelse. Hendes vinger sande mænds samtaler. "Pyt manden" - en film om, hvordan de tegn på skærmen dannes og om aktørerne på deres karakterer ser ud.

Historien om "Kvartetten" startede for 20 år siden. Så en gruppe af venner, studerende GITIS, besluttet at oprette sit eget teater. I begyndelsen af 1990'erne, deres idé var særlig risikabel og syntes upraktisk. Men på det tidspunkt venner og vidste ikke, hvad herlighed, de vil falde i et årti. Siden 1993 fem af fyrene arbejdede: instruktør Sergei Petreykov og berømte Rostislav Hait, Sasha Demidov, Lenya Barats og Camille Larin. Og fyrene på arbejde harmonisk og venlige team i mange år.

I filmen, "Pyt manden" har alt - og livshistorie af talentfulde kunstnere og deres kærlighedshistorier. Mange deltagere siger om fortiden, nævnte planer for fremtiden. De fleste kender den "Kvartetten" exceptionelt på fire populære film, men i virkeligheden bag kunstnerne har meget mere erfaring end det måske synes uvidende publikum. På scenen, fyrene spille i mange år, i hvilket tidsrum de har sat og spillet mere end én vellykket præstation. For eksempel blev en velkendt film "Radio Day" stammer fra en populær spil af samme navn. Ændring af natur og et sted for kunstnere dislokation, historien forblev den samme.

"Kvartetten" - er os selv skuespillere, producenter, forfattere og instruktører. De har en unik stil og skøre karisma. Hvad gør fans af deres arbejde for at revidere komedien "Hvad Mænd tale om" dusinvis af gange og bruge i dagligdagen replika af filmen? Hvad er tavse mænd "Quartet"? Hvad er hemmeligheden bag deres enorme succes? Svar gutter, og de ved ikke, i mange år.

Dokumentar komedie "Pyt manden" fortæller os ikke kun om de fire talenter, men også deres tætte, bedste venner, blandt dem vellidt Aleksey Kortnev, også en skuespiller Nonna Grishaeva Maxim Vitorgan skuespiller og mange andre. Elskede venner, børn og ægtefæller til deltagerne "Quartet" i al deres støtte og deltage aktivt i alle bestræbelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.